acaba hangi cihaza gittiniz ve kaç seanta sonuç verdi bande alexe düşünüyorum ama karar veremedim ve acı boyutu nedir? çok kararsızım
parayı zaten verdim geri alma sansım yok paket diye 10 seans toplamı 100 tldi.yanı suan bırakırsam para gıtmıs olcak ama allahtan cok para degıl .vakıt kaybetmeyeyım dıye düşünüyorum bende bu arada.ama paket alırmıyım bi daha alexte bıle olsa bılmıyorum cunku pakette mecburen gitmek zorunda kalıyosun en azındanbaktın istediğin gibi bi yer değil orası baska yere gıdebılırsın .en iyisi ben yer arastırmaya baslayayım bir an önce.3 ayda bır gitmek cok ıyı ya.hem maddi acıdanda 3 ayda seans parası ayarlamak iyi olur.hemde 3 ay hiç cıkmaması süper bişey.
Ben ilk once bikini bolgesiyle basladim paket program alirsan 350 tl ydi ama yok almazsan tek seansi 100 tl ydi ben paket programı sectim boyle daha uygun oldu suan 8.seanstayim ve gecen sene hazirandabaslamistim ve cok memnunum eger istanbul avrupa yakasindaysan onerebilirim.
bu kadar fıyat farkı olabilcegini tahmin etmemiştim tek seans gitsen suan 800 vercektın ama sen paket aldın dıye 350 ödedın ve hala gıdıceksın süpermiş gerçektende.keşke istanbulda olsaydım ya :) izmirdeyim burdada var yapan bildiğim birkaç yer alex için.ama tek seans 180 tl 150 tl 120 tl arasında değişiyo sordugum yerler böyle söylemişti genital için.ben arastırayım yine izmirde.çok saol bana bu fikri verdiğin için o zama düzgün bir yer bulup pakete yazılcam hemen :)
Paket program yapan yerler vardir muhakkak ben suan tum vücudumu yaptiriyorum toplamda 2500 tl verdim ilk duydugunda cok gelebilir ama sonucta hic bi yerimde bi tane bile tuy yok bu konu da o kadar rahatim ki anlatam.
Alexandr... gidiyorum ve 1,5yil oldu ve 8seans gittim ve daha da 8seans hakkim var ama nerdeyse bitti diyebilirim en son iki ay once gitmistim ve dun acilen ameliyat oldum hic vucut temizligi derdim olmadi her an rahatsiniz bence hic dusunme hemen git.agdadan daha az aciyor zaman makine isleme baslasiginda ustunden soguk hava ufluyor biraz usudugun icin aciyi cok anlamiyorsun..
peki cildinizde seanstan sonra yanık oldumu?
kızarıklıktan sonra kabuklanma odumu ve çirkin görüntü ouyomu bıyıkarımada düşünüyorum soruarıma evap verdiğiniz için tşkler 3:
Hayir yanik olmadi da hafif bi kizariklik oluyor o da cok normal seanstan sonra iki gün dus almaman gerekiyor sonrasinda zaten tuylerin tuttugun anda kopuyor.
benim bu yüzdenmi dogru düzgün dökülmüyo acaba ben eve gelir gelmez dus alıyorum orda sonucta yataga uzanıyorum diye ne bılım herkes uzanıyo yani takıntılıyım ben bıraz örtüyüde değiştirmiyolar örtü üstüne o geniş el kurulama peçetelerinden 6-7 dilim seriyolar onun üstüne yatıyosun belki onuda bana yapıyolardır her gittigimde örtüyü değiştirirmisiniz diyorum onlarda ondan seriyo.bnde eve gelince hemen duşa yani belkide bu yüzden dökülemedi.olmadı yanıma örtü götüreyım barı eve getirir yıkarım en azından napim kurtulayım bı an önce yeterki ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?