Epilixir kullananların paylaşım alanı

ıkinizde modsunuz nolcek bakiiimlülülülülülü

Ayy parlak nehir21 yazmışınız aşağıya Allah'ım inşallaahhhhh inşallahopuyorumnanaktan

ayyyy ne imdat bana mı dedin akannehir
oşın ben artık modum benlen düzgün konuş bak valla tıkarım içeri -tatlicadiarzu-

deli, deliyi görünce sopasını saklarmış-tatlicadiarzu-
pek buraya uymadı bu laf ama neyse

İkinizde modsunuz nolcek bakiiimlülülülülülü

Ayy parlak nehir21 yazmışınız aşağıya Allah'ım inşallaahhhhh inşallahopuyorumnanaktan

parlek nehiri de ben yazdımsengözlerimebaksanab

yüce müce, sonuçta ben de insanım değil mi?:mymeka:
gerçi bacaklarımdan şüphem var

laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyy ne imdat bana mı dedin akannehir
oşın ben artık modum benlen düzgün konuş bak valla tıkarım içeri -tatlicadiarzu-

akannehir akannehir akannehir tehdit ediy bi de
ama o da mod o da seni tıkabilir kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Yok canım estağfirullahsen bakma bunlara:roflol:
Bizim asıl konumuz epilixir ve tüyler:roflol:

canım zaten esas konu epilixir de biz içine ettik biraz:tomato:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

ya napcaz bu epilator belasıyla
hadi kıl olsa neyse kokunden koparir genel olarak da, tüy olunca çok kırıyo bee...
ağdaya şeyedicez mecburen kanımca

bende tüy şeklinde çıkan kılları alamamaktan şlikayetçiyim,epilatör çok ince olanları iyi almıyor artık,ağda alırmı bu ince tüycükleri sizce,benimde öneriye ihtiyacım var....

bende tüy şeklinde çıkan kılları alamamaktan şlikayetçiyim,epilatör çok ince olanları iyi almıyor artık,ağda alırmı bu ince tüycükleri sizce,benimde öneriye ihtiyacım var....

Ağdada almıyor canım maaelsef.
Ben karnımdaki tüyleri almaya çalıştım, kii oldukça çooktur ve uzundur her yerim kapkara sanki, neyse:roflol:

Epilatörle denedim baktım hep koptu dipleri gözüküyor.
Sonra şekerli ağdayla denedim onunda çok aldığını söyleyemem.
Yani tüyler zayıf ama uzunlar..

Ben bir dahaki sefere sir ağdayla alıp yağını sürmeyeceğim.
En azından kökünden almış olurum...

Öbür türlü kopuyor ..
Şimdi kopanlar uzamaya başladı bile:çok üzgünüm:

Ben de yüzümü epilatörle alıp sürdüm epilixiri. İlk sol yanağımdan başlamıştım almaya, epilatörü çok uzun zamandır kullanmadığımdan yönünü ters tutmuşum. Çatır çatır kırıldı bir bölümü tüylerin farkında olmadan. Düzeltince başka yerlerde sıkıntı oluşmadı. Şimdi kırılan yerde birkaç tüy çıkmış. Yavaş yavaş ve doğru uygulama yapmak gerekiyor herhaldea.s
Bu arada kızkardeşimin ürünü geldi. O da bıyık ve kaş bölgesine uygulama yaptı. Uygulama sonrası detaylar hakkında kendisiyle konuşur, bilgilendiririm sizleri desüprizzzzz

nehir 21 peki ne ile alıcaz bu zayıf kılları ozaman(
çünki dikkat ediyorum seanslar ilerledikçe kıllardan görünmeyecek kadar incelenler oluyor, cımbızlada tek tek almam mümkün değil her kılı,epilatör kesinlikle almıyor ince tüyleri,üstelik benim epilatörüm çok iyi alırdı ( ne yapcaz şimdiii...

ahnina kökten alınmayan kıllara etkili olmayacağını bunun için bunun şart olduğunu epilixirin sitesindede okudum.kökten almalıyız illakii..
kızlar sizde hiç merak ettinizmi neden 24 saat içinde 8 saat aralıklarla uygulama yapmamız gerekiyor,neden 3 değil 5 değilde 8 saat ,bunu çok merak etmişimdir hep ama sormayı unutmuşumdur:))

Antibiotik uygulaması gibi di mikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…