Epilepsi olabilir miyim

Bana ilaca gerek gorulmedi. O saydiginiz ilaclari da bilmiyorum. Asil siz ne anlatiyorsunuz
epilepsi teshisi konuldu ve gerek gorulmedi olemi her insan hayatinda 3 kere epilepsi krizi gecirir zaten ama teshis konulmazsana nasil teshis koydu doktor

epilepsi teshisi konulmasi icin krize girip acile gitmen gerek noroloji o anda seni gormesi lazim oyle anlatmayla epilepsi teshisi konulmaz
Siz bu bilgileri bir hekim olarak mı veriyorsunuz. Konu sahibesinin bahsettiği tüm belirtiler epilepsi belirtisidir. Epilepsi olup olmadığı eeg ile ortaya çıkar. Kriz olarak adlandırdığınız ise absans nöbettir ve epilepsinin ilerlemesiyle oluşur. Konu sahibesi lütfen ilk fırsatta nöroloji uzmanıyla görüşün. Epilepsi olma İhtimaliniz var. Epilepsi doğuştan yazanlar var evet doğuştan olabilir ama ilk nöbet yıllar sonra ortaya çıkabilir. Lütfen ihmal etmeyin. Erken tedavi çok şeyi değiştirir.

ben paronayadan kurtuldum sende kurtul sakin ol arkadasim

bak simdi kafama soktun 1 aydir agzimda eksime var sicrama var ellerim de dalma oluyo 1 haftadirda bas donmesi var
Her epilepsi hastası nöbet geçirir mi?
Bir kişi bir kez nöbet geçirdi diye epilepsi hastası sayılmaz. Eğer nöbetler zaman zaman tekrarlama eğiliminde olursa o durumda epilepsi hastalığından söz edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…