Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her halde ikimizden başka merak eden yokbende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını kullanan var mı acaba?
Lütfen bekliyorum umarım doğrudurArkadaşlar bugün bir serum sipariş ettim kullanmaya başlayınca aşamaları size aktaracağım
Kızlar araniza yeni katıldım ve bu ürünü çok merak ediyorum kullanıp netice alan varmıYüzümü her gün yüz epilatörüyle alan biriyim hemen çıkıyor dün episoft tan sonra bugün çıkmaz diye düşünmüştüm ama yine çıktı ben iyi bi sonuç beklemiyorum şahsen ama siz yine de bitirmemi bekleyin
Yüzümü her gün yüz epilatörüyle alan biriyim hemen çıkıyor dün episoft tan sonra bugün çıkmaz diye düşünmüştüm ama yine çıktı ben iyi bi sonuç beklemiyorum şahsen ama siz yine de bitirmemi bekleyin
Son seansımı yaptım sadece tüyleri inceltti bitirmediben de almayı düşünüyorum da 3. seansta bitiyor diyor 3. seansını yaptınız mı? şimdilik sonuç nedir?
Slm.Almaya değecek kadar inceldimiSon seansımı yaptım sadece tüyleri inceltti bitirmedi
Yaptığınız anda dökülme oluyormu ? Belki de tüy dökücü özelliğiyle avantajlıdır. Reklamlarında anında silince çıkıyor hepsiSon seansımı yaptım sadece tüyleri inceltti bitirmedi
bende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını kullanan var mı acaba?