- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.261
tşk bidenem :lepi:
reeca ederim gulüm kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk bidenem :lepi:
şimdi sen bunu demicektinkızlar bu arada epilixirin kokusunu rengini neye benzettiğimi düşünüyorum günlerdir
ve nihayet buldum
bildiginiz goruk suyu renginde ve kokusunda
yani bana öyle geldi :roflol:
bende az önce burnumun üstünü ve gıdık kıllarımı aldım süründüm epilixirimi.bu arada başka bir forumda okudum birisi şişeye sprey başlığı takmış ziyan olmasın diye su gibi çünkü mutlaka bir kaç damla ziyan oluyor .bebekbeklerkencim iyi fikir dimi
leylacım ben denemiştim epilixirim ilk geldiğinde ama ne oldu biliyomusun ,spreyli şişeye almıştım epilixirden şöyle 15-20 ml civarı ,hani 3 kez uyguluyoruzya günde .1.uygulamamı spreyli şişeyle srunsuzca uyguladım ama 2.uygulama geçince baktm fısfıs tıkanmış sıkılmıyor,bence epilixirin kendi damlalığını kullanın ,damlalıkla hiç ziyan etmeden uygulama yapabiliyorsunuz ,fısfıslı bir şişe güzel tamam ama epilixir hava alınca kuruyor ,kuruyan maddelerde fısfısı tıkıyor ,ben 2 ayrı şişeyle denedim ikiside belli saat sonrasınd atıkandı,yinede siz bilirsiniz ...
yarıyor canım madem arkadaşlarınla alacaksın maliyet düşecek ne güzel yaa
leylacım ben denemiştim epilixirim ilk geldiğinde ama ne oldu biliyomusun ,spreyli şişeye almıştım epilixirden şöyle 15-20 ml civarı ,hani 3 kez uyguluyoruzya günde .1.uygulamamı spreyli şişeyle srunsuzca uyguladım ama 2.uygulama geçince baktm fısfıs tıkanmış sıkılmıyor,bence epilixirin kendi damlalığını kullanın ,damlalıkla hiç ziyan etmeden uygulama yapabiliyorsunuz ,fısfıslı bir şişe güzel tamam ama epilixir hava alınca kuruyor ,kuruyan maddelerde fısfısı tıkıyor ,ben 2 ayrı şişeyle denedim ikiside belli saat sonrasınd atıkandı,yinede siz bilirsiniz ...