• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

sabah olcak die sabah gtmedim gitceim yere öğlene sarktı, çou kişi de öle olmuş olmalı..

kız gurbaa niye herkesin birden toplanması lazım ben anlamadım..

yavrumcum herkesin birden toplanması lazım değil
ama en kalabalık saatleri seçmek zorundayım ki dileyen herkes faydalanabildin
şu an sitede 1000 kişi varsa ogleden sonra 2000 kişi oluyor
racon böyle, 12den sonra başlayacak başvurular kaydirigubbakcemile5

e şimdi olmuyo demek ki. herhalde kısmet olmıcak, o kdr da heveslendiydik ilk topikte. :delphin:

december iyi oku yazdıklarımı :mymeka:
kırmızılılar için ne yazmışım bak ülen :mymeka:
bütün kırmızılıları kapsayan bi beyanat göremedim majesteleri gene kızcaaanız daa. sen bana gırmızılısın içerdesin de, ben de defolup gidim.:tomato: çünkü bu gırmızılar tek başına 30 kişi etcek onları da 12de sıraya dizcen die anladım ben.

bütün kırmızılıları kapsayan bi beyanat göremedim majesteleri gene kızcaaanız daa. sen bana gırmızılısın içerdesin de, ben de defolup gidim.:tomato: çünkü bu gırmızılar tek başına 30 kişi etcek onları da 12de sıraya dizcen die anladım ben.

iyi oku december :mymeka:
gurbaa prenses kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ha şunu da belirteyim sonra başıma ekşimeyin bebeklerim
kırmızılı üyeler bi kere kafadan numuneleri kaptı
onlar arasında herhangi bir eleme, secim vb. olmayacak
"istiyorum" demeleri numune gönderimi için kafi...

fakat diğer arkadaşlar arasından belli kriterleri gözonunde bulundurarak seçim yapacağımı yenilemek istiyorum

Günaydin kk nin denek hatunlariopuyorumnanaktan

evet nisan benimde gözüme carpti cok istekli kaydirigubbakcemile virmekle iyi ettin gubik

Gubik kolay gelsin canim zor is yapiyon kavga cikmassa iyi bari:1ninca:

hadi bakalim herkese kilsiz tüysüz günler:lepi:

ben vucudumun standart lari ile memnun oldugumdan vede cimri oldugumdan hicbisem eksilmesin diye epilixir istemiyommmmm:roflol:-tatlicadiarzu-

Günaydin kk nin denek hatunlariopuyorumnanaktan

evet nisan benimde gözüme carpti cok istekli kaydirigubbakcemile virmekle iyi ettin gubik

Gubik kolay gelsin canim zor is yapiyon kavga cikmassa iyi bari:1ninca:

hadi bakalim herkese kilsiz tüysüz günler:lepi:

ben vucudumun standart lari ile memnun oldugumdan vede cimri oldugumdan hicbisem eksilmesin diye epilixir istemiyommmmm:roflol:-tatlicadiarzu-

len numune istiyenler arasında ben yoksam kavga mavga çıkmaz evelallah :lepi:
bugune kadar hangi işe el attım da yarım kaldı :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

Back