- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
nan benimkiler hala uzamadı ki epilatörle dalayım mafoldumben
arkadaşalr merhabalar bu epilixiri nerden bulabilirim. (numune deilde orjinali)
"gurbik bizi parlat :)), kökünden, kadınlar kulübü, kahrolsun epilasyon, kahrolsun tüyler"
ay bu etiketleri şimdi gördüm ve de bayıldım gülmekten :roflol:
gurbik bizi parlat süperötesi olmuş :roflol: kim yazdı bunu, alnından öpcem Şeniz
Canım haklısında bende yüzüme ağda değdirmek istemiyorum.Bikaç defa sir ağda ile aldırdım.Herkes sir inceltiyor derken benim tam tersi kalınlaşıp koyulaştı.Töbe ettim.İple aldırıyorum bazenO da kırıyor.Fakat belki kendim şu ağda bantlarından alıp yolarım kendimi işte ne yapayım.Fakat bu kırılanları almadım.Makasla kesip, diğerleri ile komple alayım istiyorum.Yoksa böyle karma karışık olacak.Şimdi kırılanları alsam,bu sefer diğerleri çıkacak,sonra onları al falan aynı anda olmayacak.ya napcaz bu epilator belasıyla
hadi kıl olsa neyse kokunden koparir genel olarak da, tüy olunca çok kırıyo bee...
ağdaya şeyedicez mecburen kanımca
yaa geçen biri de tüysüzler topiği yazmış koptum :roflol:
ama bunları yeni gördüm hakkaten kim yazdı gurbik bizi parlatı ya rep vercem sölesin :)))
Canım haklısında bende yüzüme ağda değdirmek istemiyorum.Bikaç defa sir ağda ile aldırdım.Herkes sir inceltiyor derken benim tam tersi kalınlaşıp koyulaştı.Töbe ettim.İple aldırıyorum bazenO da kırıyor.Fakat belki kendim şu ağda bantlarından alıp yolarım kendimi işte ne yapayım.Fakat bu kırılanları almadım.Makasla kesip, diğerleri ile komple alayım istiyorum.Yoksa böyle karma karışık olacak.Şimdi kırılanları alsam,bu sefer diğerleri çıkacak,sonra onları al falan aynı anda olmayacak.
tüysüzler topiği de güzelmiş:roflol:
ama "gurbik bizi parlat" kadar olamaz.
yıkama, cila falan da yapıyo musun bebem?-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?