Epilatör kullanan varmı

courtlawer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
72
22
3
24
Kızlar ben ağda yapmaktan yoruldum cildime hiç cilet değirmedim. Şimdi epilatör aletini almak istiyorum ama epilatör kullandıkça tüyler daha sert yani biraz cilet vurulmuş gibi gözükermi onu bilemiyorum. Kullananlar varsa aydınlatırsanız sevinirim

epilator kullandim zamaninda, gayet pratik. sadece genital kisma yapamazdim, cok cok zordu. onun disinda gayet iyi. ha bir de ince tuyleri görmüyor genelde. yapacaksan soguk odada yap ya da oncesinde buz sür falan tuylerin diken diken olsun daha kolay alirsin ama bence ona o parayi veresiye lazere git kurtul. benim 7 seansim bitti artik üç aydan üç aya gidiyorum kıl tüy kalmadi gitti

Sizin adınıza sevindim. Epilatordan sonrasında tüylerde kalınlaşma ya da çoğalma oluyormuydu

Sizin adınıza sevindim. Epilatordan sonrasında tüylerde kalınlaşma ya da çoğalma oluyormuydu
Hayır tam tersine, bende azalma oldu hatta. Eğer doğru kullanırsanız kökünden aldığı için kalınlaşma da olmaz. Ben de lazer yaptırmak istemediğim için epilatör kullanıyorum. Size önerim önce ağda ile temizlenin iki hafta sonra, ve düzenli olarak 2-3 haftada bir kullanırsanız, yani tüyler uzamadan alırsanız daha kolay ve acısız olur.. Bir de hassas bölgelerde en düşük ayarda kullanın. Tek olumsuz tarafı batığa neden olabilir. Bunun için banyoda keselenirseniz daha iyi olur. Bir de epilasyon sonrası karınca yağı öneririm (aktarlarda satılır) tüylerin seyrelmesini ve geç çıkmasını sağlıyor.

Çok çok teşşekür ederim, aydınlattınız. Maşımı alınca inşallah alırım.

Bacım inface markasının epilasyon aletini almıştım ben. Daha önce dışarda lazere gittim evet. Ama baya işe yarıyor ayda bır yapıyorum evde heryerıme , tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…