Selamlar , 2020 de normal doğum ile ilerleyen süreçte suyum azaldığı için suni sancı aldım fakat açılma olmadığı için epidurel sezeryan ile doğum yaptım epilepsi çocukluğumda vardı ve doktor geçti demişti doğum esnasında bir nöbet huzursuzluğunu hissetmiştim ama doktora söylemedim o an duygu karmaşasından , doğum sonrası 2 saat şuur kaybı başlangıcıyla büyük bir nöbet geçirdim hastanede mavi kod uyarısı verilmiş , nabız durmuş , şok makinesi vs çok şükür rabbim evladıma bağışladı , ama o günden sonra lojısalık vs sürecim hep ağır nöbetlerle geçti , sonrasında öğrendikki epidurel iğnesi kemiğe yapıldığı için kaslar sebebiyle vs nöbeti ağır tetikliyormuş , nöbet geçirmemek için genel anestezi ile sezeryan doğum öneriliyor , şuan 2. Çocuğuma plansız hamileyim , doktoruma gittiğimde ilk söylediği genel anesteziyle sezeryan doğum oldu . İnşallah süreciniz güzel geçer , korkun diye anlatmadım ama tedbir alın , genel anestesi ile olmanızı tavsiye ederim durumu yaşamış biri olarak , belki yaşamayanlarda vardır ama riske girmeye değmez , sağlıkla kucağınıza alın