• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Episoft kullananlar

Bende bu urunu arastiriyorum siteyle falan iletisime gectim ancak bana net bir cvp veren olmadi sordugum soru da kokten alinmayan bir seye nasio etki eder dedim 10 kere onerilen yontem bu dediler gercekten kullananlar muhakkak yazarsa sevinirim eger bu gercek bisey se uygun maliyetle kokten cozum

Slm arkadaşlar aranızda episoft kullanan varmı lütfen aydınlatın
merhaba ben kullandim memnunda kaldim sadece her alimdan sonra kullanilmasi gerektigini yanlis anlmaisim onun disinda memnun kaldim her zamankinden daha gec cikti ve cok seyrek belli yerlerde yok bile diyebilirim 1. seansta bu etki bence cok iyi ben devam etmeyi dusunuyorum hicbir sekilde alreji yada yan etki yapmadi aksine cok guzel pamuksu bir cilt oluyor.

merhaba ben kullandim memnunda kaldim sadece her alimdan sonra kullanilmasi gerektigini yanlis anlmaisim onun disinda memnun kaldim her zamankinden daha gec cikti ve cok seyrek belli yerlerde yok bile diyebilirim 1. seansta bu etki bence cok iyi ben devam etmeyi dusunuyorum hicbir sekilde alreji yada yan etki yapmadi aksine cok guzel pamuksu bir cilt oluyor.
Kokten mi aldiniz tuy dokucuyle mi

Merhaba kizlar ben yeniyim yorum yazabilmek icin uye oldum. Ben bu urunu bugun aldim. Kullandim. Haliyle heniz tecrubem yoktur. O yzden eger takipte kalirsaniz sonuclari yazarim. Onun icinde sanirim en az 2ay gecmesi lazim. :)

Merhaba kizlar ben yeniyim yorum yazabilmek icin uye oldum. Ben bu urunu bugun aldim. Kullandim. Haliyle heniz tecrubem yoktur. O yzden eger takipte kalirsaniz sonuclari yazarim. Onun icinde sanirim en az 2ay gecmesi lazim. :)
Kokten mi aldiniz tuyleri tuy dokucuyle mi

Saglik bakanligi onayinin olmadigimi dusunuyorum. Bakanlik internetten satilan resmi ilaclar disindaki hic bir urunde bakanlik onayi olmaz satis icin yalandan yapiyolardir dedi. Ama ben bitkisel bir urun oldugu icin kullanacagim. Gelismeleri yazacagim ^_^

Saglik bakanligi onayinin olmadigimi dusunuyorum. Bakanlik internetten satilan resmi ilaclar disindaki hic bir urunde bakanlik onayi olmaz satis icin yalandan yapiyolardir dedi. Ama ben bitkisel bir urun oldugu icin kullanacagim. Gelismeleri yazacagim ^_^
Kutu icerisinde herhangi bir kagit falan cikmadimi veya kutu uzerinde onay vs yokmuydu bir de kimisinde alarji yapmis kimiside diyor ki cildimi yumusatti sizde ki etki nedir

Yok kutudan hicbisey cikmadi. Kutunun ustunde bi numara ve sorgulanabilecek bi site var. Arastirdim o sitede urunleri satan sirkete ait. Yani o siteden sadece sirketin sattigi urunler sorgulaniyormus. Haliyle sirket kendi sattigi urune onayli degil fln gibi bisey yazmaz. Ben valla agda sonrasi ten isteristemez normaldede hassas oldugu icin hafif bi yanma hissettim. Ama o hep oluyor. Bi tahrislik falan sozkonusu degil. Bildiginiz yag gibi birsey

Yok kutudan hicbisey cikmadi. Kutunun ustunde bi numara ve sorgulanabilecek bi site var. Arastirdim o sitede urunleri satan sirkete ait. Yani o siteden sadece sirketin sattigi urunler sorgulaniyormus. Haliyle sirket kendi sattigi urune onayli degil fln gibi bisey yazmaz. Ben valla agda sonrasi ten isteristemez normaldede hassas oldugu icin hafif bi yanma hissettim. Ama o hep oluyor. Bi tahrislik falan sozkonusu degil. Bildiginiz yag gibi birsey
Insallah ise yarar da aliriz bizde

Ben bugun kullandim vucut yagi gibi birsey hic bir yanma yapmadi sanki hic etkilemedi gibi bakalim gorucez

Merhaba , ben dün 4 şişe sipariş verdim kargomun gelmesini bekliyorum en kısa zamanda tüm gelişmeleri yazacağım çünkü merak söz konusu olan çok konu var sanırım

içeriğinde tatlı badem yağı varmış , benim bildiğim bu yağ tüy çıkarmada gürleştirmede kullanılıyordu , tüylerimi yok etmesini isterken umarım daha kötü duruma gelmez

Slm arkadaşlar aranızda episoft kullanan varmı lütfen aydınlatın
Ben aldım kullanıyorum dün 2. Seansimi uyguladım. Açıkçası ben de ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım ama kullanınca bundan bi sonuç alamam hissine kapildim. Kokusu çok güzel. Yag gibi hatta yağ bildiğiniz. Agdadan sonra uyguladım. Çok bi yanma olmadi. Ilkinde çok az bi seyreklesme oldu gibi. Ikincisini bekliyorum ama bi sonuç alicagimi sanmıyorum. En azından tüylerim seyreklesir ağda zahmeti azalır diye aldım ben ki umarım öyle olur

Ben aldım kullanıyorum dün 2. Seansimi uyguladım. Açıkçası ben de ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım ama kullanınca bundan bi sonuç alamam hissine kapildim. Kokusu çok güzel. Yag gibi hatta yağ bildiğiniz. Agdadan sonra uyguladım. Çok bi yanma olmadi. Ilkinde çok az bi seyreklesme oldu gibi. Ikincisini bekliyorum ama bi sonuç alicagimi sanmıyorum. En azından tüylerim seyreklesir ağda zahmeti azalır diye aldım ben ki umarım öyle olur

Bi de Instagram sitesinde saglik bakanlığı onaylı mi diye sorduğunuzda admin saglik bakanlığı bildirili diyor. Ikisi aynı şey değil. Ordan da tereddutluyum. Bi yan etkisini görmedim bu zamana kadar bu konuda hassassaniz bilginiz olsun kızlar. Kutunun üstünde hologram var. Faturasıyla falan geliyor zaten. Siparişi verdiğinizde sizi sık sık arayıp bilgilendiriyorlar ordan güvenimi kazandılar denemek isteyen varsa bence denemeye deger

Hayir kesinlikle saglik bakanligi onayli degil. Bakanlikla gorustum ilac disi bitkisel herhangi bir onayli ilaci sadece eczanede satiyorlarmis. Yinede buna ragmen dondum hem whatsapptan hem instagram dm'den defalarca sordum bana saglik bakanligindan onayli olduguna dair belge gondereceklerini iddia ettiler. Defalarca sormama ragmen hic bir belge ne whatsapptan ne instagramdan gondermediler. Bu konuda yalan soyluyorlar

Bir ara da karinca yumurtasi yagi cikmisti onu kullananlar oldu hatta padisahlik doneminde kiz bebeklere dogar dogmaz surerlermis tuysuz olsun die bakildigi zaman iceridigi tum bitkilerde kil koklerini oldurmeye yonelik yani badem yagi da benim bildigim kadar aci badem yagi tuylendirmek icindi yanlismi tam bilmiyorum gerci urunun iyi oldugunu dusunuyorum acikcasi sadece tuy dokucuyle fayda etme konusunda supheliyim ilk basta kendi tuy dokuculerini satmaya yonelik oldugunu dusundum ama satici herhangi markani da olur diyor kokten alinmayan bir urun nasil kokleri yokk eder orasi supheli ayrica herbalife gibi urunlerin bakanlik onayi var da ne oluyor onu kullanip ölen de duyduk bakanlik onayina takilmak pek onemli degil

Back