• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

songulum bunu Deniz hanıma sorucam yine de ama benim bildigim kılı tüyü olan herkes bullanabiliyor...
aslında mantıken ne kadar erken kullanılırsa o kadar iyi bile olabilir
kıl kökleri zayiftir şimdi kızcaazının
o nedenle daha çabuk etki eder diye düşünüyorum ben şahsen bizzat kendim hihoyyyt

evet tatlım bencede,
o zaman sen öğren,bana aktar gülüm...
zemuszemus

Kurbaacım 16 yaş ve altı için,net birşey demiyor,
yani kullanılabilir ama hormonlar değişeceği için kıl çıkabilir diyor
ve gebelerin kullanmaması gerek diyor sitede,
sen de doğrularsan,önce kendimde başlarım ,
kızıma da 16 yaşında başlarım...

Burdaki yazıları okudukça o kadar istekli oluyorum ki almak için. Mucizemi buldum diyorum kızlar.
Ama gelin görün ki anama anlatamıyorum. Bi yağ nasıl yapar bu işi inanmıyorum diyor, anlatamadım derdimi ya. Lazerden de mi kesin çözüm iğneliden olamazda diyor. Ayy deli oldum aldırmıyor...

Bişey sormak istiyorum. Kredi kartına taksitle alabiliyor muyuz Epilixir i birgün mutlaka kullancısı olucam. Belki önümüzdeki ay belki önümüzdeki aydan da yakın.:))))

Burdaki yazıları okudukça o kadar istekli oluyorum ki almak için. Mucizemi buldum diyorum kızlar.
Ama gelin görün ki anama anlatamıyorum. Bi yağ nasıl yapar bu işi inanmıyorum diyor, anlatamadım derdimi ya. Lazerden de mi kesin çözüm iğneliden olamazda diyor. Ayy deli oldum aldırmıyor...

Bişey sormak istiyorum. Kredi kartına taksitle alabiliyor muyuz Epilixir i birgün mutlaka kullancısı olucam. Belki önümüzdeki ay belki önümüzdeki aydan da yakın.:))))
burcucum epilixir yag değil ki ama bebişim :gitme:
tamamen bitkisel bi iksir
epilixirde k.kartına taksit var mı yok mu bilmiyorum alanlara soralım :kedi:

Kredi kartıyla alındığında 100 Dolar olarak tek çekim yapılıyor diye biliyorum. Ben EFT yoluyla 150 TL olarak alım yapmıştım.

hah tecrübe konustu Şeniz

yaa anlamadım ben şimdi bu tüyleri tamamen yok mu edio?? ve bi kutusu yetiyo mu??

evet canım
düzenli kullanımda tüyleri tamamen yok ediyor
tüy yapina göre değişir o
yetedebilir yetmeyedebilir

ayy bu yazılanları okuyunca ben çok heyecanlanıyorum
kılsız bir dünya içinnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt:lepi:zemuszemus

Kendileriyle tanışma şerefine nail olmadığım için henüz Epilixir i yağ olarak tanıdım uzaktan :)))

Ama yakından tanıyınca seveceğime eminim. Ya Kredi Kartına tek çekim 100 Dolar neden yawwww... Ödeme kolaylığı olsa Deniz Hanım Bi el atsaaa... :)))

Kim en çok sean uyguladı ki burda. Onun yorumlarını merak ediyorum. Ya insanın durup durup KESıN Mı şimdi diyesi geliyo. Diyorum da yani. Mucizeee...

Kendileriyle tanışma şerefine nail olmadığım için henüz Epilixir i yağ olarak tanıdım uzaktan :)))

Ama yakından tanıyınca seveceğime eminim. Ya Kredi Kartına tek çekim 100 Dolar neden yawwww... Ödeme kolaylığı olsa Deniz Hanım Bi el atsaaa... :)))

Kim en çok sean uyguladı ki burda. Onun yorumlarını merak ediyorum. Ya insanın durup durup KESİN Mİ şimdi diyesi geliyo. Diyorum da yani. Mucizeee...

Bu konuyu mail olarak yazın Deniz Hanıma. Ne kadar özenli ve ilgili bir insan olduğuna gözlerinizle şahit olun diyorum da başka bişi demiyorum...a.s

- ne zaman uyguladiniz (tarih)?09.09.2009

- hangi temizlenme yontemini kullandınız?: Epilatör
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? :Bacaklarda uyguladım birde ayak parmaklarımda çıkan bir kaç tüy vardı onların üzerinde denedim.
- tüyler kaç gün sonra çıktı? :Daha henüz çok yeni olduğu için net bir şey söyleyemiyeceğim.Ama çıkar çıkmaz muhakkak bilgilendiririm sizleride.
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? :Bu soruyuda ileride muhakkak cevaplayacağım.

Anamm kermit gidiyor heee..
Kızım bahodan iste yüz görümlüğü olarakatna bi laptop bide 3g taşınabilir modem alsın sana :))

Ben epilixirden çook memnunum. Karnımda tüyler olmasına rağmen hala bebek gibiyim.
Ki ben biliyorum uyguladığım yerden dolayı geç sonuç alacağım ama mücadeler edeceğim bu tüylerle :)

Back