Epilixir kullananların paylaşım alanı

5 kişilik grup oluşturucaz cadım
sonra siz bana adresleri vereceksiniz, ben onları deniz hanıma ileticem, sonra kargolar yola çıkacak
artık 1 hafta 10 günü bulur heralde delikafadulden

hof çene kanka onun ewinde neti yok msj attım sen yaz onuda bebem yaa liste dolmadan o çok isitoyrduakannehir
biz nezman adresleri vercez peki siz mi haber verceniz çenem:hulya:

canım şimdi 5 kişi şunlardır deyince o 5 kişiden hemen isticem adresleri, hemen göndericem deniz hanıma

ayrıca cadı kazanı !!! isterim ama yapamam kuzum başkasının adına listeye almayı

hem size daha bağlılık yemini ettircem topiğe
valla numuneyi alıp topiğe uğramayanı o kazanda kaynatırım ona göre :roflol:

yok kanka hele bir faydasını görek ben hemen yazcamkaydirigubbakcemile3
sememe soyledım ben birazdan cep telıne bak çenemkaydirigubbakcemile3semeden bir haber alabilirsinakannehir

faydasını görmeyi beklemiceksin, ne yaparsan yazıcaksın, kızdırma kafamı silerim ismini kaydirigubbakcemile3
kızlar sm nete giremediğinden mesaj atmış, izninizle onu da alıyorum listeye
ama bir genelleme yapayım o zaman,
nete giremediğini bildiğiniz kişiler varsa benim telefonumu verin, tabi bilmiyorsanız bana özelden yazabilirsiniz de kaydirigubbakcemile3

saol çenem seme işde girebiliyor nete ewde neti yok kuşumun:kedi:
tmm çenem yazcaz dedik yaaa:umursamaz:
inş bakalım faydasını görürüz az kalsın lazere gitcektım bacağıma:umursamaz:ben full uygularım şimdizemuszemus

kız delisin selin ya, sm ile telefonda konuştum şimdi, pro değilmiş o
kızım seni yicem çiğ çiğ, nasıl okuyosun ilk koşul neydi klava:
senin proluğun ikinize de yeter demek :roflol: ayy koptum ya, öldürdün beni manyak arkidişim :roflol:

napim kuzum, kendisine de aynı şeyi söyledim bu geçici listeye yazayım şimdilik istiyosan
5 tane pro olmazsa, pro olmayanları da alırız dicem ama şimdiye kadar 5 pro oldu bile :sm_confused:

ah yawrummm ah sansız sememmm guzummmmmmmakannehir
neyse oda artık beğenirse belkı ben bnmkinin yarısını ona yollarım laaakaydirigubbakcemile3

sağol çenem ama niye ben 6. olmuşum ya mafoldumben

ah yawrummm ah sansız sememmm guzummmmmmmakannehir
neyse oda artık beğenirse belkı ben bnmkinin yarısını ona yollarım laaakaydirigubbakcemile3

bozdur bozdur harca artık, kimle istersen bölüşürsün, hem full uygulucam diyo hem sm ile bölüşücem diyo
kamyonla göndericeğimizi falan mı düşünüyosun yavrım, 15 ml numunelerimiz :roflol:

sağol çenem ama niye ben 6. olmuşum ya mafoldumben

ooy kuzum benim sıralama değil kız bu, başvuranlar...

olsun kız hele bir gelsın de bakarız 15 ml se iyi yine şükür ederiz kullanırz yazarz baktım çok memnun kalıyorum kardesimede alırım 100ml lınıkaydirigubbakcemile3

yok çileğim onu ben ilk söyleyenden son söyleyene doğru yazdım :)
sıralama değil o...
selinim şimdiden söyleyim az miktarı yetiyor, benim gibi bolca sürünmeyin :))

çenem bende oyleyimdir krem olsun parfüm olsun şimdi epilixir olcak herseyi bolca sürüyorum kaydirigubbakcemile3tmm uyarım bu dediğinekaydirigubbakcemile3

kızlar site yavaş yazamıyorum bir türlü...

şimdi listemiz oluştu öyleyse, saatimiz de 10'u geçti
nurem o kadar istedi ama burayı görmedi ya, çok üzüldüm...

ALFABETİK olarak kaydirigubbakcemile3 listemiz

1. _Cilek_
2. dilarem
3. h.derya
4. HYM60
5. selin_as

bir başka çekilişte yeniden görüşene dek...

kazananlara iyi denemeler, hemen bana adreslerinizi göndermeye başlayın,
adreslerde sıkıntı olmaması için dikkat edelim, kargo şubesi falan olmasın adresler...

anlaştığımız gibi burayı da ihmal etmeyin ki yaptığımız iş amacına ulaşsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…