• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Episoft kullananlar

Ben kullanıyorum şu anda.ilk seansım.aranızda almak isteyen varsa beklesin. Ben bitince söz size anlatıcam.hatta aşama aşama anlatacağım.ilk seansımda serum cildini tahriş etmedi ve cildi yumşatıp nemlendiriyor.şimdilik tüyler çıkmadı ama ilerleyen zamanda size anlatacağım.160 liradan batmam deyip denedim.hadi hayırlısı :)

Bence kendi reklamının altına yorum yapılmasına izin vermeyen bir ürüne güvenmeyin.. kaldıki tüyleri 3 seansta yok eden bir ürün olsa bütün dünyada bilinirdi.. o kadar belli ki alıp yürüyecek sahte bir firma olduğu... lazer epilasyon yaptırın en kesin çözüm...

aynen katiliyorum size instagramda reklamini veren bir sahsa yorum yaptim yorumumu sildiler yahu.. inanmak istiyor insan ama inanmayin bu kacinci aldanis hepsi dolandirici o cok bildigimiz bioder bile

Ben kullanıyorum şu anda.ilk seansım.aranızda almak isteyen varsa beklesin. Ben bitince söz size anlatıcam.hatta aşama aşama anlatacağım.ilk seansımda serum cildini tahriş etmedi ve cildi yumşatıp nemlendiriyor.şimdilik tüyler çıkmadı ama ilerleyen zamanda size anlatacağım.160 liradan batmam deyip denedim.hadi hayırlısı :)
Ne durmdasin canim? Umit vaadediyormu? Ablam turkiyeye gidicem 2 gun sonra, ona siparis veriyimmi bilemedm.

2. Seans bitti.%35-40 civarı azalma var ve inceliyor ama tam biteceğinden emin değilim.ileriki zamanlarda haberdar ederim arkadaşlar

Kullanan kimse sonuçları yazmamis bugün kullandım ne kadar sonuç aldığımı bildirecegim.tüyleri hızlı çıkan biriyim 1 hafta içinde belli olur

Ben kullandım hatta 3 kutu kullandım hiçbir işe yaramıyor gerçekten boşuna almayın

Arkadaşlar bir şeyi yanlış anlamışsınız bu serumu tüyleri kökten aldıktan sonra kullanacaksınız yani jiletle alırsanız bir etkisini göremezsiniz kökü dipten yol etmesi için ağda tüy dökücü krem vs kullanmanız gerek hem bu resmi sitesinde de yazılmaktadır lütfen biraz araştırıp konuşun

Ben tam 4 kutu kullandım , bıkını bolgesıne.agda dan sonra 2 kez surdum, en ufak bır azalma olmadı bende...bıtırmesını zaten beklemıyordum..bıoder den hıçbır fatkı yok yanı..

Ben kullanmadım ama almaya niyetlenmiştim. Fakat episoft şikayet var sayfasını okuyunca vaz geçtim kimse memnun değil tamamen uydurmaca olduğunu söylüyorlar sizinde o sayfaya bakmanızı öneririm.

Merhabalar biraz azalma oldu demişşiniz bu azalma kalıcı mı yoksa daha sonra tekrar eski haline döndü mü?

Merhabalar biraz azalma oldu demişşiniz bu azalma kalıcı mı yoksa daha sonra tekrar eski haline döndü mü?

Back