• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Episoft kullananlar

bende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını kullanan var mı acaba?

merhabalar bende cok merak ediyorum ama güvenip alamıyorum. hiç kullanıcı yorumuda yok.

Bence kendi reklamının altına yorum yapılmasına izin vermeyen bir ürüne güvenmeyin.. kaldıki tüyleri 3 seansta yok eden bir ürün olsa bütün dünyada bilinirdi.. o kadar belli ki alıp yürüyecek sahte bir firma olduğu... lazer epilasyon yaptırın en kesin çözüm...

Arkadaşlar bugün bir serum sipariş ettim kullanmaya başlayınca aşamaları size aktaracağım

Yüzümü her gün yüz epilatörüyle alan biriyim hemen çıkıyor dün episoft tan sonra bugün çıkmaz diye düşünmüştüm ama yine çıktı ben iyi bi sonuç beklemiyorum şahsen ama siz yine de bitirmemi bekleyin

Yüzümü her gün yüz epilatörüyle alan biriyim hemen çıkıyor dün episoft tan sonra bugün çıkmaz diye düşünmüştüm ama yine çıktı ben iyi bi sonuç beklemiyorum şahsen ama siz yine de bitirmemi bekleyin
Kızlar araniza yeni katıldım ve bu ürünü çok merak ediyorum kullanıp netice alan varmı

ben de almayı düşünüyorum da 3. seansta bitiyor diyor 3. seansını yaptınız mı? şimdilik sonuç nedir?

ben yeni başladım kullanmaya normalde çokta tüyü olan biri değilim yani yüzümde kolumda falan yok ama koltuk altı için aldım 1 kere kullandım henüz aşırı derecede kaşıntı yaptı ve kızarıklığa sebep oldu bu sebeple kullanmayı bıraktım

Eklentiler

• IMG_6298.JPG
    IMG_6298.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 8.489
Merhaba arkadaşlar bu reklamı yenı gordum makalede fransada bulunmuş felan yazıyor ben fransada yaşıyorum araştırdım ve bole bır urun malesef bulamadım yalan reklam ınanmayın

Back