Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

yok sanırım :sm_confused:

benim acıtmıo bunun pembesi var o yeşillinin ikinci başlığı var die 90 baymıştım ama yeşili 50ydi halbuki o sadece hassas bölge için koruyucu aparatmış ben bi başlık daha var sanmıştım görevli kızların sorumsuzluğu geri de götürmedim öle kullanırom ama acıtmıo kısaları da alıo sevgilera.s.

teşekkürler canımm....a.s. ben de yeşil olanını aldım bugün. ama ben 60 a aldım fisfisfis daraltıcı başlığı olan da 68 liraydı.. ama henüz deneme fırsatım olmadı.. ama ben de iyi yorumlar okumuştum başka bi sitede a.s ilgilendiğin için teşekkürler canım :1hug:

benyakında alıyorum ondan
annem bir haftadır hepsini kolunda denedi ve braun un 2007 modeli varmış bir tane onu almaya karar verdik, gerçi 250 ytl kadar ama annem masaj yapıyo acıyı azaltıyo dedi. birkere alıyorsun düzgün birşey olsun candan kıymetli değil dedi:)

bişi diil canım ama o daraltıcı başlık bi işe yaramıo yani bende yaramadısırnaşık şey ben hatta o masaj yapan başlığı da çıkarıorm hani dönüo ya ama sadece koltuk altında Bacaklarda takıorm

bende sonunda epilasyon aletimi değiştirdim benimki arçelikti ve yaklaşık 8 senelikti memnum olmadığım yönü yavaş olaması uff çok uzun sürüyo birde batık yapıyodu braun da çok pahalı olduğu için rowenta aldım ben öyle fazla özellik istemiyordum hızı hariç valla hızından çok memnun kaldım tavsiye ederim. tabiki epilasyonda öncelik lazer epilasyon sonra ağda ve en sonunda epilasyon aleti keşke ağdayı becerebilsemde yapabilsem

Çalışma prensibi cımbızla aynıdır: açılıp kapanan bir çok uç tüyü kapar ve bir cımbız gibi kökten alır. En büyük avantajı çok küçük tüyleri bile alabilmesidir.

Tüylerin yeniden çıkışı: 2-3 hafta.

Riskleri:- Yeni tüylerin bir kısmı batık çıkabilir.
- Makine ciltte hızlı hareket ettirilirse bir çok tüyü koparabilir.
- Tam temizlik için ısrar ve sabır gerektirir!

Uygulama önerileri:- Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
- Makineyi, yavaş, fazla bastırmadan ve tüylerin çıkış yönünde yani aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirin.
NOT:daha önce yazıldıysa kusura bakmayın

meraba kizlar aranizda kil donmesi yapanlara bi sorum olacakti...Acaba tulerinizi makine kulanmadan once cok yil jilet-le aldirdinizmi ?? yani tulerinizin kalin ve siyah miydi ki ondan donme yapabilirmi ?

Ve tuleri once sert olan ve simdi makineden memnun kalan varmi ?
Lutfen cevap yazin :çok üzgünüm:
Tesekurederim

philips satinelle ice buz hazneli masaj başlıklı olanı kujllanıyorum fiyatı bıraz var ama süper acı gercekten çok az

ben de braun açık yeşil masajlı bi şey adını hatırlamıyorum onu kullanıyorum gayet hızlı ve tuttuğunu koparıyo maşallah..
ama uğraşmaktan bıktım sıkılıyorum yaparken ve acıyo yani masaj falan bahane.. canlı kök sonuçta
lazerle aldırcam inş bu sene öğrenciyim harçlıklarımdan yaptırcam yani annemler henüz öyle sanıyorrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar.tefalin infinicire sir ağda makinasını kullandınız mı?kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilirmi?

selam kızlar.tefalin infinicire sir ağda makinasını kullandınız mı?kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilirmi?

TEFAL mi dedin kizzz sen? Hic duymadim..hayret, tefal öyle ürünlerde üretiyormuydu? Linki varmi sende..? Varsa gönderde bi görelim?

bende braun kullanıyorum ilk başlarda acemiliğime geldiği için batık oldu ama şimdi her banyoda kabak lifiylr keseliyorum yada banyodan sonra topuk taşıyla batık sorunum kalmadı ayrıca arada tüylerim uzasada uzamasada hazır ağda bezleriyle ağda yapıyorum...

kızlar ben braunun yeni çıkandan aldım ama sinir etti beni ya.7000 serisi diyo modeli 7180 açık yeşil bişey masaj sistemi var yıkanabilir ve aydınlatıcı ışığı olan.önceden bacağımı 10 dakikada bitirirdim şimdi bi bacakla yarım saat uğraşıyorum kafayı yedirtti bana ya.acaba alettemi bi sorun var anlamadımki hiç memnun kalmadım.okadar para verdim bide eskisini kullanıyorum yine braunun.aranızda kullanan varmı bunu bilgi verirse sevinirim acaba benim aldığımmı sorunlu diye şüphelenmeye başladım çünkü braun eski kullandığım hemencik alıyodu bu acıtmıyo ama uğraştırıyo saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…