- Konu Sahibi dilekdilek
-
ben de braun ve philips var arkadaşlar.braun yaklaşık 8 yıldır philips 2 yıldır.philipsi buzlu olduğu için ve reklamlarından etkilendiğim için almıştım.şu sıralar elime hangisi geçerse onu kullanıyorum.buz işine eriniyorum ilk zamanlar heveslenip kullanıyordum acıyı düşürüyordu biraz.kollarım ve koltuk altımda da kullanıyorum.kıl dönmesi asla olmadı çünkü peeling ve kese yapıyorum haftada 1.
tüylerimde bayağı azaldı.
diyeceğim şu ki epilasyon aleti ağdadan daha pratik ve markanın çokta önemi yok.kullandıkça daha az acıyor
:smilewinkgrin: bence epilasyon yaptır 1-1,5 yıl içinde tüyler bitiyo neredeyse. aletle falan uğraşma hepsi kıl dönmesi yapıyo ya da jiletle alınmış gibi sert çıkıyo
bende de Braun Silk-epil 5180 epilasyon aleti var. bu model ilk çıktığında almıştım 2-3 yıl olmuştur.memnunum aslında ama artık tüylerimi kırmaya başladı sanki,batık falan da oluyor arada.cımbızları zamanla köreliyor mu ne oluyorsa artık.sizde de zamanla böyle bir sorun oldu mu?
valla ben gecen yaz philips le braun arasında kaldım ve acelecı davranarak philips satinelle ice lila olanından aldım .
buzlu aparatları hıc bı ısıme yaramadı :S ayrıca zamanla bacaklarımda alerjı yapmaya basladı .
bacaklarıma daha oncelerı jılet vurdugum ıcın tuylerım cok kalın ve agda ıcın uzatmayı da bekleyemıyorum .. o yuzden bacaklarıma ve kollarıma epılator kullanmaya devam edıyorum :s
bır de ust bacaklarıma hıc jılet surmememe ragmen bu aralar cok sert cıkmaya basladılar .
sanırım sımdı braun alıcam
ya bence bu epılasyonların hepsı az da olsa kıl donmesı yapıo yada kısıden kısıye deısıo...epılasyon sorası puruzsuz bacaklar malesef yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?