• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

kızlar bu arada epilixirin kokusunu rengini neye benzettiğimi düşünüyorum günlerdir
ve nihayet buldum
bildiginiz goruk suyu renginde ve kokusunda
yani bana öyle geldi :roflol:
şimdi sen bunu demicektin
biri bunu duyup da "goruk suyuyla tüylere son!!!!!!!!!!" die başlık açar mazalllah -tatlicadiarzu-
ahali tırım tırım bağ gezip üzümün goruğunu ararmış karınca yımırtası misali.
bahçelerde gariban karıncaların yumurtalarını toplayıp elini attığı yerine sürenleri okuduydum burda zamanında aklıma geldi.:roflol::roflol::roflol:

Yaa ben çok tüylüyüm. Ama hiç gözümde değil, epilixir işe yarasın kaç şişe giderse gitsin.
Fücudumun herbi yerine uygulayacağımopuyorumnanaktan

Yeterki numunelerde faysadını göreyimopuyorumnanaktan

bi de şu var, illaki üreticinin de aklına gelmiştir de yani.. madem 20lik şişe 1 seans hertarafa yetiyor, neden sadece 100lük satılıyor epilixir? 50lik veya 30lukları da olsa denemek isteyenler daha rahat parayı verip alırlardı ürünü.. yani birdenbire 100lük ürünü almaya herkes cesaret edemez..

ama bu da bir strateji.. 30luk şişe için ayrı masraf gerekeceğinden herşeyi standart yapıp sadece numunelerde böyle bir yol izlemek.. numune alacak bayanlar, şaka maka kişi başı elimize 20 küsür milyonluk mal geçiyor az değil.. CADIARZU

bende az önce burnumun üstünü ve gıdık kıllarımı aldım süründüm epilixirimi.bu arada başka bir forumda okudum birisi şişeye sprey başlığı takmış ziyan olmasın diye su gibi çünkü mutlaka bir kaç damla ziyan oluyor .bebekbeklerkencim iyi fikir dimi

leylacım ben denemiştim epilixirim ilk geldiğinde ama ne oldu biliyomusun ,spreyli şişeye almıştım epilixirden şöyle 15-20 ml civarı ,hani 3 kez uyguluyoruzya günde .1.uygulamamı spreyli şişeyle srunsuzca uyguladım ama 2.uygulama geçince baktm fısfıs tıkanmış sıkılmıyor,bence epilixirin kendi damlalığını kullanın ,damlalıkla hiç ziyan etmeden uygulama yapabiliyorsunuz ,fısfıslı bir şişe güzel tamam ama epilixir hava alınca kuruyor ,kuruyan maddelerde fısfısı tıkıyor ,ben 2 ayrı şişeyle denedim ikiside belli saat sonrasınd atıkandı,yinede siz bilirsiniz ...

leylacım ben denemiştim epilixirim ilk geldiğinde ama ne oldu biliyomusun ,spreyli şişeye almıştım epilixirden şöyle 15-20 ml civarı ,hani 3 kez uyguluyoruzya günde .1.uygulamamı spreyli şişeyle srunsuzca uyguladım ama 2.uygulama geçince baktm fısfıs tıkanmış sıkılmıyor,bence epilixirin kendi damlalığını kullanın ,damlalıkla hiç ziyan etmeden uygulama yapabiliyorsunuz ,fısfıslı bir şişe güzel tamam ama epilixir hava alınca kuruyor ,kuruyan maddelerde fısfısı tıkıyor ,ben 2 ayrı şişeyle denedim ikiside belli saat sonrasınd atıkandı,yinede siz bilirsiniz ...

evet ya çok mantıklı... bir de spreyli şişelerde hep sonda kalanlar kullanılamaz...

valla doğru söylüyorsun canım madem öyle oluyor alacaktım almam bende .tıkanabileceği hiç aklıma gelmedi sağol tatlım:1hug:

kızlar konuyu merakla takip ediyorum.
olumlu olursa sonuçlarınız lazer seanslarım bitince bunu kullanıcam.
artık cok eminim ki lazer kılları bitirmiyor..

kızlarıımm günaydııınn hihoyyyt
deniz hanımcımdan mesaj geldi nihayet....
3 gündür Amerikanın saçma zalak prosedurleriyle ugrasiyomus...
ne manyak şu coniler yahu :delphin:

neyse buyurun merak ettikleriniz;

kargo ile ilgili açıklama

ups turkiye kadrosunuda buyuk degisiklige gitmis,tamamen amerikan bir yonetim getiriyormus,bu kargasa icinde allak bullak olduk hepimiz depresifiz demis,ustune ramazan yogunlugu,ustune okul acilacak kalabaligi,ustune kislik mevsimlikler cikacak is yogunlugu derken gecen cumartesi verilmis oan kargolar dahi gitmemis hala.sizin otuz kusuru saymiyorum,daha ustune satislar var bi de..en gec cumartesi teslim edilir dedi..insallah dedim,ne diyim ne desem bos,.bu arada hataydan,tekirdagdan yazanlar oldu bana webmail ile,forumda da gordum birisi yazmis,tekirdagda ups yok diye,onu da sordum bugun,sube acacak kadar potansiyel yoksa sube acilmaz ama istisnasiz butun il ilcelere gidiliyor dediler..insanlar bilmes o firma ups icin teslimat yapar ama gitmedigimiz bolge yok mutlak teslim edilecek dediler..hadi hayirlisi insallah,bir an evvel ulassin yeter ki artik kizlar da hakli,ben bile bunaldim beklerken gelse de baslasak artik.
hanimlar bilsinler geciken biz degiliz,kargo konusunda cok hassasim cidden ama iste neyi sakinirsan ona gelir ya terslik.hepsine en icten sevgilerimi iletiyorum,en gec bu hafta sonuna kadar ellerine ulasmis olur,dileyen acsin teslimat tarihine baksin.

icerik hakkinda.karinca yumurtasi yagi icin aylar oncesi yazdim cizdim karinca kulturu yapilabilen ciftliklerde yetistirilebilen bir canli degil,nasil olur da yumurtasinin ticari formu olabilir,kandirmaca bu dedim durdum.bence termit filan da degil o,termit te oyle elini salla ellisi bir mahlukat degil,bana kalirsa onun icinde petrol yan urunu var eger iyi arastirilirsa termite bile razi olacak millet bence,Rabbim korusun kotu niyetlerden,kul uregini bozmayagorsun onune gecilmez seker..Bir yandan kotu hissettim,tam benim isim yapmaya cabaladigim donemde boyle birsey olmasi Epilixir icin de soru isaretleri dogurur mu kafalarda diye ama deneme vermem benim en buyuk gucum kuvvetim.hani kim veriyor,guvense verse ya deneme urunu,boyle ayan beyan tarafsiz insanlara denetse carsaf carsaf yazdirsa ya..bu icimi cok rahatlatiyor,ak koyun kara koyun cikacaksa boyle cikar baska da yolu yok.Epilixir bu taktikle devam etsin ben inaniyorum,bugun Amerika'da var bu,urunlerin cok buyuk kismi ucretsiz deneme veriyor,bence biraz daha ustune gidildikce titiz davranildikca Turkiyede tuketim anlayisinda degisiklik olacak,urunune guvenen denemesini yaptirir.tabii ki deneme vermenin de dezavantajlari var ama mevcut guvensizlik ortaminda baska turlu kimseyi ikna edemem,baska yol yok benim icin.bu yuzden denemeye devam canimcim :)
ben Epilixir'in icerigi icin gogsumu gere gere derim ki,iceriginde dogal olmayan hicbir sey yok,tamamen bitkilerden elde edilen ozlerin harmanidir Epilixir.Koruyucu olarak bile kimyasal kullanmiyoruz,kaldi ki kozmetik kanunu bazi koruyuculari serbest birakir bazilari icin sinirli miktarlarda kullanimina izin verir.biz hicbirini kullanmiyoruz,koruyucu olarak ta yine bitkisel ozler kullaniyoruz,belki rafta dort yil bozulmadan beklemez ama en az 18 ay etkinligini korumasi icin yeterlidir.Kaldi ki buyuk miktarlarda uretip satilmasini beklemiyoruz,stoksuz calisiyoruz ki her daim ilk tazeligi ile kullanilsin..Kimsenin zerre kadar korkusu olmasin,icerigi ne saglik ne genel ahlak ne de sosyal kaygilar acisindan sakincali degildir,aksine bu acilardan son derece kabul gorur bitkilerden olusmaktadir.

sizin de anladıgınız üzre numuneler UPS ile geliyor arkadaşlar....

Son düzenleme:
Back