- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi dilekdilek
-
merhaba kızlar bana da yardımcı olurmusunuz iki model arasında kaldım:7185 40 cımbızlı yıkanabiliyo fakat tek başlılı,diğeri de 5370 40 cımbızlı çift başlıklı fakat yıkanamıyohangisi sizce yıkanıyo olabilmesi mi yoksa çift başlıklı olması mı daha önemli?önerilerinizi bekliyorum..
oncelıkle burdakı tum paylasımlar ıcın tesekkur ederım.bana cok yardımcı oldunuz.yazılanları ve yorumları okuyarak braun silk epil 7 serısını aldım.super bıseyyyy.ne kızarıklık ne yanmaa.kısacık kılları bıle alıyor.ayrıca malum bolgeyı su altında aldım...ohhhhhh dunya varmısss.herkese cok tesekkurler....
oncelıkle burdakı tum paylasımlar ıcın tesekkur ederım.bana cok yardımcı oldunuz.yazılanları ve yorumları okuyarak braun silk epil 7 serısını aldım.super bıseyyyy.ne kızarıklık ne yanmaa.kısacık kılları bıle alıyor.ayrıca malum bolgeyı su altında aldım...ohhhhhh dunya varmısss.herkese cok tesekkurler....
arkadaşlar braunun son cıkan epilasyon aletinin fiyatını dün ögrendim ama iki modeli var biri siyah kutuda digeri pembe kutuda ben pembe olanı tercih edecegim daha fonsiyonel haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?