Epilixir kullananların paylaşım alanı

heytttttttttttt çekilin ben geldım numune istiyorummmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn adımı yazın gurbiş bana soz vermişt sonrada evlendı gitti bende istiorumnmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
1.selin_As ben kendimi yazdm bılekaydirigubbakcemile3

ya bacılar ben hep ilk seansları uygulayıp ikincileri çok geciktiriyorum.. bu dönem yoğunum galiba bi türlü beceremedim şu işi. ama 1 seans da olsa iyi haber vermeye geldim. kaaç hafta oluyo belki rahat 2 ay bile olmuştur. ben bıyıklarımı iple aldırıp epilixir sürmüştüm. bir kısmı hemen çıkmıştı. sonra baktım geri kalan anca şimdi çıkıyo ve cılızlaşmışkaydirigubbakcemile2 bacaklarım da öle, aynı vakit almştım ve hala aralar kel kelkaydirigubbakcemile2 ilk başlarda çıkanlar sanırım öle bi fırladılar ama gerisi gelmemiş... adam gibi kullansam neler olcak dimekki. bu arada ben çok az kullanıyorum nerdeyse olduğu gibi duruyo şişe.
şu salak okul bitsin kendimi bakıma vercem ya of.

december bende seni merak ediyordum
öğrencilikte bazı şeyler zordur seni anlıyorum canım
vakit buldukça durumunla ilgili bizi bilgilendir arada olurmu:))
bu arada senin adına sevindim olumlu sonuçlar aldığın için...

hay allah Nurem kullanıcısı vardı sırf 2. grup için bnm gibi pro üye olmuştu
haber verdim ben ona gelir inşallah..

deli cadı, ben de dedim hala kokuyu nasıl almadı bu kız, az kalsın kaçırıyodun canım kaydirigubbakcemile3

Tüylerim uzadı

o zaman listeye gel kuzum yerimseniben

ay çenem ben gelemedim 3 de bankaya gitmek zorundaydım beni de yazar mısın lütfen

tebii ki yafrim, zaten sen nurem ve selin 2.grup için ilk başvuranlar olacak diyordum ama olsun geç olsun güç olmasın yerimseniben

şimdi listemizin son hali

1. HYM60
2. h.derya
3. Sumak

4. selin_as
5. dilarem
6. _Cilek_

evet canım ilk seansta sonuç almaya başlaman harika :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…