- Konu Sahibi gurbaa prenses
bende varım teşekkür ederim listede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman yaaaa
zaten liste belliymiş bolca bu siteye para kazandırdık ben bidahada bu siteye girmem.
72 mesajlı birinin bunu söylemesi ne komik
güle güle kimseyi zorla tutmuyoruz hihoyyyt
1- whiterose
2- tatlicadiarzu
3- ilona
4- Saruboceq
5- Darbanwille
6- Askbocugu
7- TAKLIMM
8- December
9- papatya_16
10- panter_f
ilk 10 kişi belli oldu...
evet devam ediyoruz :)
11- citos2903
12- Adıvar
13- Çenebaz
14- Mehalim
15- Nehir21
16- bhk
eveeett devam hanımlar :)
nerde bizim prolar??
17- ikircikli
18- Nilbera
19- Nevinirmak
aman yaaaa
zaten liste belliymiş bolca bu siteye para kazandırdık ben bidahada bu siteye girmem.
ben üye oldum ama ne kadar güvenilir bu sitelere??ama sonra farkettim ama burdada bu kadar kişiye ayrıcalık yapılmasını anlamış diilim.ne anlamı var ozaman
1- whiterose
2- tatlicadiarzu
3- ilona
4- Saruboceq
5- Darbanwille
6- Askbocugu
7- TAKLIMM
8- December
9- papatya_16
10- panter_f
ilk 10 kişi belli oldu...
evet devam ediyoruz :)
ben üye oldum ama ne kadar güvenilir bu sitelere??ama sonra farkettim ama burdada bu kadar kişiye ayrıcalık yapılmasını anlamış diilim.ne anlamı var ozaman
benim sesim çıkıyor mu hiç?
2 yıldır bu sitedeyim, her gün giriyorum ama hiç eleştirmedim, isteyebiliyorsanız isteyin bakalım Epilixir'den.. hemen olayı cazgırlığa getiriyorsunuz.. milletin olan istediğini de kaçırıyorsunuz.. gurbaa sen işine bak canımcım
20- Sivribiber
nerde bu prolar:mymeka:
şimdi gelmicekler listeyi bitircem sonra başıma ekşicekler :mymeka:
sevgili gurbaa, acizane bir teklifim var eğer yanlış anlamazsan, sürekli burada olup mesaj yazmayanlardan da 2 kişi seçin teşvik olur bence.. kolay gelsin zor bir tercihlendirme
gurbaa ben nerdeyim canım kart başvurum olduğunu söylemiştim sana bunu kazenede sorabilirsin .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben :gitme::gitme: