- Konu Sahibi gurbaa prenses
Hımmmm demek tüyleri makineyle alıp, koli bantına yapıştırmak hee
Çok ilginç vede mantıklı.
Ama benim bir soru var. En iyi çözüm için epilatörle mi almak gerekir?
En iyi çözüm hangisiyle olacaksa onunla yapalım yani (her ne kadar nefret etsemde epilatörden)
Şimdi ben sir ağdayla alıyorum normalde.
Sir ağda mı?
Normal ağda mı?
Epilatör mümafoldumben
Yani bende ağda bandını saklardım ya:roflol:
Ben aslında heryerime denemek istiyorum mümkün değil şimdilik.
Ama memnun kalırsam her yerime.
Şimdilik Göbeğime ve göğüs etrafında bulunmakta olan simsiyah kıllarda denemek istiyorummafoldumben
Gurbaaaam prensesim doğum günün kutlu olsun nice senelere..
Bu ailenle son doğum günün ama, bundan sonra doğum günlerin daha güzel ve özel geçecek..
Bu yeni yaşın bir şeylerin sonuncusu değil ilki..
Herşey gönlünce olsun...
canımmm çok sağol nehirimmm :asigim:
ay gene ağlıcam yazman bana böle şeyler mafoldumben
sorularına gelince;
Epilixir uygulamasında en ideal kabul edilen epilasyon yöntemi epilatörle temizlenilmesidir.Ardından cilde su dahil hiçbir şey değmeden açılmış durumda olan kıl köklerine hemen Epilixir uygulanabilir ki bu maksimum etkiye ulaşmakta çok önemlidir.
- Epilatör kullanımının mümkün olmadığı durumlarda ilk tercih klasik şeker ağda olmalıdır.Şeker ağda kullanıldıysa hemen ardından dayanılabilir sıcaklıkta bol suyla bölgenin yıkanması gerekir.Bu şekilde kıl köklerini bloke edebilecek ağda kalıntıları uzaklaştırılmış olur ve ardından Epilixir kullanılır.
- Sir ağda,epilasyon sonrasında yağ sürülmesi gerektirdiği ve ciltte doku kaybına sebep olabildiği için önerilmemektedir.Uygulamada sir ağda sonrası kullananlar beklenen sonuçlara ulaştığını bildirmişse de başka alternatif olmadığı durumlar dışında önerilmemektedir.
Epilixir uygun yöntemle temizlenen bölgeye kıl çıkış yönünün tersine sürülür ve kuruması beklenir.Masaj ve/veya ısı yüzey uygulaması etkisini güçlendirecektir.Epilasyonu takip eden ilk 24 saat içerisinde toplam üç uygulama ile seans tamamlanmış olur.İkinci-üçüncü gün uygulamaları etkisinin artması ve daha kısa sürede ortaya çıkması açısından anlamlı bulunmamakla birlikte kişisel tercihe bırakılmıştır,tercih edilmesi halinde takip eden günlerdeki uygulamaların sağlık açısından sakıncası yoktur.
Epilixir kullanıldığından itibaren bir hafta süre için nemlendirici krem,losyon,koltukaltı deo,roll-on kullanılmaması önerilir.Tüm bunlar lanolin,vazelin,yağlar vb. gibi kıl kökünü güçlendirmesi muhtemel içeriğinden dolayı bir süre için uzak durulmasında fayda görülen ürünlerdir.Ciltte hem Epilixir’in özelliğinden hem de nemlendirici kullanılmamasından kaynaklı kuruluk hissedilebilir,pullanma görülebilir;bu normaldir.Ölü derinin uzaklaştırılması için peeling hatta daha da iyisi ve sağlıklısı kese önerilir.
aaa süpermiş ben de yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum acaba işe yarar mı :uhm:
yüzdeki tüyler çok inatcı oldugundan biraz geç yanıt veriyomuş
ama neticede yanıt veriyomuş canım