• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kkoptum bebem yaaa çıkarcı insan muahahaha işe yarasın demi:))))
bu konu hk.görüşülsün bencede:)))))))))))ama once numunem gelsın bakem...

Helal selinim sana yaa:))) Arkandayım her zaman ki gibi... ındirim istiyoruz değil mi?

Yağmurlukcum fikir seninmiş helal olsun diyorum:))
:icecream:

Son düzenleme:
Kendileriyle tanışma şerefine nail olmadığım için henüz Epilixir i yağ olarak tanıdım uzaktan :)))

Ama yakından tanıyınca seveceğime eminim. Ya Kredi Kartına tek çekim 100 Dolar neden yawwww... Ödeme kolaylığı olsa Deniz Hanım Bi el atsaaa... :)))

Kim en çok sean uyguladı ki burda. Onun yorumlarını merak ediyorum. Ya insanın durup durup KESİN Mİ şimdi diyesi geliyo. Diyorum da yani. Mucizeee...

Bu kesin mi duygusunu ben çok yaşıyorum. Denemeden de anlayamayacğız sanırım...opuyorumnanaktan

kkoptum bebem yaaa çıkarcı insan muahahaha işe yarasın demi:))))
bu konu hk.görüşülsün bencede:)))))))))))ama once numunem gelsın bakem...

bende sordum ama deniz hn bu konuda bilgi vermedi bize
keşke olsa ne iyi olur :gitme:

Helal selinim sana yaa:))) Arkandayım her zaman ki gibi... İndirim istiyoruz değil mi?

Yağmurlukcum fikir seninmiş helal olsun diyorum:))
:icecream:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bide ben kaşlarımla ilgili bi son durum bilgisi vermek istiyorum
tüylerim yavaş yavaş belirmeye başladı ama şeffaf
elimle dokunduğumda hissediyorum ama aynada göremiyorum
at kılı gibin çıkan kaşlarım tek seans da nası bu hale geldi inanamıyorum
bu bir mucize olmalı :lepi:

slm parlak arkedeslerim ben pala bolgesine uygulamıstım bugun 9. gun hafiften dudak kenarlarından bas gostermeye basladılar 1 2 gune kaddar deisklik war mı bildiririm

gittim yvesrocher'dan bi rimel bi allık bi duş jeli bi de duş incileri aldım
ay çok güzel, aşkitom bayılcak kokularına :asigim:

haa bi de double wear aldım hihoyyyt

gittim yvesrocher'dan bi rimel bi allık bi duş jeli bi de duş incileri aldım
ay çok güzel, aşkitom bayılcak kokularına :asigim:

haa bi de double wear aldım hihoyyyt

allikmi :1shok: atkIm napcan bukadar alligi sen merak ettim yanaklarin okadar tombisde degilki harciyon desem mac nolcek:roflol:

kızlar pro üye nasıl oluyoruz ben bulamadım.
ve ben bu kıl derdinden çok sıkıldım. birde epilixiri deneyelim bari ama çok pahalı ya birde öğrenciyim yine paramı sokağa atmak istemiorum. inşallah sizlerde işe yarar kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum.
peki yeni numuna listesi ne zaman oluşturulacak. ve kura ile mi belli oluyor bu.

Yüzüme ikinci seansı uyguladım. Bu sefer epilatörle değil, iplikle aldım haydi hayırlısı diyeyim. Kırılanlar benim için sıkıntı oluşturmuştu. Onları toparlamaya çalıştım.:lepi:

Bu arada kızkardeşimle ilgili bilgi de vermek istiyorum.
Bıyık-kaş-ayak parmaklarına uygulamıştı Epilixiri bir hafta önce.
Bıyıklar normalde 3-4 gün içinde yavaş yavaş başlarmış. Bir hafta oldu alalı, iyi alamadıkları çıkmış. Diğerlerinden ses yok.
Kaşlardan da çıkanlar olmamış.
Ayak parmaklarında da bir tarafta 2 tane, diğerinden çıkan yokmuş...
Kardeş cephesinden durum budur...

benim yüzümdekiler artık bitmek üzere ..
2 seans sonra kurtulurum diye düşünüyorum.
çok şükür erken başladım artık çok zayıflar
elime bile batmıyorlar yumuşacıklar artık
ama yerlerini biliyorum sarı olsalarda
almaya devam edeceğim kurtulamazlar
kötükedihüso

yaw bunun fıyatı nedır ve nerlerde satılıyor.. bu sadece bellı bı sure ıcın yok etme yonteımımı daha sonrası azaltıyormu hıc.. yada kokten bıtıryormu???

bir arkadaş sormuştu azalma var mı diye yüzüme uyguladım kesinlikle azalma oldu çıkmayan yerler o kadar çokki bende hormon bozkluğu olduğu için kıllarm çoktr ve güçlüdr yüzüm için karınca yumurtası lazer bir sürü ot faalan denedim olmadı gerçekten çok zor arkadaşlar çok rahatsz edici toplumdan dışlnmş gibi hissediyosnz bu ürünü alırken de yine SONUÇ başarszlık MI olack diye bekledm ama gerçekten etkili geldi bana yüzümün yarısı çıkmadı tabiii bilmiyorm belkide çıkmamşlardr ama 1 ay oldu inanyıorm bitecek
başka bir arkadaş sırt için sormştu sırtım ve göbeğime de kullandm göbekte tam anlmş değilm ama sırtım gerçektn inceldi ilk seansta o da şimdi ikinci seansa başladm yüzüm sırt ve göbek için
kollarıma 1.seans uyguladım onlarda cılız çıktı
ıNANYORUM KIZLARR BU SEFER KURTULACAĞIZ ıNŞALLAH;)))

ciddimi umaim bendede ayni etkisi yapar ya okadar güzel etkisi olioki cok mutlu oldum yemin ederim sizde bizi maruz birakmiorsunuz saol ya bütün yazanlara cok saol bitanesinizzzz bende az kaldi alcam kullancam vallah neremi bulursam orama denicem
:kedi:

öyle tabii inan bir de beni düşün nasıl mutluym ama korkuyorm yine çıkar mı bu sefer onu düşünyorm
ben yanak bölgesi çene bıyık komple canım sürüyorm dün ikinci seans için kullandm yarısı gitti bilmiyorm benim tüyler kalındı ondan olabilir sen nerelere kullancksn

Back