- Konu Sahibi dilekdilek
cok teşekür ederim yardımcı olduğun için ben biraz araştırdım çok kararsız kaldım da o yüzden soruyorum annem de artık yeter alalım bi tanesini dedi şimdi gönül rahatlığıyla aldırabilirim değil mi anneme??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde ben kaçırmısım orayı 5585 ile 5685 arasında çok fark var mı acaba
kızlar ben braunun yeni çıkandan aldım ama sinir etti beni ya.7000 serisi diyo modeli 7180 açık yeşil bişey masaj sistemi var yıkanabilir ve aydınlatıcı ışığı olan.önceden bacağımı 10 dakikada bitirirdim şimdi bi bacakla yarım saat uğraşıyorum kafayı yedirtti bana ya.acaba alettemi bi sorun var anlamadımki hiç memnun kalmadım.okadar para verdim bide eskisini kullanıyorum yine braunun.aranızda kullanan varmı bunu bilgi verirse sevinirim acaba benim aldığımmı sorunlu diye şüphelenmeye başladım çünkü braun eski kullandığım hemencik alıyodu bu acıtmıyo ama uğraştırıyo saatlerce
kızlar yokmu beni bilgilendirecek birisi yaa :çok üzgünüm:
Benimmmodel 5585, evet biraz daha yavas aliyor sanki bu yeni modeller...eskileri daha hizli aliyordu....hersey bir arada olmuyor iste..!!
TEFAL mi dedin kizzz sen? Hic duymadim..hayret, tefal öyle ürünlerde üretiyormuydu? Linki varmi sende..? Varsa gönderde bi görelim?
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben epilalatör aleti alcam ama benim kullandığım epilasyon aletlerinin çoğu bende kıl dönmesi yaptı benim istediğim bikini bölgemdede koltuk altımdada ve bacaklarımda da kullanabileceğim ve kıl dönmesi yapmayacak bir epilasyon makinesi olsun istiyorum.Ama bu konuda pek bilgim yok sizlerin kullandığı ve tavsiye edeceği bir makine var mı.Çünkü o kadar para verip bide kullanmazsam yazık olur.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Arkadaşlar epilasyon aletinin yaklaşık ömrü nedir? (epilasyon için sadece cihazın kullanıldığı düşünülürse)