• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon....!

soylemeleri lazim aslinda dus almaman gerektigini,ben her gittigimde soyluyorlr iki gun dus alma diye.bende seansa gidecegim gun dus aliyorum,seansa baslamadan once de hemen ortuyu degistirip yeni bi havlu veriyorlar bu konuda cok temizler icim cok rahat.

ne güzel benım iki yere gidiyorum biri çok temiz hijyen biri cok pis .bende gitmeden duş yapıyorum o pis yere gidip gelınce bi daha duş yapıyodum ama zaten yer arastırmasındayım alex yapan düzgün bir yer bulabilirsem izmirde fiyatıda uygun olan hemen oraya geçicem.iki gittigim yeride bırakıcam her ay bıraz daha moralım bozuluyo neden dökülmüyolar diye.ıpl etkisiz oldugu içindir belkide.

aklıma cok takılan bi konu var.ben bu ay lazer yaptırırken aklıma geldi sorayım dedim.neden hamilelikte lazer yapılması yasak madem sadece kıl kökü etkileniyo neden yasakki dedim.kadın kısa zamanda evlilikmi düşünüyosun dedi hayır ama aklıma geldi merak ettim dedim.hamilelikte hormonlar değişiyo cunkü dedi. değişsin olan tüyleri dökmek içinde yapılabilir dedim.her ne kadar kıl kökü etkilensede kıl kökünün altındaki damarlarda etkileniyo bu yüzden hamilelikte yapmıyoruz dedi.ben genital bölgemide yaptırıyorum suan.ya evlendiğimde cocugum olmazsa yumurtalıklarımda etkılenıyosa diye düşündüm ama kuzenımde evlenmeden yaptırmıstı ikiz dogurdu bide.yinede aklıma takıldı yani.

aklıma cok takılan bi konu var.ben bu ay lazer yaptırırken aklıma geldi sorayım dedim.neden hamilelikte lazer yapılması yasak madem sadece kıl kökü etkileniyo neden yasakki dedim.kadın kısa zamanda evlilikmi düşünüyosun dedi hayır ama aklıma geldi merak ettim dedim.hamilelikte hormonlar değişiyo cunkü dedi. değişsin olan tüyleri dökmek içinde yapılabilir dedim.her ne kadar kıl kökü etkilensede kıl kökünün altındaki damarlarda etkileniyo bu yüzden hamilelikte yapmıyoruz dedi.ben genital bölgemide yaptırıyorum suan.ya evlendiğimde cocugum olmazsa yumurtalıklarımda etkılenıyosa diye düşündüm ama kuzenımde evlenmeden yaptırmıstı ikiz dogurdu bide.yinede aklıma takıldı yani.

Hamilelikte hicbi dr onermiyor lazer isinlarindan bebek olumsuz etkilenecegi için oyle ki benim 3yasinda bi kizim var bi keresinde hava soğuktu bırakacağım kimse yoktu yanimda götürdüm iceriye yanima sokmadilar zararli diye orda calisan kizlar ilgilenmisti kızımla.bekarsan hic dusunme yaptir sonradan çocuk olunca böyle zor oluyor.

Hamilelikte hicbi dr onermiyor lazer isinlarindan bebek olumsuz etkilenecegi için oyle ki benim 3yasinda bi kizim var bi keresinde hava soğuktu bırakacağım kimse yoktu yanimda götürdüm iceriye yanima sokmadilar zararli diye orda calisan kizlar ilgilenmisti kızımla.bekarsan hic dusunme yaptir sonradan çocuk olunca böyle zor oluyor.

bekarım henüz yaptırıyorum bır an öncede bitsin istiyorum hatta daha erken bitirebilcek bi yer bulursam oraya baslıcam söyle desekı bana 4-5 seans sonra kesın bıtcek dökülenler cıkmıcak bi daha diye hemen giderim ama öyle bi yer bulamadım izmirde.

bende epilasyon yaptırmak istiyorum ama aklımda soru işaretleri var..bir yerde kampanya buldum yüzde elli indirimli fiyatı 1000 tl ( koltuk altı, genital,tüm bacak) kullandıkları makine alexandtremiş.evlenince anadolu yakasında oturucam, avrupa yakasına gelip gitmem gerekicek.pofff napsam acaba :18::18::18::18::18:

bende epilasyon yaptırmak istiyorum ama aklımda soru işaretleri var..bir yerde kampanya buldum yüzde elli indirimli fiyatı 1000 tl ( koltuk altı, genital,tüm bacak) kullandıkları makine alexandtremiş.evlenince anadolu yakasında oturucam, avrupa yakasına gelip gitmem gerekicek.pofff napsam acaba :18::18::18::18::18:

Bence hic kacirma fiyati uygun ben 2 sene once bu fiyata anlastim halen daha devam ediyor seanslarim.ben çocuğum olduktan sonra basladim lazere o kadar pişmanım ki daha once baslamadigima her lazere giderken çocuğu napicam diye düşünüyorum bide kimseyle durmuyor.cevremdeki bekar ve yeni evlilere söylüyorum hemen yaptırın diye bence sende yaptir.gidip gelmeyi sorun yapma bence ilk baslarda her ay gidiyorsun seansa sonra tuylerin azaldikca cikmasini bekliyorsun bu epey bi zaman alıyor ben artik 3 ayda bir gidiyorum.benden sana tavsiye.cok memnun kalirsin..

bende 3 aydır gidiyorum .ama tertemiz olmuyo her ay bazıları dökülüyo dökülmeyenler kalıyo bi dahakı aya kadar beklıyosun mcburen yapan kişi sık sık jilet yapma gelmeden yap daha cabuk biter dedi.parca parca dökülüyo her gidişte 15 20 kıl filan 10 seansı toplam 100 tl aldım genitalde aynı sekılde 10 seans 100 tl koltukaltı aldım.tabiki tahmin edersiniz bu fiyata cıhaz ıpl.arkadasım ıpl ile yaptırdı 8 seansta 3-5 kıl kalmıs öyle söyledı 2 yıldırda cıkmadı deyınce bnde gittim fiyatta uygun olunca ama yanı her ay tertemız olmaması cok canımı sıkıyo bekarım allahtan ama cok takıntılıyım bu konuda ben.düşünüyorum 3 er seans yaptrdım nasılsa alexte tek seans fıyatına 3 10 seans paketı aldım azaltabıldıgı kadar 10 seansı bıtıreyım sorna alexe geceyim diyorum.birde düşünüyorum ya zman kaybedıyosam sımdıden kalan seanslarımı bırakıp alexemi başlasam ucuz oldugu için fiyatı önemsemiyorum acıkcası yeterkı bıran önce kurtulayım diyorum.alexi ilk başladıgımda sadece koltukaltımda bir kere denemiştim 60 tl di koltukaltı tek seansı. sonra arkadas kendini anlatıp daha ucuza halledebılırsın deyınce ıplye geçmiştim işte.ama alex daha hijyenik soguk hava üfleme cihaz sana değmiyo.ama ıplye göre daha cok acıtıyo bence ıpl jellı ama hiç acısız.cihazda jelın üstüne değiyo birebir cildine yine değmiyo ama sonucta jelden deriye mikrop girebilir hijyenik bir yer olmazsa ki allahtan gittigim yer hijyen bir yer bu konuda içim rahat .sizce napim ben alexe şimdiden geçeyimmi yoksa peşin ödediğim ıpl 10 seans paketimi bitireyim azaltabıldıgım kadar azaltıp öylemı alexe geceyım .

öncelikle gittiğin ıpl makinesini lazer epilasyondan sayma çünkü modern ağda denilen bir cihazdır ıpl sadece kılın cıkma surecını yavaslatır bitirmez ayrıcada kıllarınıda inceltir alexandrite cihaz ise tam anlamıyla lazerdir 10 seansını 100 tl ye aldım dıyorsun alexle bır seansa 60 tl vermıssın aradakı farkı burdan anla ayrıcada ıpl gıtmeye devam edersen kılın ıncelıkcek alexandrıte cıhazda ınce kılı gormediğinden sen ancak iğneli epilasyonla kılında kurtulabılırsın cok buyuk hata yapmışsın maalesef

guzel fiyat canım bence

alex yüz bölgesi için hiç iyi değil bacak ve genitalde cok etkili ama.. ben yüzüme diyota gidiyorum çokta memnunum bundan önce alexle yaptırdım ve cıkmayan yerlerde de cıktı yüz için kesinlikle diyott

Ben butun vücuduma yaptiriyorum gercekten cok buyuk rahatlik hele de evli olunca her zaman tertemizsiniz.

ist avrupa yakasındayım..kıl tüyden nefret ediyorum ama yan etkilerden korktuğum için lazer den vazgeçtim .sende herhangi, bişey oldu mu?nerde yaptırdın ve kaça ?şimdi fiyatlar hakkında bilgin var mı?

şimdiden teşekkürler:)

ist avrupa yakasındayım..kıl tüyden nefret ediyorum ama yan etkilerden korktuğum için lazer den vazgeçtim .sende herhangi, bişey oldu mu?nerde yaptırdın ve kaça ?şimdi fiyatlar hakkında bilgin var mı?

istanbul avrupa yakasında gidiyorum bende diyot lazer yaptırıyorum istersen tabi alex de seçebiliyosun eğer istersen sana oranın adını verebilirm burdan reklam olabilir diye yazmıyorum

Bende avrupa yakAsindayim ve yaklaşık iki yildir alexan.. yaptiriyorum cokda memnunum ve hic bi yan etkisini gormedim.haznedarda bi estetik ve güzellik merkezine gidiyorum çok temiz ve titiz bi yer.genital 350tl .Bütün kol bacak ve koltukalti 1000tl vermiştim sanırım da fiyatları değişiklik yok hemde 16 seans hepsi iki yildir gidiyorum ve 9.seansimi yaptirdim ancak düşünürsen daha detaylı bilgi verebilirim.

Ben ilk once bikini bolgesiyle basladim paket program alirsan 350 tl ydi ama yok almazsan tek seansi 100 tl ydi ben paket programı sectim boyle daha uygun oldu suan 8.seanstayim ve gecen sene hazirandabaslamistim ve cok memnunum eger istanbul avrupa yakasindaysan onerebilirim.

Ben avrupa yakasinda oturuyorum. anladigim kadarıyla cok memnun kalmissiniz. Ben yeni baslayacagim lazer epilasyona bu konuda hic bir bilgiye sahip degilim. Komple paket programi fiyatini merak ediyorum. Ve ayrica avrupa yakasinin neresinde bahsettiginiz yer ?

Bende avrupa yakAsindayim ve yaklaşık iki yildir alexan.. yaptiriyorum cokda memnunum ve hic bi yan etkisini gormedim.haznedarda bi estetik ve güzellik merkezine gidiyorum çok temiz ve titiz bi yer.genital 350tl .Bütün kol bacak ve koltukalti 1000tl vermiştim sanırım da fiyatları değişiklik yok hemde 16 seans hepsi iki yildir gidiyorum ve 9.seansimi yaptirdim ancak düşünürsen daha detaylı bilgi verebilirim.

işletmenin teli var mı acaba?ve kampanyalı dönemi var mıdır acaba çünkü öteki işletmelere göre biraz pahalı...tabi hakediiyordur hijyen ve uzmanlık açısından ama...bilemedim ki:))

haznedar da ben de bir merkezde lazere başladım ' kopuz' sanırım aynı yere gidiyoruz . tüm kol +tüm bacak + genetial 2 600 .memnunum şuan için daha ilk seanslarıma girdim.2.leri önümüzdeki ay . temiz ve güvenilir bir yer .:40:

diyot lazer nedir?alex nedir ? hangisi iyi;?fark nedir acaba sevgili ebru?

diyot lazer de daha az acı hissediyosun ve son sistem oldugu için en ufak ve açık renk tüyleride görebiliyo alex de biraz daha fazla acı var ama diyot taki gibi çok ince tüyleri görmüyo tabi hangisini seçeceğin sana kalmış oluyo her ikisi hakkındada sana bilgi veriyolar her ikiside uygulanıyo

Ben avrupa yakasinda oturuyorum. anladigim kadarıyla cok memnun kalmissiniz. Ben yeni baslayacagim lazer epilasyona bu konuda hic bir bilgiye sahip degilim. Komple paket programi fiyatini merak ediyorum. Ve ayrica avrupa yakasinin neresinde bahsettiginiz yer ?

Gittigim yer haznedar da estetik ve güzellik merkezi cok temiz ve şık bi yer ben bikini tum bacak tum kol ve koltukaltini 1700tl yaptirdim kredi kartina da 10 taksit yapiyorlar istersen.gidersen zaten hak verirsin memnun kalmis olmama :))

Back