• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

acelem yok ama 2 haftaya almayı düşünüorm makinem iice teklemeye başladı o tamammen bozulmadan almam lazım.zaten ağda jilet fln hiç kullanamam hep epilatr.

Selam kızlar ben uzun bir süredir bu bölümü takip ediyordum.:1: Braun 7781 ile 7681 arasında kalmıştım. Braun 7681in 7781'den farkı su altında kullanılamaması ve fişte ve şarjlı kullaım imkanına sahip olması olduğundan arada kalmıştım. Ama seçimimi yaptım ve su altında kullanım imkanı sağlayanı seçtim.:utangac: ılk defa epilatör kullandığımdan ve çok hassas bir cilde sahip olduğumdan çok kızardı cildim. Ama tabi hemen geçti. Çok ilginçtir, hemen hemen hiç acı hissetmedim, korktuğum gibi değildi. Su altında da tüylerim çıkmaya başlayınca deneyeceğim. En minicik tüylerim bile yok oldu çok memnunum tavsiye ediyorum:dance::sm_cool:.

merhaba ben hala kararsızım ben yıllardır kullanıyorum artık eskidi sizin aldıklarınızı inceladim karar veremedim fiyatı da biraz da pahalı geldi ne kadara aldınız ve nereden aldınız bilgi verirseniz sevinirim

ttail79 ben de hala almadm yaff küçük tüyleri alması benm için çok önemli kullananlar yorum yaparsa çok sevnrm

ben iki ürünüde inceledim sadece başlıklar farklıdı eşimin lafını dinleseydim coktan almış olacaktım cimriligim tuttu benim diz kapaklarımda sorun oluyor eski olmasına ragmen alıyordu herhalde yenisi daha iyi alır ama alacagım

aldığım ürün (su altında çalışan) kısa tüyleri de rahatça aldı. oynar başlığı hafifçe oynatıp tüy üzerinde bi git gel yapınca çok rahat alıyor. süprizzzzz bazı tüyler deriye yapışık gibi oluyor, onu da ponza taşıyla hafifçe ovuşturunca rahatça aldım ben.hatta en minikleri gözüme batar oldu artık, hepsini almak istiyorum kaydirigubbakcemile3 su altı olayı da daha acısız geldi bana. tabi bu cilt hassasiyetiyle ilgili. benim canım az da olsa yandı belki bir başkası hiç acı hissetmez.:utangac: fiyatı da teknosada 320 liraydı. bazı sitelerde falan çok daha uygundu ama ben almışken garantili olsun tam olsun dedim.

merhaba ben media mark baktım 280 tl 6 ay taksit yaparız dediler alacagım kararlıyım aldıgınız ürünün kutusu ne renk ti ve kactane başlıgı var ben pembe ve siyahına baktım pembe olanın başlık sayısı fazla idi bilgi verirseniz sevinirim

Ben 7681TK modelini sipariş ettim ama yanlışlıkla WD olanını göndermişler. Değiştiriyorum Kendi TK'mi bekliyorum :) Bence suda kullanılması kötü. Ben kaşımı aldıktan sonra bile saatlerce yüzüme su deydirmiyorum. Sonuçta gözenekler açık. Su deydiği anda sivilceler çıkıyor aldığım yerde. Benim cildim hassas sanırım. Bu yüzden de suda kullanıma pek sıcak bakmıyorum:olmaz:

ben son cıkan iki ürünede bakıp inceledim ben braunun beş başlıklı olanını alacagım digerinde bir başlık var ve her yerinde kullanmak zorunda kalacaksın bunuda kullanmak zor oluyor benim eski makinamda braun ve tek başlıklı 15 yıl dır kullanıyırum

bende braun 7381 ve 5380 modeleri arasında kaldım.7381 iyi görünüyor ama sadece şarjlı çalışıyormuş.yenide bi ürün batarya ömrü zamanla kısalırmı sizce?

merhaba arkadaşlar,
haftasonu philips 6572 aldım. cımbızlşarı seramikmiş. önceden yine philipsin metal cımbızlısını kullanıyordum alışık olduğum için heralde hiç kızarıklık kabarma yapmazdı. yine metal alacaktım. teknosadaki kız seramik iöçin ikna etti beni. şimdi kolumu aldım sivilce gibi oldu kabardı kızardı 1 saat sonra geçti. kullanan var mı aranızda acaba ilk defa kullandım diye mi yaptı?

braun 7381 modelini aldım.şarjlı bir ürün. satıcı traş makinelerinde şarjlı olduğunu ve batarya ömrü ile ilgili bi problem yaşanmadığını söyledi. kablosuz olması çok güzel ve güzel alıyor. acı ise evet oldukça azalıyor ama tamamen yok denemez. ışığı bana çok parlak geldi.gözümü alıyor.ilk deneyimim bunlar.

ben 7381i bir yıldır kullanıyorum
ürün genel anlamda güzel diyebilirim ama bana göre 2 sorunu var
1-bazen koltuk altında deriyi kaptırdığımda sıkışma oluyor ve şarj ışığı yanıyor ve bir daha çalışmıyor yeni şarj olsa bile tekrar şarj etmek gerekiyor.tekrar öyle calışıyor
2-bazen bir yerin üstünden 4-5 kere gitmem gerekiyor.sanki şarjı güçsüzmüşte alamıyormuş gibi geliyor.

oncelıkle burdakı tum paylasımlar ıcın tesekkur ederım.bana cok yardımcı oldunuz.yazılanları ve yorumları okuyarak braun silk epil 7 serısını aldım.super bıseyyyy.ne kızarıklık ne yanmaa.kısacık kılları bıle alıyor.ayrıca malum bolgeyı su altında aldım...ohhhhhh dunya varmısss.herkese cok tesekkurler....

canım sen su altında nasıl kullanıyorsun yukardan su akarken mi alıyorsun
koltuk altında ben öyle yapıyorum ama diğer bölgede hiç denemedim.malum bölgeyi daha önce jilet dışında herhangi bir şeyle almadım acaba bi denesem mi su altında.
bi de bacaklarını da su altında mı alıyorsun

philips derim kıslar..ama makinenin kıl yapısına etkisi olduğunu sanmıyorum.sonuçta hepsi kılı kopartıyor.batıklarınız için size tavsiyem:
tüyleri hep çıkış yönüne doğru alın
arada bir jilet yapın(bu kıllarınızı çoğaltmaz)sadece batık olma eğilimdekiler için yüzeye çıkarma işlemi gb düşünün
veeeeeeeeee en önemlisi kabak lifi kesesi ile her duşta iyice keselenin

liften çok memnun kalacaksınız kızlar....tavsiyembuyrunnnnnnnnn

ben braun 7381 aldım yeni.o ne guzel şeymiş yaaa.eski braunumu kaldırdım artık.dusta tertemiz mis gibi olup cıkıyosunuz.ayrıca acıtmıyo da.benim kıllarım zaten ince.ve sarjı yetiyo.40cımbızlı ve hızlı olması sayesinde canavar gibi 5dk da tertemiz oluyosunuz.ben cok memnun kaldım.tavsiye ederimm

Back