Sezeryan dan 3 ay sonra başlayan ağrı

tubatub

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
5
2
1
33
ben 5 ay önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım ilk 3 ay toplardım bişeyim yoktu sonra birden sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bi ağrı başladı sanki sezeryanbittiği yere yakın .sonra giderek şiddetlendi zaman zaman adım atamaz oldum .yatarkenn sağa sola dönemiyorum .oturup kalkarken yatarken yürürken çok zorlanıyorm. Dr gittim bişey yok dedi ama yoksa bu ağrılar neden .hayat kalitemi çok düşürdü . Bebeğimle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.benim gibi olan varmı lütfen cevap verin hangi Dr gitsen ne yapsam geçer çok canım sıkılıyor 😔

ben 5 ay önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım ilk 3 ay toplardım bişeyim yoktu sonra birden sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bi ağrı başladı sanki sezeryanbittiği yere yakın .sonra giderek şiddetlendi zaman zaman adım atamaz oldum .yatarkenn sağa sola dönemiyorum .oturup kalkarken yatarken yürürken çok zorlanıyorm. Dr gittim bişey yok dedi ama yoksa bu ağrılar neden .hayat kalitemi çok düşürdü . Bebeğimle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum.benim gibi olan varmı lütfen cevap verin hangi Dr gitsen ne yapsam geçer çok canım sıkılıyor 😔

Spinal dediğiniz belden yapılan iğne ile olan aneztezimi?

Ay kimse görmüyormu ağlıcam lütfen yardım . Doktora gittim kadın doğuma bişey yok dedi genel cerrah git dedi ona da gittim ilkndefa böyle bi şikayetle gelen hastam oldu bilmiyorum dedi.😔 belki benzer durumu yaşayıp çözüm bulan vardır die buraya yazdım kimse görmüyor 😔 ciddi ağrılar yaşıyorum. Bu ağrıya sebep olan bişey var ki vücud sinyal veriyor . Tolere edemiyorum.çaresini de bulamıyorum 😔

Geçmiş olsun ben de 3ay oldu aynı şekilde sezeryan oldum , çok zor iyileştim dikişlerde açılma oldu falan yeni yeni iyi oldum diyebilirim. Ama hala karin içi mi desem dikişlere yakın yerde ağrı var azda olsa. Ultrasonla baktılarsa neden ağrıyo ki. Belki usuttun dikiş yerlerin agriyodur .

Geçmiş olsun ben de 3ay oldu aynı şekilde sezeryan oldum , çok zor iyileştim dikişlerde açılma oldu falan yeni yeni iyi oldum diyebilirim. Ama hala karin içi mi desem dikişlere yakın yerde ağrı var azda olsa. Ultrasonla baktılarsa neden ağrıyo ki. Belki usuttun dikiş yerlerin agriyodur
Geçmiş olsun ben de 3ay oldu aynı şekilde sezeryan oldum , çok zor iyileştim dikişlerde açılma oldu falan yeni yeni iyi oldum diyebilirim. Ama hala karin içi mi desem dikişlere yakın yerde ağrı var azda olsa. Ultrasonla baktılarsa neden ağrıyo ki. Belki usuttun dikiş yerlerin agriyodur .
çok saolunn size de geçmiş olsun inanın delircem böyle anlatılmaz çok fena kasıkta bıçak saplanır gibi ağrı tüm dikiş bölgesindede ağrı durunca bir şey yok ama hareket ettiğim anda ordan bacağa bele yayılan ciddi bi ağrı var .Dr lar da bulamıyorm ne uapacağımı şaşırdım 😔 ne rahat yatıp kalkabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum ah uh yaparak sürekli zorlanarak yapıyorum . Nede ağrısız yürüyebiliyorm 😔

sen yinede başka bi doktora daha git . İnşallah önemli bisey yoktur .
İnşallah çevremde bakıyorum kimseye böyle bişey olmamış herkes şaşırıyor duruma .dr bile ilk defa böyle hastam oldu diyor. İnşallah geçiçidir hayat kalitem bitmiş durumda .zatwb zar zor bebek sahibi oldum bide üstüne böyle olunca iyice canım sıkılıyor

Bence doktorlar bir şekilde gizliyor cnku bende 6 ay oldu ve ben ısrarla sol tarafında sikis altı üstünde ağrı olduğunu cektigini iddia edyorum doktora gittim birşey yok dedi başka doktora gttm aynı hastanede odemdir dedi. En son bugün ultrasona girdim doktor evet burda bir kist ve ödem var şikayetinizi tamamiyle sebebi bu dedi bir çizgi var ama ip gbi konu bununla mi alakalo bilemem dedi

Sezeryan kesininin uç kısımlarının acıyabileceğini söylemişti doktorum ama sizin içiniz rahat etsin ultrasona girin isterseniz

Merhaba çok geçmiş olsun.ben de 38 gün önce ameliyat oldum. Tam da bahsettiğiniz yerde benim de ağrım başladı 2 gündür. Bahsettiğiniz kadar şiddetli değil ama sanki içten deri katmanını kesmişsin gibi bir ağrı. Dış yaramda sorun yok gibi duruyor. Bir çözüm bulabildiniz mi? Regl oldum kanamam da çok yoğun tedirgin oluyorum haliyle onunla alakalı mı diye.Bayram arefesi doktor da bulamam şimdi ben😔.

Merhaba ben de sezaryen olalı 22 gün oldu. Sezaryen dikişinin bitiş yeri inanılmaz ağrıyor. Dışta biley yok elime kitle geliyor ve dokununca bebeği kucağıma alınca ağrıyor

Back
X