• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

çene ben bişi sorcam kk pro üyelerine bir indirim söz konusumu
eğer öleyse kk prolu olmanın tam zamanıkaydirigubbakcemile4
bu arada gurbaayla görüşüyosan selam söyle benden (şimdi sen beni tanımazssın ben kanne:)lülülülülülü
hatırlarsa tabi
yaaa çok özledim beemafoldumben

kızlar günaydın,

ben 2. seansımı uygulayalı 7 gün oldu daha yeni yeni tüylerim çıkmaya başladı ,
ve gerçekten diğer arkadaşlarında dediği gibi gecikmeli çıkıyor,henüz daha azalma olup olmadığını göremiyorum ama o da olucak bu gidişle inşallah.opuyorumnanaktan

slm çenebaz emzirme döneminde bu ixir kullanılyomu soracaktın. sordunmu acaba. ne kullanacağıma karar vermem lazım. ayrıca numuneler kime gönderiliyor nasıl olyor...sengözlerimebaksanab

ayy canım kusuruma bakma ya, telaştan unuttum ben onu, şimdi mail atıyorum, cevap gelince ben de sana yazarım :utangac:

çene ben bişi sorcam kk pro üyelerine bir indirim söz konusumu
eğer öleyse kk prolu olmanın tam zamanıkaydirigubbakcemile4
bu arada gurbaayla görüşüyosan selam söyle benden (şimdi sen beni tanımazssın ben kanne:)lülülülülülü
hatırlarsa tabi
yaaa çok özledim beemafoldumben

tanımam mı kız Şeniz
gurbişle perşembe beraberdik, bidaha görüştüğümüzde selamını da iletirim cicim, zaten her konuştuğumuzda herkeslere selam söylüyor
pro üyeliğe gelince epilixir numune dağıtılırken sadece pro üyelere veriliyor canım
ama numune ne zaman dağıtılır onu şu anda bilmiyorum, daha yeni dağıtıldı çünkü sositososito

kızlar günaydın,

ben 2. seansımı uygulayalı 7 gün oldu daha yeni yeni tüylerim çıkmaya başladı ,
ve gerçekten diğer arkadaşlarında dediği gibi gecikmeli çıkıyor,henüz daha azalma olup olmadığını göremiyorum ama o da olucak bu gidişle inşallah.opuyorumnanaktan

çok güzel canım, demek işe yarıyor, zaten ilk izlenim gecikme oluyor alkisalkisalkis

tanımam mı kız Şeniz
gurbişle perşembe beraberdik, bidaha görüştüğümüzde selamını da iletirim cicim, zaten her konuştuğumuzda herkeslere selam söylüyor
pro üyeliğe gelince epilixir numune dağıtılırken sadece pro üyelere veriliyor canım
ama numune ne zaman dağıtılır onu şu anda bilmiyorum, daha yeni dağıtıldı çünkü sositososito

ya balım beni numune paklamaz
fiyatı artmış epil iksirin
bütün palanlarım alt üst oldu
eğer pro karta bi güzellik yapsaydı kocamın kanına girebilirdim
bi taşla iki kuş olurdu zemuszemus
bu arada gurbaa istanbulda diil mi kız nasıl buluşuyonuz ki akannehir
buluşuyonuzda nie bi foto eklemiyon :sinifsinif:
buluştuk haberlerine
sufatını kapatırdın sufatsızın :gitme:

selam kızlar
bende 2. seansımı uyguladım
hatta epilasyon yaparken epılıxır kullandığım bölgeler fazla acımadı delikafadulden

ya balım beni numune paklamaz
fiyatı artmış epil iksirin
bütün palanlarım alt üst oldu
eğer pro karta bi güzellik yapsaydı kocamın kanına girebilirdim
bi taşla iki kuş olurdu zemuszemus
bu arada gurbaa istanbulda diil mi kız nasıl buluşuyonuz ki akannehir
buluşuyonuzda nie bi foto eklemiyon :sinifsinif:
buluştuk haberlerine
sufatını kapatırdın sufatsızın :gitme:

kannişim fiyatı değişmedi ki fisfisfis
100 mlsi 150 TL, 2 şişe alırsan 2. şişe yarı fiyatına :hulya:
istanbul izmit 90 km şekerim yerimseniben gerçi gittikten sonra anneciğim ağladı, yakın biyerde sanıyodum, git git bitmedi akannehir
ama değdi gurbişimle diloşumu gördüm :asigim: bu gacılar foto koydurtmuyo şakkıdı

selam kızlar
bende 2. seansımı uyguladım
hatta epilasyon yaparken epılıxır kullandığım bölgeler fazla acımadı delikafadulden

oo süper, incelmeye başlamış demek hihoyyyt

kannişim fiyatı değişmedi ki fisfisfis
100 mlsi 150 TL, 2 şişe alırsan 2. şişe yarı fiyatına :hulya:
istanbul izmit 90 km şekerim yerimseniben gerçi gittikten sonra anneciğim ağladı, yakın biyerde sanıyodum, git git bitmedi akannehir
ama değdi gurbişimle diloşumu gördüm :asigim: bu gacılar foto koydurtmuyo şakkıdı

ben 100 ytl die biliyodum ondan canım yaa
nese artık biraz daha bekleyecez

yeriz belki fotolardan ondan koydurmuyorlardır :mymeka:
keşke benimde sizin gibi buluşma şansım felan olsaydı
çok yalnızım buralarda
offf müslüme bağladım yine ben jilet getirin bana :delphin:

ben 100 ytl die biliyodum ondan canım yaa
nese artık biraz daha bekleyecez

yeriz belki fotolardan ondan koydurmuyorlardır :mymeka:
keşke benimde sizin gibi buluşma şansım felan olsaydı
çok yalnızım buralarda
offf müslüme bağladım yine ben jilet getirin bana :delphin:

ooy bağlama kız bişiye, öpim de geçsin Şeniz
bi doğu turuna mı çıksam ne sengözlerimebaksanab

evet cnm ya inceldi ve azaldı artı epilasyon yaparken acımadı
ama ben sabah 3.kez sürmeyi unuttum :mymeka:

olsun önündeki maçlara bakıcan artık tatlım kaydirigubbakcemile5

benim kıllar çıkmay başladı.incelme var belli bişi ama sanki uzun sürede etki gösterceğe benzio

etki göstersin de uzun sürede olsun canım, benim zaten hiç yakın vadede hedefim olmadı hep 10 seansı bekliyorum kaydirigubbakcemile2

benımkıde geldı 4 gun fallan oldu 20 mlımlıkden aldım denemek ıcın once kaşlarıma ve çenee surdum kaşlarım normalde hemen çıkardı 1 gun sora henuz tık yok ay çok rahat oluo böle :kedi:

Ben de epılıksır kullanmak ıstıyorm ama hıÇ kımseden net bır cevap alamadınm 6 seanstan sonra kullanan ve etkı gÖren var mı okudum hemen hemen bır Çok sayfayı ama yınede bulamadım. Epılıxırı uzun sÜre kullanıp fayda gÖren varsa lÜtfen yazsın

inş 20ml bıtsın hemen 100 ml alıcam heryerıme uygulıcam kızlar çok saolun bu ıste olmasa duyamasdım bunu vallaopuyorumnanaktan

rica ederiz canım, umarım sonunda da böyle memnun oluruz hepimiz opuyorumnanaktan

Ben de epİlİksİr kullanmak İstİyorm ama hİÇ kİmseden net bİr cevap alamadınm 6 seanstan sonra kullanan ve etkİ gÖren var mı okudum hemen hemen bİr Çok sayfayı ama yİnede bulamadım. Epİlİxİrİ uzun sÜre kullanıp fayda gÖren varsa lÜtfen yazsın

canım ben ilk gruptanım şu anda 4 seans yapabildim en fazla,
benim grubumdaki arkadaşlarım da bu civarlardalar
ama beany arkadaşımızın mesajlarına bakarsan o bizden daha önce başladı ve 8-10 seansa ulaştı
onun yorumları daha kesin tabi...
biz de o seanslara gelince daha net konuşabilicez inşallah sositososito

peki 4. seans sonrası senin tüylerde azalma dökülme warmı işe yarıyormu

kızlar şu ağda bantları varya tuylerı onlarla alsam sora kalıntıları yagıyla temızlesem olmasmı yıkarım sorada ya epılator tuylerı bazen kökden almıo bende baska turlu ağda yapamıorumsenağlama

Back