Epilixir kullananların paylaşım alanı

Kardeşim normalde bıyık bölgesini ağda ile alırdı ve kızarıklık saatlerce geçmezdi. Epilixir' i kullandıktan sonra böyle bir şey kalmadı, şaşırdım dedi, şimdi msnden yazdı. Ürünün aynı zamanda da onarıcı bir etkisi var diyor. Çok sevindim onun adına.

ahnina ,tek gün kullanılmasıda çok rahatlık sağlayıcı,düşünsene hergün hergün uygulama zorunluluğu yok,tek günde oldu bittii..
kardeşin adına sevindim ahnina,benim kuzende çeşitli bölgelerinde kullanmaya başladı geçtiğimiz h.sonu ,15 günün bi an önce bitmesini beklioruz,bakalım nasıl olcek etkisi..

İyi olcek iyi. Ben inanıyorum tüm kalbimle kaydirigubbakcemile2

Gurbikciğim önce senden izin istemek suretiyle bu haberi vermek istiyorum. Tüykardeşlerimin bundan haberdar olmasını istedim.

Artık Türk Lirası olarak ödeme yapabilmenizi Kutluyoruz.

Strawberry sitesinde artık Türk Lirası ile alışveriş dönemi başlamış. Bunun şerefine de 9 Eylül' e kadar olan her alışverişe 30 Dolar değerinde makyaj seti hediye ediyorlar. Ben bu siteden çok memnunum, birçok kaliteli ürünü uygun fiyatlı alma imkanı oluyor.
Bilgilerinize.

slm kıslar bende bu saat ıtıbarı ıle bıyık bolgemın seansını biyirmis bulunuorum bikini we koltuk altı kıllarımın teserrif etmesini hala 4 goz ıle beklemekteyim acaba dıom tatlı dil ile mi cagırsam (tatlı dil kılı yuwasından cıkarır misali)

kizlar benim biyik bölgemde kil olmasada leke var yaaaa sanki biyiklarim varmis gibi kara leke var dudak üstümde aceba epilixir bunuda götütürümü? sizdede böle sorun varmi

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır bir çok bilgide kadınlar kulübünü takip ediyordum
bende epilixir kullananlardanım
geçen ay aldım 15 ağiustos ta yüzümü epilatörle aldım maşallah çok da tüylüyümdür ;(
epilixiri sürdüm ve şimdi bakıyorm çok az kalın çıkan yerler var bazı yerlerde çıkmamış hep dua ediyorm umarım çıkmaz orada diye umarım öle ollur)
ayrıca koluma sırtıma da kullandım ama malesef epilatör kırdğı için bazı yerler hemen çıktı yani boşuna sürdüm;(
ama bakalım artık sizlere de haber veririm
umarım hepimisin işine yararhihoyyyt

merhaba çiğdem hoşgeldin aramıza,boşuna sürmedin bence,biraz daha sabret ve epialtörünle alırken kılları dikkatli almaya çalış,kılların çıkış yönünün tersine almaya çalışırsan daha az kırılır kıllar

kızlar merhaba,
oncelıkle okadar guzel paylaşımlar varki yenı olmama ragmen sankı arkadaslarımla konusuyor gıbı hıssettım :)
gelelim konumuza :) bende sizler gibi bu kıl-tüy probleminden kurtulamıorum bi türlü yağlar kremler derken birsuru zaman gecti ama sonuc aynı basından sonunda kadar okudum yazılanları ıns bu sefer gercekten olur. sanırım bir grup oluşturulmus denenmiş ve herkes memnun super bısı :)
eger ıkıncı grup oluşma ımkanı varsa gurba prenses :) beni de yazarmısın acaba:) valla memnun kalırsam hemen alıcam ve seve seve yorumları yaparım ınanki :)
iyiki varsınızı kızlaropuyorumnanaktan

günaydın kızlar...gruba dahil olmayan kullanıcılarınyorum yapıyor oluşları da süper ;biz deneklere de ayrıca umut oluyor opuyorumnanaktan

ben denemem için haftasonunu beklemeye devam ediyorum...ama yorumları okudukça hangi bölgede kullansan diye kararsız kaldım... başımdan aşağı dökesim geldi valla epilixiri kafamçokkarıştı

canlarım ben geldim hihoyyyt
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, ne güzel
hoşgeldiniz şekerlerim
epilixir paylaşımlarına tam gaz devam
bu arada benim bacaklardan hala tık yok, 3hafta doluyo bugun :lepi:

canlarım ben geldim hihoyyyt
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, ne güzel
hoşgeldiniz şekerlerim
epilixir paylaşımlarına tam gaz devam
bu arada benim bacaklardan hala tık yok, 3hafta doluyo bugun :lepi:

hoşgeldin gurbik...
ben deyağmurluk gibi hala gaza gelemedim yaww..-tatlicadiarzu-

hpppffff evet yaaakannehir

üzülme şekerim ben de sendenim :teselli:

slm kızlar ben yenıyım ve henuz bu kremle ılgılı bılgım yok kım ban yardımcı olabılır bılgı ıcınnnnn

canım forumu baştan takip et istersen... daha detaylı öğrenebilirsin... ama kısaca tüylerle savaşımızda son zamanların en etkili silahı diyelim...biz de bunu kanıtlamak için deneme yapıp sonuçları ve süreci paylaşıyoruz... canı gönülden de istiyoruz ... kaydirigubbakcemile3

kaptanın seyir defterinde dördüncü günn
zavallı kıllarımdan hala ses seda yok
bugün gelmesi muhtemel olan kıl kardeşler hala gelmedi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…