• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

1- whiterose
2- tatlicadiarzu
3- ilona
4- Saruboceq
5- Darbanwille
6- Askbocugu
7- TAKLIMM
8- December
9- papatya_16
10- panter_f

ilk 10 kişi belli oldu...
evet devam ediyoruz :)

11- citos2903
12- Adıvar
13- Çenebaz
14- Mehalim
15- Nehir21
16- bhk

eveeett devam hanımlar :)
nerde bizim prolar??

18- Nilbera
19- Nevinirmak

20- Sivribiber

nerde bu prolar:mymeka:
şimdi gelmicekler listeyi bitircem sonra başıma ekşicekler :mymeka:

tüylerle ilgili benim de sorunum var 20 yasındayım ögrenciyim harcıklarımla alacagım, eger numune gonderirseniz bütün deneyimlerimi yazacagım sitenizi uzun süredir takip ediyorum ama yazı yazmamıştım ltf banada gönderin:))))))))

aman yaaaa
zaten liste belliymiş bolca bu siteye para kazandırdık ben bidahada bu siteye girmem.

benim sesim çıkıyor mu hiç?
2 yıldır bu sitedeyim, her gün giriyorum ama hiç eleştirmedim, isteyebiliyorsanız isteyin bakalım Epilixir'den.. hemen olayı cazgırlığa getiriyorsunuz.. milletin olan istediğini de kaçırıyorsunuz.. gurbaa sen işine bak canımcım ;)

ben üye oldum ama ne kadar güvenilir bu sitelere??ama sonra farkettim ama burdada bu kadar kişiye ayrıcalık yapılmasını anlamış diilim.ne anlamı var ozaman

hayatım güle güle dedim ama hala konusuyosun zemuszemus
evet ben ayrımcılık yapıyorum
begenmeyen almasın cici oğluna kaydirigubbakcemile2
hadi güle güle

1- whiterose
2- tatlicadiarzu
3- ilona
4- Saruboceq
5- Darbanwille
6- Askbocugu
7- TAKLIMM
8- December
9- papatya_16
10- panter_f

ilk 10 kişi belli oldu...
evet devam ediyoruz :)

gurbaa ben nerdeyim canım kart başvurum olduğunu söylemiştim sana bunu kazenede sorabilirsin .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben :gitme::gitme:

Gurbikcim evet çok güzel bi olaya girmişsin öncü olmuşsun fakat numune alacak kişileri seçme tavrın bana göre pek adil değil. Yani prolar arasında mesaj sayısı oldukça düşük olanlar da var ki sırf pro üye oldukları için numune almaya hak kazanıyorlar. Ve sanıyorum ki 30 kişi sadece pro üyelerden oluşacak. Benim şahsi fikrim 30 kişiyi proların doldurması yerine mesela 20 kişi pro üyelerden olup geri kalan 10 kişiyi burdaki pro olmayan arkadaşların arasından seçebilirdin.

ben üye oldum ama ne kadar güvenilir bu sitelere??ama sonra farkettim ama burdada bu kadar kişiye ayrıcalık yapılmasını anlamış diilim.ne anlamı var ozaman

arkadaşım ne olur uzatma..
tartışmaya gerek yok.
zaten lazere de gitmişsin,
bırak da öncelik başkalarında olsun..

şimdi güvenilirlik vs falan uzatmaya gerek yok..
hem ne alaka:delphin:

benim sesim çıkıyor mu hiç?
2 yıldır bu sitedeyim, her gün giriyorum ama hiç eleştirmedim, isteyebiliyorsanız isteyin bakalım Epilixir'den.. hemen olayı cazgırlığa getiriyorsunuz.. milletin olan istediğini de kaçırıyorsunuz.. gurbaa sen işine bak canımcım ;)

21- nisandahazan

işte budur, kaptın numuneyi nisancım hayırlı olsun :)

gurbaa ben nerdeyim canım kart başvurum olduğunu söylemiştim sana bunu kazenede sorabilirsin .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben :gitme::gitme:

canım ekledim....

kızlarım muhalif sesleri boşverin siz işimize bakalım zemuszemus
kimsenin bana işimi öğretmek gibi bir lüksü yok, ne yaptığımı gayet iyi biliyorum yerimseniben

Back