- 1 Haziran 2017
- 92
- 52
- 88
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ilk seansımı yaptım yüz bölgeme bakalım bekleyeceğiz
Ilk seans nasldi umut vadediyor muBayanlar son durum bugün 2.seans yaptım bekleyip görecez ama şunu söylemeliyim ter kokuma çözüm bulamıyordum deodorant falan cok etkisi yoktu 1.seanstan sonra ter kokum gitti sırf bunun için bile kullanabilirim:)
Ilk seanstan incelme falan var mi kokten mi aldinizBayanlar son durum bugün 2.seans yaptım bekleyip görecez ama şunu söylemeliyim ter kokuma çözüm bulamıyordum deodorant falan cok etkisi yoktu 1.seanstan sonra ter kokum gitti sırf bunun için bile kullanabilirim:)
merhabalar ürün bugün elime geçti.Deneyimleyip paylaşacağım.Bugün ilk seansımı yaptım yüz bölgeme bakalım bekleyeceğiz
ben 6 sıse aldım bır sısesı bıttı belkı 6 seans oldu 3 seansta bıtıcek dedıler hala bıtmedı su an dılekcemı yazdım urunlerın ıadesı ıcın sırkete yolladım eger ıllakı denemek ıstıyorum dıyorsanız sıze tavsıyem sadece 1 sıse alarak tek bır bolgede deneyınbende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını kullanan var mı acaba?
Kesinlikle kullandim ilk seans falan filan diyen arkadaslar bilgilendirsede alsakmerhaba ürünü tam anlamıyla kullanan biri yazabilir mi lütfen bizde ona göre alalım