• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

anestol emla aynı şey kısçeler
uyuşturuyor valla bi çok kişi denedim bi işe yaramadı diyor ama bende acayip işe yaradı
iki kez denedim ikisinde de hiç bi acı hissetmedim
hatta o kadar hissetmedim ki aynı yeri bi kaç kez üst üste ağda yapıştırıp çekince morarmış ertesi gün farkettim kaydirigubbakcemile3
ne kadar tesir ettiğini düşünün
demek bünyeden bünyeye değişiyor bu kremin etki edip etmemesi
yada bekletme süresinde mi acaba yanlış yapılıyor
ben yarım saat kadar bekledim uyuşmuştu sositososito

tabi emla ile anestol arasında bi fark var o da fiyatı
anestol 3 5 TL bişiydi galiba emlaya 30 TL fiyat çekti eczacı dedim kalsın kaydirigubbakcemile3

valla bızım hastanede anestol kullanılıyor canım kulak deldırırkende o kullanılır bence :lepi:

canım ya emla beni uyusturmadı
anestol ile deniyim bi de...

anestol emla aynı şey kısçeler
uyuşturuyor valla bi çok kişi denedim bi işe yaramadı diyor ama bende acayip işe yaradı
iki kez denedim ikisinde de hiç bi acı hissetmedim
hatta o kadar hissetmedim ki aynı yeri bi kaç kez üst üste ağda yapıştırıp çekince morarmış ertesi gün farkettim kaydirigubbakcemile3
ne kadar tesir ettiğini düşünün
demek bünyeden bünyeye değişiyor bu kremin etki edip etmemesi
yada bekletme süresinde mi acaba yanlış yapılıyor
ben yarım saat kadar bekledim uyuşmuştu sositososito
1,5 saat beklettim birinde
birinde 45 dakka
ama ı ıh
zerre etki etmedi
eşşek derisi gibi derim var mafoldumben

bende kullandım emlayı 2 kere hiç bi işe yaramadı kızlar bünye meselesi gerçekten de anestolü aldım bende pasaklımın sayesinde numune alırsam deniycem bende

emla bende denedım ama zerre kadar ıse yaramadı bende

canım anestol sende işe yaradı mı peki?
ikimiz de emlazedeyiz desene mafoldumben

kurbik o kadar da bekletmişsin halbuki işe yaraması lazımdı
demek gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor :uhm:

len olm bi de streç filmle sardim sarmaladım, bi rulo streç bitti nerdeyse :umursamaz:
yürüdükçe şıkır şukur etti evin içinde
annem o ses nerden geliyo dedikçe ben yerlere yattım yaptıgım manyaklıgı düşünüp :roflol:

bende kullandım emlayı 2 kere hiç bi işe yaramadı kızlar bünye meselesi gerçekten de anestolü aldım bende pasaklımın sayesinde numune alırsam deniycem bende

canım anestolle denemedin daha dimi
evde bi tüp emla var hala
anestolu de alıp ikisini elime sürüp hangisi daha çok uyusuturuyo test etcem

kıslar emla yasak değil.. lakin sürdükten sonra strech film ya da tegaderm gibi birşeyle hava almaması için üstünü kapatmanız lazım. etkisini anca o zaman gösterir.. ben epilasyon için kullanıyorum vallaha taş gibi oluyo...

ay kurbik allah iyiliğini versin la :roflol:
ben hiç öle bişi denemedim streç falan
kendi evim deeel mi anam sürdüm kremi bi penye elbise geçiriveerdim üstüme cıbıl dolaştım kaydirigubbakcemile3

bu bahsettiğiniz emla kremini bende kullandım..ama derim manda derisi gibi maşşallah ki bende fayda etmedi...
anestolümü denesem acaba...

Back