• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

beany cnım yaa sen 2 haftada 1 yapıodun yaa benım de cuma 2 hafta olucak ama okadar cok yok sende de ole mı oluo yoksa 20.gunde alsam daha mı ıyı olurr:S en cok yapan sen oldugun ıcın sana soruorum kusura bakma olur muopuyorumnanaktan

evet ilk seasnlarda 2 hafta da bir yapıyordum,çok fazla kıl çıkmıyordu ama ben çıkan ne ise alıp sürüyordum,artık 3 haftada bir yapıyorum yine az kıl çıkıyor ama arayı daha fazla uzatamayız henüz.sen 20.günde alsan ,3 hafta olmuş olacak ,yapabilirsin yani ..
bende seni öptüm yanaklardan:))

çenem yeni numune grubu oluşturdunuz,hayırlı olsun.
ne güzel yeni yorumlar gelecek ,yeni arkadaşların yorumlarını heyecanla bekleyeceğiz.
Epilixir sayfamız 200 leri geçti ,yeni başlık açılmayacak mı?,merak ettim:))

çenem yeni numune grubu oluşturdunuz,hayırlı olsun.
ne güzel yeni yorumlar gelecek ,yeni arkadaşların yorumlarını heyecanla bekleyeceğiz.
Epilixir sayfamız 200 leri geçti ,yeni başlık açılmayacak mı?,merak ettim:))

inşallah hayırlı olsun herkese canım opuyorumnanaktan
şimdilik burdan devam ediyoruz canım, herkes burayı biliyor nasılsa şimdi 2 gruptan daha çok deneyenimiz olacak

ben de artık önümüzdeki günlerden birinde bir seans yapayım hihoyyyt

şimdi son sonuçlara göre kaç seans yaptınız ve tamamen bitti ya da görülmeyecek kadar azaldı diyen var mı..? bi de bu bioder gibi bir şey değil mi bi farkı var mı bioderden

şimdi son sonuçlara göre kaç seans yaptınız ve tamamen bitti ya da görülmeyecek kadar azaldı diyen var mı..? bi de bu bioder gibi bir şey değil mi bi farkı var mı bioderden

genelde 3-4 seans yaptık canım, o dediklerin için şu anda çok erken
ama zamanla olacak inşallah, azalma ve incelme var mı dersen var genel olarak
bioder gibi sıvı birşey evet, ama içerik ve etki olarak benziyor mu bilmiyorum

selam millet ben daha 1. seansımı yaptım bugün 2. yi yapacağım ama çıkan kıl sayıısnda azalma var gibi geldi bana yine de emin olmak için bir kaç sean daha yapmam lazım sevgilerr

selam millet ben daha 1. seansımı yaptım bugün 2. yi yapacağım ama çıkan kıl sayıısnda azalma var gibi geldi bana yine de emin olmak için bir kaç sean daha yapmam lazım sevgilerr

ilk seanstan etki ettiyse süper ya, benim öyle çabuk etki etmedi, ama geç olsun temiz olsun yerimseniben

ben geç kaldım herhalde numune için neyse artık bi dahaki gruba beni de eklersin çenem

canım benim, evet bitti başvurular adresler de gönderildi, birdahakine artık kısmetse...

evet kızlar adreslerinizi deniz hanıma ilettim, bu hafta kargoya verilir
kargoya verildiği zaman ben size haber vericem yerimseniben

ayrıca nuremcim Deniz Hanım senin numunenin hazırda olduğunu söyledi
ne zaman bana adresini gönderirsen senin adresini de göndericem yerimseniben
üzmeyelim germeyelim anne adayımızı :1hug:

Canım çok teşekkür ederim:)) Valla çok sevindim şimdi:)) Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali siteye küsmüştüm:)) Hamilelikten olsa gerek alınganım napimm:))):hulya:
Adresimi ve telimi özeline yazdım canımcım:)

görüşlerimi artık yazabilirim sanırım;) benim yapalı 10 gün oldu çıkan kıl sayısı bikinide bi elin parmaklarını geçmez ve çıkanlarda renkleri açılmış incelmiş,genital bölgede ise çıkma olmuş ama incelmiş seyrelmiş o kısımda,bu gidişle 2 haftada ağdayla alınacak durma bile gelemicek bile kıllarım anca cımbızla tek tek alıp epilixiri yaparım 2buçuk hata sonra,ilk seans sonuçlarım olumlu yani;)

evet kızlar adreslerinizi deniz hanıma ilettim, bu hafta kargoya verilir
kargoya verildiği zaman ben size haber vericem yerimseniben

ayrıca nuremcim Deniz Hanım senin numunenin hazırda olduğunu söyledi
ne zaman bana adresini gönderirsen senin adresini de göndericem yerimseniben
üzmeyelim germeyelim anne adayımızı :1hug:

Canım çok teşekkür ederim:)) Valla çok sevindim şimdi:)) Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali siteye küsmüştüm:)) Hamilelikten olsa gerek alınganım napimm:))):hulya:

ne hoş bir sürpriz olmuş... opuyorumnanaktan

aldım canım şimdi iletiyorum Deniz Hanım'a... Anne tavşan küsme bize :asigim: :1hug:

görüşlerimi artık yazabilirim sanırım;) benim yapalı 10 gün oldu çıkan kıl sayısı bikinide bi elin parmaklarını geçmez ve çıkanlarda renkleri açılmış incelmiş,genital bölgede ise çıkma olmuş ama incelmiş seyrelmiş o kısımda,bu gidişle 2 haftada ağdayla alınacak durma bile gelemicek bile kıllarım anca cımbızla tek tek alıp epilixiri yaparım 2buçuk hata sonra,ilk seans sonuçlarım olumlu yani;)

harika canım, devamını dilerim hihoyyyt

ne hoş bir sürpriz olmuş... opuyorumnanaktan

evet hayatım, sağolsun Deniz Abla kırmadı, ne kadar teşekkür etsem azdır a.s.

arkadaşlar ben sitenizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum :teytey: :teytey:. bişey sorucam epilixir mi lazer mi sizce hangisini denemeliyim:bbo:

bizce epilixir :lepi:
çünkü biz onu seçtik hihoyyyt

arkadaşlar ben sitenizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum :teytey: :teytey:. bişey sorucam epilixir mi lazer mi sizce hangisini denemeliyim:bbo:
Canım ben 6 seans lazere gittim bacaklarımın özellikle alt kısmı bitti, üst kısımda var biraz daha, hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım. Bakalım kalanı da epilixir bitirir belki:) Ben 6 seans lazere 1680 TL ödemişim. 1680 TL ye 11 tane epilixir alırsın ki o kadarı da çok fazla gelir. Bence şimdilik epilixiri dene. Ama lazeri de tavsiye ederim kesinlikle. Makina Alexandrite olması koşuluyla sevgiler opuyorumnanaktan

aldım canım şimdi iletiyorum Deniz Hanım'a... Anne tavşan küsme bize :asigim: :1hug:
Teşekkür ederim canımm... Küsmedik biz size:)) kaydirigubbakcemile5

evet hayatım, sağolsun Deniz Abla kırmadı, ne kadar teşekkür etsem azdır a.s.
Evet ya çok sağolsun, çok tatlı bir bayan....

7 seans yarım bacak+ koltuklatı ; 6 seans dudak üstü lazer yaptırdım ben de...

öncelikle epilixiri denemeni tavsiye ediyorum ben de... lazer kadar hızlı sonuç almasan da bence sonuç alacaksın ... hem de daha makul fiyata...

Canım sen memnun musun peki lazerden? Tüy kaldı mı yaptırdığın yerlerde?

Canım sen memnun musun peki lazerden? Tüy kaldı mı yaptırdığın yerlerde?

evet canım ; benim bacakta diz bölgemde kaldı baya... bir de bacağın bazı yerlerinde tek tük kaldı... henüz kökten almadım hiç onları jiletle aldım yaz boyu ; biraz haliyle kalınlaştılar ama eskisine kıysala gayet iyi yine de...

lazerden memnun kaldım ama 100% memnuniyet diyemem... devam etsem belki daha iyi sonuç alırdım ama bu aralar lazere ayıracak param yok -tatlicadiarzu-
en son nisan ya da mayısta gitmiştim...

epilixir için de bacağımda cesaret edemedim açıkçası ama sağ koltukaltımda deniyorum... sola da denemedim...

ama bikinide cidden memnunum... sende 3. aydan sonra dener kendin görürsün...

bu arada bebeğin de hayırlı olsun canım... yerimseniben

kizlar 8 gün oldu ilk seansimi genital bölgeme yapaliii..ve halen ses seda yok sadece alamadiklarim onlari zaten biliodum onlar uzadi merakla bekliorum nasil cikicaklarr devami bildiriririm parmaklarimidaa 5 seanstan sonra simdi yeni fark ediomm daha acik ve ince tabi hepsi degil..bakalmmmmm

kizlar 8 gün oldu ilk seansimi genital bölgeme yapaliii..ve halen ses seda yok sadece alamadiklarim onlari zaten biliodum onlar uzadi merakla bekliorum nasil cikicaklarr devami bildiriririm parmaklarimidaa 5 seanstan sonra simdi yeni fark ediomm daha acik ve ince tabi hepsi degil..bakalmmmmm

olumlu sonuçlar alırız hepimiz inşallah canım...

Back