- 29 Temmuz 2017
- 2
- 0
- 1
- 27
Bence kendi reklamının altına yorum yapılmasına izin vermeyen bir ürüne güvenmeyin.. kaldıki tüyleri 3 seansta yok eden bir ürün olsa bütün dünyada bilinirdi.. o kadar belli ki alıp yürüyecek sahte bir firma olduğu... lazer epilasyon yaptırın en kesin çözüm...
Ne durmdasin canim? Umit vaadediyormu? Ablam turkiyeye gidicem 2 gun sonra, ona siparis veriyimmi bilemedm.Ben kullanıyorum şu anda.ilk seansım.aranızda almak isteyen varsa beklesin. Ben bitince söz size anlatıcam.hatta aşama aşama anlatacağım.ilk seansımda serum cildini tahriş etmedi ve cildi yumşatıp nemlendiriyor.şimdilik tüyler çıkmadı ama ilerleyen zamanda size anlatacağım.160 liradan batmam deyip denedim.hadi hayırlısı :)
Sonuçları bekliyoruzKullanan kimse sonuçları yazmamis bugün kullandım ne kadar sonuç aldığımı bildirecegim.tüyleri hızlı çıkan biriyim 1 hafta içinde belli olur
Kızlar kesinlikle hiçbir işe yaramadı.
Ben yaklasik yalan olmasın 4-5 kez kullandim, beyaz tenliyim. En azindan aman aman bisey olmadiki ben goremedim3 seans kullandınız mi ? Hiç incelme falan olmadı mı ben kullanmaya yeni başladım
Ben kullandım işe yaramıyor.Slm arkadaşlar aranızda episoft kullanan varmı lütfen aydınlatın
kullandın mı sonuç nedir ?Arkadaşlar bugün bir serum sipariş ettim kullanmaya başlayınca aşamaları size aktaracağım
sonuç nedir?Bugün ilk seansımı yaptım yüz bölgeme bakalım bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?