Epilixir kullananların paylaşım alanı

Gurbaa prenses bende bu ayki uygulamamda hala bir fayda göremedim. Daha erken galiba .olumsuz cevap vermek zorundayım. Pek faydasını göremedim ama devam edeceğim. Bir dahaki ay görüşürüz.

ben de ALICAM . GALİBA PİYASADAKİ EN ETKİLİ ÜRÜN EPİLİXİR

bekleriz aramıza tecrğbelerinle, inşallah yarasın canım kaydirigubbakcemile5

Gurbaa prenses bende bu ayki uygulamamda hala bir fayda göremedim. Daha erken galiba .olumsuz cevap vermek zorundayım. Pek faydasını göremedim ama devam edeceğim. Bir dahaki ay görüşürüz.

canım tahmin ediyorum ki en fazla 4 seans falan yapmışsındır, acele etme, ama olumsuz da düşünme...
umarım yarar :hulya:

çenebaz kuzucum ; ben maaşımı aldım... sıra epilixir siparişi vermekte...

banka ya da ptt yolu bana uymuyor... kapıda ödeme seçicem de ödeme bilgi formu göremedim ben... yardım istiyorum senden... hollyherbs.com dan baktım ben...

kızlar mrb :)
uzun bı zamandan beri forumu takıp ederek aldıgım epilixir sonucumu sızlerle paylasmak ıstıorum :)
ben k.altı bacak ve bıkını de kullanıorum k.altı 4.seansım oldu yaklasık 15 yada 20 gun arayla uyguluyorum ve okadar fark ettı kı anlatamam sanırım ılerleyen seanslarda k.altı benım ıcın sorun olmaktan cıkıcak bıkını henuz 2.seansta ama bazı bolgeler de yıne bıle cıkmayan cok ıns hıc cıkmazlar bacak ıcın pek bı fark goremedım oda bıraz daha seans yapınca anlasılıcak sanırım
ben cok memnun kaldım hem denız hanımdan hemde epilixir den bursalı olmamda ulasım acısından cok rahat oldu bı kurtulsam herkese tavsıye edıcem ama sımdıden bıle umutluyumm inşallah herkes istediği sonucu alır
opuyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

kızlar hiç vaktim yok, acilen çıkmam lazım, 1 hafta gibi bir süre olmayacağım hihih :))
hepinize mutlu yıllar
turkankcım sordum seni, şaşkaloz ben şimdi de buraya yazmayı unuttum
deniz hanım hamilelikte ve emzirme döneminde tavsiye etmediklerini ama bir el kreminden daha fazla zararı olmadığını, yine zerre tanesi kadar risk almaya kapalı bir konu olduğunu söyledi...
bitince tavsiye ettiklerini belirtti

kızlar hepinize mutlu yıllaaarrrrrrr hihoyyyt

canım ya açıkçası ödemeyi çok hatırlamıyorum nasıl olduğunu
kapıda ödeme de seçmemiştim ben, o yüzden...
onu seçince ödeme bilgi formu mu gelmesi gerekiyor, adresini yazdıysan gelir, kapıda ödersin fisfisfis

beni unuttun mu?çenebaz...:kedi:

unutmadım tatlım :kedi: önceki mesajımı gördün demi :kedi:
emzirme dönemin bitsin temiz olsun diyor deniz hanım

peki ağda kalıntıları nollcak sır agda çunku o agda bantlarıakannehir

sana ağda yapmayı öğretelim o zaman kaydirigubbakcemile3
ya yağ sürmeden sir ağda kullananlar var ama onlar bantla yapmıyor sanırsam, bantı iyice yapıştırırsan kalıntı bırakmadan halledemez misin acaba fisfisfis

süper haber harika, deniz hanımı ben de çok seviyorum opuyorumnanaktan

mutlu yıllar epililixricilerrrrrrrrrr

mutlu yıllaaaar hihoyyyt
evde değilim ama ne yapıp edip yine giriyorum nete
1 hafta olmayacağım demiştim kaydirigubbakcemile3
KK'sızlığa dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3

slm kıslar bnde aldım denemelk olark şu 20 ml lıktn hemen acil olan bölgeme uyguladım inş faydası olur daha ilk seansım olucak bakalım..

herkese selamlar
bugün tesadüf eseri nette epilixir'i gördüm ve hemen kkya girip bakiyim kesin bişler vardır orda dedim.yaklaşık 2 saattrr onlarca sayfa okudum ve bende kesinlikle denemek istiyorum ancak öğrenciyim önce bi parayı biriktirmem lazım
çenebaz sanırım siz sipariş konusunda yekilisiniz ve yardımcı oluyorsunuz.
şimdi anladıklarımı yazıyorum ( )
netten siparişi veriyoruz, (kapıda ödemeyi istiyorum ben ) ödemeyi yapıoruz
epilasyonu yapıyoruz ( ben sir ağdayla k.altımı kendim alıyorum bikinimi bölgemi kuaföre aldırıyorum) ardından 8 saat arayla epilixiri uyguluyoruz.
daha sonra 2.,3.4, ... seansları 3er haftalık arayla yapıyoruz
doğrumuyum?ekstra bilmem gereken birşey veya yanlış anladığım birşey varmı.
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler

((( birde netten okudum sir ağdayı önermiyolar ama ben sir ağda kullanıyorum şeker ağda kullanamam.sir ağda sonrası k.altıma yağ kullanmasam kuaöförümede söylesem bikini bölgemdede yağ kullanmasa bir sorun olurmu?bu şeklde sir ağdayla epilasyonunu yapıp epilixiri kullanan varmı? epilatörle alanlar gibi etki ediyormu yoksa etki etmiyormu bi fark var mı yani?
çok sordumm biliyorum kusura bakmayın :$))))

şimdi hannatocum sırayla gideyim...
öncelikle benim satışla hiçbir ilgim yok, KK'da gurbiş sayesinde epilixirle tanışıp kullanmaya başladım
gurbişin burda olmadığı dönemde de kullanıcı grubuyla Deniz hanım (epilixirden sorumlu devlet bakanımız :)) arasında iletişimi sağlamaya yardımcı oluyorum.
kullanımına gelince dediğin gibi toplam 3 seans 8 saat aralıklarla alınıyor ve fazla arayı açmadan yani en fazla 3 haftada bir aynı şekilde uygulanıyor
epilasyon yöntemi olarak en iyisi epilatör denmesinin nedeni gözeneklere ağda gibi birikmemesi
sonrasında sıcak suyla iyice gözenekler açıldıktan sonra kullanılması öneriliyor
sirden sonra da yağını sürmeden kullananlar var, ama en azından koltuk altı için tavsiye edildiği şekilde epilatörle alabilirsin...
ama kesinlikle epilatör şart demiyoruz, sirle alan arkadaşımız bazı bölgelerde inanılmaz sonuçlar aldı.

inşallah sen de onlardan olursun, bekleriz aramıza opuyorumnanaktan

ayy ne güzel topic ya herkes birbirine en ince ayrıntısına kadar yardımcı oluyo, çok sevdm ben bu topici:teytey:
nehiir,çenebazz çook çook teşekkür ederiiim yardımlarınız içiinn.
bende siparişimi veripp deneyip aranıza katılıcam en kısa sürede inşallah :)

yiinee beennn bi derdim bitmiyo.:)
kızlar şmdi başka bi topicte göründe aklıma geldide.ben bundan 3-4 ay öncesine kadar kalıp ağda kullanıodum.diğer adıda folyo ağdaymış.katı halde oluyo,ısıtıcıya atıorum daha snra nrmal ağda gibi sürüp 5-10 snye sonra elimle çekiyorum.yani diğer ağdalardan frkı ağda bezine gerek olmaması çnkü donuo ve elnle alabliosun.bu ağdayı duyan,kullanan vardır illaki size sorum hani ben sir ağda kullanıorum ve pek önerilmiyor ya,bu ağdayı kullansam?bu ağdayla kalıntı çok az alıo ve olanlarda zaten elle alınabiliyo.alınmasada kalan küçk bi yere yağ sürüp alsam(ama donup kaldığı içn ağda bahsettiğim yer bi 10 kuruş kadar flan ) daha snra epilixiri kullansam olurmu.onuda yapma derseniz yağda kullanmam o kalan yeride elmle alırım kazıyarak hııı ne dersiniz? varmı bu ağdadan kullanan.?
-- ya bide normal şeker ağdalar ağda işlemi sonrası yağsızmı temizlenio yada sir ağdayla(şeker harç) kullanımı açısından ne farkı varki o öneriliyo bileb varmı?

hep bekleriz hannatoscum, en ince ayrıntılarla yardımcı oluruz efenim opuyorumnanaktan
inşallah tüysüzleştirebildiklerimizden olursun kaydirigubbakcemile3

canım zaten benim tercih ettiğim ağda da bezle değil elle alınırdı
artık pek tercih etmiyorum, o ayrı :))
yani bu ağda konusunda tek bir mantık var, kalıntı olmasın, gözenekleri doldurmasın
eğer sıcak suyla temizleyebiliyorsan bu yağdan daha iyidir, ama en güzeli hiçbirşey kullanmadan kökünden almak, bunun için de en iyi yol epilatör veya eldiven veya vs.

kızlaar epilixir satın alan kızlaar; kredi kartı ile ödeme yapamıyor muyuz? ben pek anlayamadım da... -tatlicadiarzu-

kapıda ödeme için de ödeme bilgi formunu göremiyorum ben... önümüzdeki hafta seans zamanın geliyor... yardım istiyoruuum opuyorumnanaktan

ya arkadaslar ben su 20 ml olandan almak ve denemek ıstıyrum once yuzumde.acaba kac kez kullanılabıır.cokmu az oluyor bu 20 ml lık olan.ben cene bolgesı ve boynumun bır kısmında kullanmayı ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…