- Konu Sahibi dilekdilek
-
Selam
Ben Braun SE7280 Silk-Epil Xpressive kullaniyorum, tabi ki agdadan sonra kalanlar icin, acil durumlarda yada alt bacak ve koltuk alti icin, tercih sebebim ise sarjli ve dus altinda da kullaniliyor olmasi. Bunun disinda agdadan vazgecmem :)
ben philips seramik başlıklı olanı kullanıyorum..çok güzel..tavsiye ederim.
anladım cnm çok sağol haklısın yaa bende acıyo diye çekiyorum çoğu zamanno genelde kırıo ama kırılma da şöyle oluyo can acısına tam tutamayıp cekıoruz dolayısıyla kırılıo ve batıo .s.s tam tutmak gerek bence tabi
canım ben aldım ama henüz elime ulaşmadı.denediğimde mutlaka yorum yazıcam
canım ben aldım ama henüz elime ulaşmadı.denediğimde mutlaka yorum yazıcam
Bende braun silk epil 5 ile 7 arasında kaldım sen model olarak ne aldın bi de bikini bölgesinde kullandın mı?bugün epilatörüm geldi ve denedim.hem kuru hem ıslak denedim.süper bir ürün.ataçmanındaki jilet tüyleri kesmiyo sadece düzeltiyo.eğer bu sizi raharsız ederse diğer başlığı kullanırsınız.acı yok denecek kader az.hiç bu kadar performans beklememiştim.mükemmel.
ben silk epil 7 yi aldım 7891 modeli.bikini bölgesindede denedim tabiki çok az acıyor ama kesinlikle ağda gibi yada eski model epilatörler gibi değil.ıslak köpüklü halde zaten acı çok aza indirgeniyor.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?