Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

mrb bayanlar bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorumm ama ne kadar alırsam alayım elimi gezdirdiğimde hep elime tüyler batıyoo pürüzsüz olmuyo hiç sizinde öyle mi bunun bi çözümü falan yok mu :26:

o genelde kırıo ama kırılma da şöyle oluyo can acısına tam tutamayıp cekıoruz dolayısıyla kırılıo ve batıo .s.s tam tutmak gerek bence tabi

Son düzenleme:
o genelde kırıo ama kırılma da şöyle oluyo can acısına tam tutamayıp cekıoruz dolayısıyla kırılıo ve batıo .s.s tam tutmak gerek bence tabi
anladım cnm çok sağol haklısın yaa bende acıyo diye çekiyorum çoğu zamann

ama sende kıl dönmesi yapıyomuş epilasyon aletleri nin markası ne olursa olsun aynı tarzda çalışıyo yeniside yaparsa bu konuyu iyice düşün canım mesela ben braun-silk epil kullanıyorm çok memnunum

Kizlar epilasyon aleti alicam braun 7681 dusunuyorum kullananlar memnun. Biraz arastirinca kararsiz kaldim 7681 mi 7281 mi? 7681 de yuz icinde baslik var ben sadece bacak ve koltuk alti icin dusunuyorum..bacak ve ve vucut icin 7281 imi alayim yoksa 7681imi ? Fikirlerinize ihtiyacim var...

ben de braun'un Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör 7891 modelini almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım memnun olan da var olmayan da siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? kullanan var mı siz ce almalı mıyım?

canım ben aldım ama henüz elime ulaşmadı.denediğimde mutlaka yorum yazıcam

kızlar ben de braun epilatör almayı düşünüyorum. yeni modellerin özellikleri güzel ama hepsi şarjlı, 30-40 dk yetmeyebilir, işim yarıda kalabilir diye onları tercih edemiyorum. 7280 kullanan var mı? ya da braun kablolu olanlardan tavsiye edebileceğiniz var mı?

bugün epilatörüm geldi ve denedim.hem kuru hem ıslak denedim.süper bir ürün.ataçmanındaki jilet tüyleri kesmiyo sadece düzeltiyo.eğer bu sizi raharsız ederse diğer başlığı kullanırsınız.acı yok denecek kader az.hiç bu kadar performans beklememiştim.mükemmel.

Bende braun silk epil 5 ile 7 arasında kaldım sen model olarak ne aldın bi de bikini bölgesinde kullandın mı?

ben silk epil 7 yi aldım 7891 modeli.bikini bölgesindede denedim tabiki çok az acıyor ama kesinlikle ağda gibi yada eski model epilatörler gibi değil.ıslak köpüklü halde zaten acı çok aza indirgeniyor.tavsiye ederim

bunu duyduğuma sevindim... ben de bu modeli almayı düşünüyodum seninde bu fikrin biraz daha kararımı etkin kılmamda rol aynadı... fiyatı ne kadar canım ben bi sitede buldum indirim vardı ordan alıcam snırım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…