- 6 Haziran 2008
- 123
- 1
- 316
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.461
ben de ALICAM . GALİBA PİYASADAKİ EN ETKİLİ ÜRÜN EPİLİXİR
Gurbaa prenses bende bu ayki uygulamamda hala bir fayda göremedim. Daha erken galiba .olumsuz cevap vermek zorundayım. Pek faydasını göremedim ama devam edeceğim. Bir dahaki ay görüşürüz.
çenebaz kuzucum ; ben maaşımı aldım... sıra epilixir siparişi vermekte...
banka ya da ptt yolu bana uymuyor... kapıda ödeme seçicem de ödeme bilgi formu göremedim ben... yardım istiyorum senden... hollyherbs.com dan baktım ben...
beni unuttun mu?çenebaz...:kedi:
peki ağda kalıntıları nollcak sır agda çunku o agda bantlarıakannehir
kızlar mrb :)
uzun bı zamandan beri forumu takıp ederek aldıgım epilixir sonucumu sızlerle paylasmak ıstıorum :)
ben k.altı bacak ve bıkını de kullanıorum k.altı 4.seansım oldu yaklasık 15 yada 20 gun arayla uyguluyorum ve okadar fark ettı kı anlatamam sanırım ılerleyen seanslarda k.altı benım ıcın sorun olmaktan cıkıcakbıkını henuz 2.seansta ama bazı bolgeler de yıne bıle cıkmayan cok ıns hıc cıkmazlar bacak ıcın pek bı fark goremedım oda bıraz daha seans yapınca anlasılıcak sanırım
ben cok memnun kaldım hem denız hanımdan hemde epilixir denbursalı olmamda ulasım acısından cok rahat oldu bı kurtulsam herkese tavsıye edıcem ama sımdıden bıle umutluyumm inşallah herkes istediği sonucu alır
opuyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
mutlu yıllar epililixricilerrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?