Epilasyon....!

Orayida biliyorum ama ben başka bi yere gidiyorum este world e yürüme mesafesinde adını söylesem reklam yapmis olurum sanırım. . :))

:31: tüh bende sevinmiştim ayni yere gidiyoruz diye valla ben adını yazdım ama sorun olur mu bilmem ben oraların yabancısıyım orayıda çalıştığım firmadan duydum adını o şekilde kaydoldum

Çok teşekkür ederimm :) Su muhtesem ve şık güzellik merkezinin ismini özelden msj olarak atarsanız cok memnun kalacagım :)

arkadaşlar merhaba bende genital bikini ve koltuk altıma yaptırdım 6. seansıma gidicem haziran ayınca ve son seansım kampanyada iken gittim şuan hala geçerli kampanya. istanbul kartalda çok da memnunum.koltuk altım 4 5 tane çıkıyor genital bölgemde alt kısımlarda var ki oralar zor bitiyordum herhalde. ama çok çok azaldı onlarıda ağda ile 1 2 yapıştırmada alabilirsiniz. kesinlikle tavsiye ederim gitmenizi. evli değilim ve evlenince çok büyük rahatlık olacağını düşünüyorum.
sevgiyle kalın.

Arkadaslar mrb yuzume yaptırmak ıstıyorum alex arttırdı ama cene altı felan cok kalın ve cok once ıgnelıye gıtmıstım yarım kalmıstı sımdı bıraz ınceltsemde ıgnelıyemı gecsem dıye duusnuyorum ama ya arttırırsa tam cene altı yanak altı yanı bogaz ustu bı tavsıyenız varmı haznedarda oturuyorum este world cok pahalı dıye duydum yokmu bı kampayna zamanı ya da meltem hastahanesı var haznedarda ama orda dıode yok dıye bılıyorum yardımcı olursanız cok sevınırm

Bende nisantasi sculpture'a gidiyorum koltukalti genital ve bacak.cok memnunum.4.seansim bitti % 50-60 azalma var.cihaz alex.killarim koyu ve kalin oldugu icin sonuc iyi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…