- Konu Sahibi dilekdilek
-
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben epilalatör aleti alcam ama benim kullandığım epilasyon aletlerinin çoğu bende kıl dönmesi yaptı benim istediğim bikini bölgemdede koltuk altımdada ve bacaklarımda da kullanabileceğim ve kıl dönmesi yapmayacak bir epilasyon makinesi olsun istiyorum.Ama bu konuda pek bilgim yok sizlerin kullandığı ve tavsiye edeceği bir makine var mı.Çünkü o kadar para verip bide kullanmazsam yazık olur.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
valla ben arçelik kullanıyorum 8 sene oldu yaklaşık...kaydirigubbakcemile2Arkadaşlar epilasyon aletinin yaklaşık ömrü nedir? (epilasyon için sadece cihazın kullanıldığı düşünülürse)
valla ben arçelik kullanıyorum 8 sene oldu yaklaşık...kaydirigubbakcemile2
canım bence bıazcıık ten yapısıylada alakalı o dönmeler falan yorumlara sole bı bakarsın bazıları cook memnun
ama bazılarında kıl donmesı faaln yapmıss....ben ilk cıktıgında satın ıce almıstıım
o kadar para verıp kardesıım gıttı uyduruk bıse aldı onda hııc bıse yook
benım makina daha ii ama ben batık problemi yasıoummsenağlama
kizlar ben braun silk epil kullaniy0orum.. cokta memnunum.. makinenin ustunde kucuk boncuklar var masaj yapiyor ondan fazla aci hissetmiyorsun.. bi kaba limon sikiyorum sonra tuz katiyorum icine beraber karistiriyorum.. epilasyon yaptiktan sonra suruyorum bacaklarima.. cok yumusak ve tuyler sonradan cok ince cikiyor.. hafiften yaniyor ama olsun o kadar.. yaani ben oyle yapiyorum deneye bilirsiniza.s
canm benimkinin yaninda buz torbasida var aciya dayanamayanlar icin onu buzluga atiyorsun.. epilasyon yapacagin zaman bacagina nereyi alacaksan oraya koyuyorsun hafiften uyusturuyor.. ben memnunum yaaani
braun biraz tuzlu yafsırnaşık şey
canm benimkinin yaninda buz torbasida var aciya dayanamayanlar icin onu buzluga atiyorsun.. epilasyon yapacagin zaman bacagina nereyi alacaksan oraya koyuyorsun hafiften uyusturuyor.. ben memnunum yaaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?