Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 5 aylık hamileyim şimdiye kadar hep jilet kullandım ama epilasyon aleti almak istiyorum sizce hangisini alıyım yarın alcam bana bi fikir verin lütfen ikiside 40 cımbızlı![]()
Eki Görüntüle 1107447 Eki Görüntüle 1107449
diğerini kullanmadım ama extra gentle epilationdan ben çok memnunum canım tavsiye ederim..
+bebişini de kutlarım:)
birtanesi sadece bacaklar icin. gerci ben 7 nin tum bolgeler icin olanini aldim ama bcaktan baska birsey alamadim cok aci veriyor. en iyisi agdayla basla :) direk jiletten epilator cok zor olur.
evet pembe sadece bacak icin canim bir de bunlar tuyleri tek tek aldigi icin aliskin olmadikca daha cok acitiyor. agda yapistir cek bitti. ama cilt hassassa agda leke yapiyor. o yuzden aliskin olduktan sonra epilator en iyisi
o zaman acıya alışıyım en iyisi çünkü koltuk altım çok tahriş oluyor ağdada iki gün acıyo bacağımda yanıo yani ben hep hoplaya zıplaya yaptım birkez hatta yapıştırdım kaldıramadım ayyy acılar içindeyim şuan düşündükçe piskolojik olarak kıl diplerim ağrıyopeki bu epilasyon aletleri azaltıyormu ?
![]()
daha 2 kez aldim bilemiyorum. :)
bu arada ikincide cok acimadi
gerçekten çok teşekür ederim fikirleriniz bana en azından alma kuvveti verdi nasipse yarın gidip alayım:) peki son birşey daha sorabilirmiyim biraz müstehcen olcak ama genital bölge içinde kullanıomusunuz çok acıyomu acaba göbişim daha çok çıkıncada kullanabilirmiyim epilasyonu
bi kere denedim ama yok basaramadim zaten hayatimda bir kez epilasyon yaptim oraya o da emla kremle![]()
benim icin mumkun degil koltuk alti iki uc seferde sanirim rahatlar.
canım gösterdiklerini kullanmadım ben bunu kullanıyorum süper bi ürün banyoda kullanılabilir olması ve her bir parçasının yıkanabilir olması hijyen açısından süper bunu tavsiye ederim madem alacaksın bunu al derim
Eki Görüntüle 1107782
olabilir buda peki tüm vücutmu çokmu acıtıyo :)
canım gösterdiklerini kullanmadım ben bunu kullanıyorum süper bi ürün banyoda kullanılabilir olması ve her bir parçasının yıkanabilir olması hijyen açısından süper bunu tavsiye ederim madem alacaksın bunu al derim
Eki Görüntüle 1107782
kızlar 5 aylık hamileyim şimdiye kadar hep jilet kullandım ama epilasyon aleti almak istiyorum sizce hangisini alıyım yarın alcam bana bi fikir verin lütfen ikiside 40 cımbızlı![]()
Eki Görüntüle 1107447 Eki Görüntüle 1107449