Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

cok teşekür ederim yardımcı olduğun için ben biraz araştırdım çok kararsız kaldım da o yüzden soruyorum annem de artık yeter alalım bi tanesini dedi şimdi gönül rahatlığıyla aldırabilirim değil mi anneme??

birde ben kaçırmısım orayı 5585 ile 5685 arasında çok fark var mı acaba

Benim modelde 4 tane basklik var.

1. Bacaklar icin
2. Koltuk altlari icin
3. Tras basligi
4. yüz ve bikini bölgesi icin..!

Sende bu basliklar mevcutmu bilmiyorum ama görüntü olarak aletler ayni..!

Ben bildim bileli hep Braun kullanirim ama bu tek cimbizli, yani 4. baslik ciktigi icin yeni bi model alma karari aldim..Cokta memnunum..Braun ürünleri cok dayaniklidir..!

Simdiden Hayirli olsun!!

kızlar yokmu beni bilgilendirecek birisi yaa :çok üzgünüm:

Benimmmodel 5585, evet biraz daha yavas aliyor sanki bu yeni modeller...eskileri daha hizli aliyordu....hersey bir arada olmuyor iste..!!

kız eskisini kullanmaya başladım bende yine boşuna okadar para verdim ya eskisiyle 10 dakikada hallediyorum herşeyi bununla saatlerce uğraşıyorum anlamadım gitti sinir olduğumla kalıyorum.bir alet bukadarmı yavaş alır yaa kurban olurum ben eskisine valla

canım bence bıazcıık ten yapısıylada alakalı o dönmeler falan yorumlara sole bı bakarsın bazıları cook memnun
ama bazılarında kıl donmesı faaln yapmıss....ben ilk cıktıgında satın ıce almıstıım
o kadar para verıp kardesıım gıttı uyduruk bıse aldı onda hııc bıse yook
benım makina daha ii ama ben batık problemi yasıoummsenağlama

Arkadaşlar epilasyon aletinin yaklaşık ömrü nedir? (epilasyon için sadece cihazın kullanıldığı düşünülürse)

Son düzenleme:
Arkadaşlar epilasyon aletinin yaklaşık ömrü nedir? (epilasyon için sadece cihazın kullanıldığı düşünülürse)

Ömrü bence kalitesine ve kullanima bagli...Benim eski ama hala sorunsuz calisir vaziyette olan Braun modelim yaklasik 6-7 yasinda..Simdi yenisini aldim, cünkü basliklari daha cok..! Muhtemelen bu en az bi 10-15 yil gider..insALLAH!

Bende de braun'un bir önceki modeli var yaklaşık 2.5-3 sene olacak. Cımbızlar metal sonuçta, sanki artık kırıyormuş gibi geliyor. Philips'in seramik cımbızına ve yıkanabilir başlığına takıldım şu ara; ama erteliyorum ucuz bir şey de değil...

kızlar braun'un 7380 modeli var 199'a düşmüş.40 cımbızlı diyo.20 cımbız olursa yavaşmı oluyo?:uhm:Kullanan varmı?Yaklaşık 3 yıldır ağdayla alıyorum.makina ben de kıl dönmesi yapıyordu.şimdi yok çok şükür.epilasyon aleti almam gerekiyor.tekrar kıl dönmesi yaşamak istemiyorum.yarıdımcı olursanız sevinirim.Bide yoksa ucuz bişeymi alsam diyorum.çok para veripte kıl dönmesi yaparsa

braun almıştım, 2 yıl içinde köreldi başlığı, başka başlıklar da var ama bana en uygun olanı çok kırıyor artık tüylerimi.

ilk aldığım makine braun'du. 7-8 yıl kullandık annem ve ben. tek başlıklıydı. hala çalışıyordu ama kısa tüyleri almıyordu ve sanki biraz da körelmişti cımbızları son zamanlarda.

3 yıl kadar önce yine braun'un x-elle serisi (doğru yazmışımdır umarım) smart light özellikli, bacak için iki tane (biri az diğeri çok cımbızlı) koltuk altı,bikini ve sanırım yüz için olmak üzere 4 başlıklı modelini aldım, paketi bulamadım, makinenin üzerinde yazmıyor modeli.

koltuk altı için de yüz için olan en az cımbızlı başlığı kullanıyorum ve harika koltuk altımdaki tüyler çok azaldı. 10 günden fazla atlet tişörtle gezebiliyorum rahat rahat. bacaklarımda da çok seyreldi.

yüz için asla kullanmadım bu arada, kullanmam da.

seramik cımbızla metal cımbız sistemi arasında ne gibi farklar var, seramikdaha hassas ciltler için uygun sanırım ama kullanan var mı? Kullanan arkadaşlara soruyorum, bu 2 cımbız tipini mukayese ederseniz, hangisinin avantajları daha fazla?

Son düzenleme:
ben braun 5385 modelini kullanıyorum ışıklı. koltukaltını çok iyi alıyor ağda ile alınca hepsi alınamıyor çünkü, fakat bacakları almak çok zor bu makineyle :1no2: hem çok uzun sürüyor hem de tüyleri kırıyor sanki çünkü 1 hafta geçmeden tüyler çıkıveriyor ve de batık sorunundan kurtulamıyorum kese-fırça yapmam rağmen anlamadım ben bu işi sanırım bacak için en iyisi sir ağda :uhm:

bencede en iyisi sir ağdaymış. makina çok acıtıyo yaaa hemde daha sert çıkarıyooo. sizede öyle oluyormu? o kadarda para verdim!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…