AMİN canım RABBİM gani rahmetinden şifasından versin yar ve yardımcı olsun sizlere İNŞALLAH AMİN
cümlemizi kötü hastalıklardan korusun AMİN
merhaba ark bütün sayfaaları baştan sona okudum. hepinize çokk geçmiş olsun.size bi sorum olacaktı benim kuzenim 6 yaşında 2 kez uykudayken hafif uyanır gibi oluyo kusucam diyo gözlerini dikiyo sonra uykuda gibi eve eve diyo sonra kendine geliyo sizce epilepsi mi yoksa başka bi sorun mu var bu hafta emar filan çekilecek ama bende araştırırken burayı gördüm sizlere danışmak istedim.
bana dua ettiğiniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) allah herkesin yardımcısı olsun.herkesi bütün hastalıklarından kurtarsın inşallah.bu arada doktorumun bana söylediği bişeyi söylemek istiyorum kızlarda epilepsi ergenlik döneminde ve ondan önce yani 20 yasından önce ortaya cıkarsa evlenince geçme ihtimali çok fazla yüksektir. biyolojik yapıdan kaynaklıdır demişti.20li yaşlardan sonra cıkarsa ömür boyu ilaç kullanımı gerekir genellikle demişti.
merhaba bende epilepsi hastasıyım.ilk nöbet gecirdiğimde birkaç dr. gittik ama teşhisi mi üsküdar bağlarbasında Henri Griladze diye bir dr. koydu.daha sonrasında gelmene gerek yok çünkü bu ilacı ömrünün sonuna kadar içeceksin dedi(depakin crono 500) benim epilepsi türüm ilaçla tedavi olmuyor sadece nöbeti engelliyor.1 senedir bebek sahibi olmaya karar verdik.tabi birkaç jinelolok ve nöroloji uzmanıyla görüştüm.Ama bakırköy ruh ve sinir hastalıklarındaki UZ.DR.AYHAN KÖKSAL gittim ve kendisi oldukça iyi bir dr.aynı zamanda epilepsi polikliniğide bakıyor.tavsiye ederim.beni hastalığım hakkında şu ana kadar bilgilendiren en iyi dr.başka bir dr. gitmiştim 5-6 ay önce ilacımın dozunu düşürdü tegrotele geçircekti beni.ama benim epilepsi türüm başka bir ilacı kabul etmezmiş.ve zaten epilepsi türüm aileden gelme ırsi dedi sizinki ve iyileşmez sadece nöbeti iaçla durdururuz dedi.benim uyuma esnasında sıçramalarım oluyodu eger ayaga kalkarsam yere düşüyodum çok şükür yıllardan beri bir şikayetim yok sadece 5-6 ay önceki şu ilaç değiştirme olayına kadar çnkü ialcın dozu düşünce atak gelmeye başladı.ama bazı epilepsi türleri geçiyor mesela çocuklukta başlayan epilepsiler iyilesebiliyor.umarım sizinkide gecen türdendir.geçmiş olsun...
Bende epilepsi hastasıyım ve 20 aylık bir kızım var. Geçmiş sayfalarda yazdıklarıma raslayabilirsin.Hamile kalmadan önce ilacım değiştirildi, hamilelikte daha bir güvenle kullanılacak bir ilaç verildi.Tabi bu ilaç değişim süreci çok uzun sürüyor. Sonrasında ultrasyon konusunda uzman bir kadın doğum doktoru buldum ve çok rahat bir hamilelik geçirdim
Çocugum da gayet sağlıklı ve mutlu bir çocuk. Hamilelik ve çocuk sahibi olmak pisikolojik olarak bana çok iyi geldi.Ankara çağ hastanesinde gittiğim kadın doğum doktoru pek çok epilepsi hastası kadına dogum yaptırdığını hiç birirnde sıkıntı yaşamadığını söylemişti. 2. çocuğa bile sahip olanlar varmış.
slm kizlar bende gecmiste bi epilepsi hastasiydim tam 8yilmücadele ettik.we kurtuldum Allah sükürler olsun.günde 3defa ilca kullaniyodum doktor anneme ilaclari ayni saette dakkada alcak demis.annem sagolsun okula kadar getiridi hic atlamdim.sonrada bitti herkese acil sifalar insallah herkes atlatir bu illeti.
merhaba bende epilepsi hasatsıyım ve anne olmak istiyorum şuan için lamictal 50 kullanıyorum siz gebelikte hangi ilacı kulllandınız
merhaba bende epilepsi hasatsıyım ve anne olmak istiyorum şuan için lamictal 50 kullanıyorum siz gebelikte hangi ilacı kulllandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?