merhaba ben kullandim memnunda kaldim sadece her alimdan sonra kullanilmasi gerektigini yanlis anlmaisim onun disinda memnun kaldim her zamankinden daha gec cikti ve cok seyrek belli yerlerde yok bile diyebilirim 1. seansta bu etki bence cok iyi ben devam etmeyi dusunuyorum hicbir sekilde alreji yada yan etki yapmadi aksine cok guzel pamuksu bir cilt oluyor.Slm arkadaşlar aranızda episoft kullanan varmı lütfen aydınlatın
Kokten mi aldiniz tuy dokucuyle mimerhaba ben kullandim memnunda kaldim sadece her alimdan sonra kullanilmasi gerektigini yanlis anlmaisim onun disinda memnun kaldim her zamankinden daha gec cikti ve cok seyrek belli yerlerde yok bile diyebilirim 1. seansta bu etki bence cok iyi ben devam etmeyi dusunuyorum hicbir sekilde alreji yada yan etki yapmadi aksine cok guzel pamuksu bir cilt oluyor.
Kokten mi aldiniz tuyleri tuy dokucuyle miMerhaba kizlar ben yeniyim yorum yazabilmek icin uye oldum. Ben bu urunu bugun aldim. Kullandim. Haliyle heniz tecrubem yoktur. O yzden eger takipte kalirsaniz sonuclari yazarim. Onun icinde sanirim en az 2ay gecmesi lazim. :)
Bekliyorum sonuclariniziAgda sonrasi kullandim.
Kutu icerisinde herhangi bir kagit falan cikmadimi veya kutu uzerinde onay vs yokmuydu bir de kimisinde alarji yapmis kimiside diyor ki cildimi yumusatti sizde ki etki nedirSaglik bakanligi onayinin olmadigimi dusunuyorum. Bakanlik internetten satilan resmi ilaclar disindaki hic bir urunde bakanlik onayi olmaz satis icin yalandan yapiyolardir dedi. Ama ben bitkisel bir urun oldugu icin kullanacagim. Gelismeleri yazacagim ^_^
Insallah ise yarar da aliriz bizdeYok kutudan hicbisey cikmadi. Kutunun ustunde bi numara ve sorgulanabilecek bi site var. Arastirdim o sitede urunleri satan sirkete ait. Yani o siteden sadece sirketin sattigi urunler sorgulaniyormus. Haliyle sirket kendi sattigi urune onayli degil fln gibi bisey yazmaz. Ben valla agda sonrasi ten isteristemez normaldede hassas oldugu icin hafif bi yanma hissettim. Ama o hep oluyor. Bi tahrislik falan sozkonusu degil. Bildiginiz yag gibi birsey
Bugün ilk seansımı yaptım yüz bölgeme bakalım bekleyeceğiz
Ben aldım kullanıyorum dün 2. Seansimi uyguladım. Açıkçası ben de ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım ama kullanınca bundan bi sonuç alamam hissine kapildim. Kokusu çok güzel. Yag gibi hatta yağ bildiğiniz. Agdadan sonra uyguladım. Çok bi yanma olmadi. Ilkinde çok az bi seyreklesme oldu gibi. Ikincisini bekliyorum ama bi sonuç alicagimi sanmıyorum. En azından tüylerim seyreklesir ağda zahmeti azalır diye aldım ben ki umarım öyle olurSlm arkadaşlar aranızda episoft kullanan varmı lütfen aydınlatın
Ben aldım kullanıyorum dün 2. Seansimi uyguladım. Açıkçası ben de ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım ama kullanınca bundan bi sonuç alamam hissine kapildim. Kokusu çok güzel. Yag gibi hatta yağ bildiğiniz. Agdadan sonra uyguladım. Çok bi yanma olmadi. Ilkinde çok az bi seyreklesme oldu gibi. Ikincisini bekliyorum ama bi sonuç alicagimi sanmıyorum. En azından tüylerim seyreklesir ağda zahmeti azalır diye aldım ben ki umarım öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?