• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar mrb. bişi sorucam ben ama bu numunelerın boyutları nekadar yanı kaç seans gider ortalama :)

canım numune yanlış hatırlamıosam 10 yada 15ml... ama numuneler belli kişilere geldi...
2.grupiçin de pro üye olma şartı var...

numuneler büyük ihtimalle 2-3 seans yetecek bize... tabii kullandığımız bölgeye göre...

canımcım epilatörle aldım..denilenlenlerin aynısınıda yaptım..
ama maalesef hiç bi değiklik olmadı..
yani o bölgemde olmadı sdc...

canım du bakalım başka böyle geribildirim olacak mı
kırmadan epilatörle yaptigin halde değişiklik olmaması çok ilginç...
göbeginde işe yaradı oysa
len ne ters karısın :roflol:
en geç yanıt veren bölgende işe yaradı
en erken yanıt vermesi gereken bölgede geç yanıt vericek gibi...
hadi bakalım bekliyoruz 2.seans sonrasını

2.grubu heycanla bekliyorum kimler olcaK kaydirigubbakcemile2 umarım kullanan arkadaslarda işe yarar delikafadulden

eldivenle rahat oluyor gurbikim ; gayet hijyenik kaydirigubbakcemile3
ama tutulacak kadar uzun olmalı... senin düğün öncesi hangi kıvama gelir ona göre karar ver... yerimseniben

orulek kıvama gelir kanımca akannehir-tatlicadiarzu-
canım 1 ay oluyo ağdanin üstünden geceli
eldivenle alcak kıvama gelir rahatkaydirigubbakcemile2

Gurbik yaaa sen yeni numune grubunu oluştur biz de eklenelim yorumlara. Daha güzel olmaz mı?? Kendim için bişey istiyosam bolca epilixirim olsun:)))))) Hani sevgi seli 88 çok istiyoya ondan diyom:DDD

Gurbik yaaa sen yeni numune grubunu oluştur biz de eklenelim yorumlara. Daha güzel olmaz mı?? Kendim için bişey istiyosam bolca epilixirim olsun:)))))) Hani sevgi seli 88 çok istiyoya ondan diyom:DDD

bende katılıyorum çünkü sonuçlar için zaman gerekiyor zaten kargo için de baya bekleniyor sizler bu süre içerisinde seans sayılarınızı da arttırmış olursunuz

Malesef nete çok fazla giremiyorum evde olmadığım için :(
Dün 2. seansımı yaptım.Epilatörün kırdığı tüylerim uzamıştı.Onları alıp uyguladım.12.günde yaptım yani 2. seansımı.Tamamen aldığım tüylerim ise henüz çıkmadı :) Normalde çıkmaya başlarlardı 10 gün sonra.Aynayla dikkatlice baktım yüzüme aydınlıkta.Yoktular :)

Yaklaşık bir 15 sayfa kadar okudum yorumları ancak dile kolay 75 sayfa bu,
kullanan arkadaşlar şu an kaçıncı seansta olup durumunda ne olduğunu yazarlarsa çok sevinirim..

su an tamaminen cogu birinci seansini yapmislardir biraz daha ileri okumaniz gerekio:D yada nadir ikinci seansini yapan var...herkeze günaydinnnnn beni isim beklio selamlarrropuyorumnanaktan

canlarım gut mornink
Deniz hanımdan benim için süper bi haber geldi :lepi:
spreyi kullanabilirmişim hatta emladan daha iyiymiş oley yihhu arriva arrivaaa hihoyyyt

hemen soyliim,o spreyi eskiden biliyorum,voleybol oynadim lise universite cok kullandik ondan..o aslinda sivi degil gazdir.hani LPG tupleri de sallarsin icinde su varmis gibi calkalanma sesi gelir ama aslinda gazdir ya iste oyle.sivilastirilmis gaz oldugu icin hemen ucar.bu yuzden rahatca kullan,ardindan yikamana durulamana gerek kalmadan epilixir kullanabilirsin,ucucu gaz oldugu icin ardinda kalinti birakmaz,biraksa bile yagli madeler olmadigindan hic sorun degil..asinda bulma sansiniz olsa peppermint sessential oil acaip uyusturuyor ama turkiyede bulunacagini hic sanmiyorum..bir damlasi cok enis alana yayiliyor ve iki dakika gecmeden uyusturuyor,en az 15-20 dakika etini kesseler duymazsin :) bu srey bence emladan da iyi,ne mutlu ki uyusturma da yapmis,kullan bebem korkmadan :)

yaa deniz hanımın söyledigi peppermint sessential oil ile ilgili nete baktım ama Trde satisiyla ilgili hiç bi bilgi bulamadım :gitme:

bu arada Deniz hanım yeni bir ürün arayısında akannehir
sir kadar iyi temizleyen ama onun taşidigi dezavantajlardan yoksun bir epilasyon şeysi keşfine adamış kendini Allah razı olsun delikafadulden
bakalım, bekliyoruz onu da meraklakaydirigubbakcemile2

Back