Bir kaç saniye bilincim gidiyor kendime geldiğimde ben niye buraya bakiyorum diyorumGöz dalmasin, dışarıdan birinin fark edebileceği şekilde mi oluyor?
Anladim epilepsi de öyle olmaz bir kaç sn daliyorsa psikiyatrik bir hastalığınızin olmasi muhtemel, tabi nörolojik muayeneden de geçin, sonuçları haber verin bize de, geçmiş olsunBir kaç saniye bilincim gidiyor kendime geldiğimde ben niye buraya bakiyorum diyorum
Ya daha yeni uyumak istedim ilk başta bacağım kasıldı aldırış etmedim sonra kollarım çok şiddetli kaisldi hemen uyandım çok kokrtum zaten sadece gözlerim kapalıydı tam uyumuyordumAnladim epilepsi de öyle olmaz bir kaç sn daliyorsa psikiyatrik bir hastalığınızin olmasi muhtemel, tabi nörolojik muayeneden de geçin, sonuçları haber verin bize de, geçmiş olsun
Sinirlerin yıpranmasi da olabilir bu durum, merak ettim nöroloji sonucunuz ne çıkacak...Ya daha yeni uyumak istedim ilk başta bacağım kasıldı aldırış etmedim sonra kollarım çok şiddetli kaisldi hemen uyandım çok kokrtum zaten sadece gözlerim kapalıydı tam uyumuyordum
met felan kullandinmi senin hastaligin epilepsi deyil epilepsi krize sokar bas agrisina dayanamassin beyin emg cektir elektirik sinirlerinde sorun varmi baktir bendede oluyor biseye dalinca 2 saat onla ugrasiyom sonra ben napiyom diyom bitakiyom takinti cok olur supecilik paronaya cok olur o hastaliktaArkadaşlar merhaba benim geceleri kollarım bacaklarım vücudum kasisliyor gunduzleri kol ve kafam bir de omuzlarım kaisliyor göz dalamam oluyor meselea bir yere bakıyorum bilincim gidiyor kendime geldince diyorum ben niye buraya bakiyorum nöroloji doktoruna gittim eeg cekecekler epilepsi olabilir dedi sizce epilepsi olabilir miyim şimdiden teşekkürler
Allah aşkına doktora gittim epilepsi çıktımmet felan kullandinmi senin hastaligin epilepsi deyil epilepsi krize sokar bas agrisina dayanamassin beyin emg cektir elektirik sinirlerinde sorun varmi baktir bendede oluyor biseye dalinca 2 saat onla ugrasiyom sonra ben napiyom diyom bitakiyom takinti cok olur supecilik paronaya cok olur o hastalikta
epilepsi teshisi konulmasi icin krize girip acile gitmen gerek noroloji o anda seni gormesi lazim oyle anlatmayla epilepsi teshisi konulmazAllah aşkına doktora gittim epilepsi çıktım
Kesin tanı konuldumu? Hangi tetkikler yapıldı?Allah aşkına doktora gittim epilepsi çıktım
Canım benim eeg cektirdim anladın mı mo bemiepilepsi teshisi konulmasi icin krize girip acile gitmen gerek noroloji o anda seni gormesi lazim oyle anlatmayla epilepsi teshisi konulmaz
Eeg cektirdimKesin tanı konuldumu? Hangi tetkikler yapıldı?
Arkadaşlar merhaba benim geceleri kollarım bacaklarım vücudum kasisliyor gunduzleri kol ve kafam bir de omuzlarım kaisliyor göz dalamam oluyor meselea bir yere bakıyorum bilincim gidiyor kendime geldince diyorum ben niye buraya bakiyorum nöroloji doktoruna gittim eeg cekecekler epilepsi
krize girmiyosan epilepsi deyilsin bir cok norolojik hastalik kas agrisi yapar fibromiyaji nevraji kas romatizmasi bir cok hastalik var o tanimda ve her insan hayatinda 2 3 defa epilepsi krizine ne girer hafifte olsa allah yardimciniz olsunAllah aşkına doktora gittim epilepsi çıktım
Juvenil miyoklonik epilepsi benimkisikrize girmiyosan epilepsi deyilsin bir cok norolojik hastalik kas agrisi yapar fibromiyaji nevraji kas romatizmasi bir cok hastalik var o tanimda ve her insan hayatinda 2 3 defa epilepsi krizine ne girer hafifte olsa allah yardimciniz olsun
Ayrica sizi inandırmak zorunda değilimkrize girmiyosan epilepsi deyilsin bir cok norolojik hastalik kas agrisi yapar fibromiyaji nevraji kas romatizmasi bir cok hastalik var o tanimda ve her insan hayatinda 2 3 defa epilepsi krizine ne girer hafifte olsa allah yardimciniz olsun
bende de kas agrilari var 3 yildir damar segirmeleri surekli yer deistiren agrilar teshis konulamadi 800 mg nevrotin 100 mg seregual kullaniyorum sizede ya lyrica yada nevrotin vermistir doktorArkadaşlar merhaba benim geceleri kollarım bacaklarım vücudum kasisliyor gunduzleri kol ve kafam bir de omuzlarım kaisliyor göz dalamam oluyor meselea bir yere bakıyorum bilincim gidiyor kendime geldince diyorum ben niye buraya bakiyorum nöroloji doktoruna gittim eeg cekecekler epilepsi olabilir dedi sizce epilepsi olabilir miyim şimdiden teşekkürler
Hayır vermedi juvenil miyoklonik epilepsi dedibende de kas agrilari var 3 yildir damar segirmeleri surekli yer deistiren agrilar teshis konulamadi 800 mg nevrotin 100 mg seregual kullaniyorum sizede ya lyrica yada nevrotin vermistir doktor
Benim kaslarım agrimiyir damarlarim segirmiyor kasılıyor vücudum kollairm bacaklarım anladıniz mi benimet felan kullandinmi senin hastaligin epilepsi deyil epilepsi krize sokar bas agrisina dayanamassin beyin emg cektir elektirik sinirlerinde sorun varmi baktir bendede oluyor biseye dalinca 2 saat onla ugrasiyom sonra ben napiyom diyom bitakiyom takinti cok olur supecilik paronaya cok olur o hastalikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?