• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Episoft kullananlar

Icerigi bitkisel oldugu icin aldim bende bu arada o karinca yumurtasi ise yariyor. Benim ablam dogunca babaannem yapmis tamamen tuysuz bir insan kendisi:) dogunca yapilmasi gerekiyormus. Yagini bilemiyorum tabi

bende cok merak ediyorum... ama bu tarz ürünlerin malesef kalııcı olmadığını biliyorum...sonuçları yazarsanız sevinirim

Arkadaslar deneyimlerinizin son durumu nedir ben özel belgeye uygulama yapacağım sıkıntı yaşarmıyım zarar verirmi birde tüylerin cıkma zamanini geciktiriyormu bilgilerinizi payladirsaniz sevinirim

Arkaslar ben sosyal medyadan gelen yorumlarin hepsini hergun usanmadan okuyorum yanitlayan admin kokten alinmasina gerek yok diyodu tuy dokucu olur dio du onerdigimiz alim sekli agda ve eoilasyon deniliyor su anda baska bir yerde de jileti onermiyo die bu gune kadar konustu fakat jiletlede alinabilir dedi bir baska yorumda bizim tuy dokuculerimizle alinmasi gerek yazarken baska marka tuy dokucu var elimde diyenlere olur dedi yani is sadece pazarlama uzerine satan da ne sattigini bilmiyor bence kullanan arkadaslar bi yorum yaoarsa konu hakkinda bakalim ne durumdalar

Bayanlar son durum bugün 2.seans yaptım bekleyip görecez ama şunu söylemeliyim ter kokuma çözüm bulamıyordum deodorant falan cok etkisi yoktu 1.seanstan sonra ter kokum gitti sırf bunun için bile kullanabilirim:)

Bayanlar son durum bugün 2.seans yaptım bekleyip görecez ama şunu söylemeliyim ter kokuma çözüm bulamıyordum deodorant falan cok etkisi yoktu 1.seanstan sonra ter kokum gitti sırf bunun için bile kullanabilirim:)
Ilk seanstan incelme falan var mi kokten mi aldiniz

bende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını kullanan var mı acaba?
ben 6 sıse aldım bır sısesı bıttı belkı 6 seans oldu 3 seansta bıtıcek dedıler hala bıtmedı su an dılekcemı yazdım urunlerın ıadesı ıcın sırkete yolladım eger ıllakı denemek ıstıyorum dıyorsanız sıze tavsıyem sadece 1 sıse alarak tek bır bolgede deneyın

ben 6 sıse aldım bır sısesı bıttı belkı 6 seans oldu 3 seansta bıtıcek dedıler hala bıtmedı su an dılekcemı yazdım urunlerın ıadesı ıcın sırkete yolladım eger ıllakı denemek ıstıyorum dıyorsanız sıze tavsıyem sadece 1 sıse alarak tek bır bolgede deneyın

Canim 1 siseyle 6 seans nasil yaptin ki 1 sisesi 1 aylik ömrü var zaten satan kisiler bunun uzerine basa basa syluyo

kızlar merhaba sırf sizlere cevap yazmak için üyelik oluşturdum, 4 kutu episoft sipariş etmiştim kampanyada diye ve malum o kadar insanlara reklam yaptırttılar. Ben 3 seansımı da bitirdim herhangi bir kızarıklık, kaşıntı vs gibi bir sorunla karşılaşmadım. Kol, bacak, koltuk altı ve bıyık için kullandım ben. Tüylerim seyrekleşti, eskisinden daha ince çıkmaya başladı evet ama öyle yazdıkları gibi 3 seans sonunda %95 azalma, tamamen yok olma falan öyle bir durum olmadı. Umarım yorumum sizlere faydalı olmuştur.

Bugün denk geldim biraz araştırdım.Bence gerçekten iyi bir ürün olsa kadınlar arasında hemen yayılırdı Instagram'da sponsorlu reklam vermek zorunda kalmazlardı çünkü en iyi reklam memnun kalan kullanicilardir :) o kadar araştırmama rağmen düzgün bir kullanıcı yorumuda yok,bir kaç tane var ki bence onlarda site sahiplerinin işi.Dolandirici oldukları belli biz bir şampuan alacakken bile buraya yazıyoruz fikir söylüyoruz biri alıp memnun kalsa kizzlarr koşun diye çoktan konu açardı :D

Ben kullandım tüm seansları uyguladım hiç bir faydası yok tamamen yalancı bir ürün para iadesi filanda yalan para iadesi istediğim zaman kullanmadığınız kapalı kutuları gönderirseniz sadece onların para iadesini yapabiliriz diyorlar yani kullanıp memnun kalmayınca para iadesi olayı filan yok

Back