• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

bu 7781in fiyatı çok artmış.
bir de çok önemli bir soru sorucam cevaplarsanız sevinirm.
tüylerimizi suda aldığımız zaman batıklar daha fazla artmaz mı.çünkü epilasyondan sonra en az iki saat suyla temastan kaçınmak gerektiği bilinen bir şeydir.kullanan arkadaşlar lütfen yorum.bu ürünü almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var.
bi de yüz bölgesi bikini bölgesi aparatlarını ve jilet aparatlarını kullanmıyorum.sadece bacak ve koltuk altı.sizce bu ürün uygun mu.

Epilasyondan sonra 2 saat suyla temastan kaçınmak gerektiğini ben ilk defa duydumfisfisfis

Bu aralar ben de epilasyon aleti bakıyorum. Önceden Braun silk epil kullanıyordum. masaj başlığı ve daraltıcı başlığı vardı hassas bölgeler için. Memnundum ama suya düşürdüm :utangac:
Şimdi yeni alacağım ama ne model alsam kararsız kaldım. Önceden kullandığım çok batık yapıyordu. Almışken daha iyi bir model alayım istiyorum. Acı önemli değil, tüyleri kökünden alsın yeter delikafadulden

ben de braun u öneriyorum, masaj başlıklı var bende, yeni aldım ve memnunun henüz kıl dönmesi yapmadı. ama ucuz yollu olanlardan almanızı tavsiye etmem çünkü motoru çok güçlü olmuyor onların ve tam almıyor, inatçı tüyleriniz varsa daha güçlü motorları tercih edin bence (çevremdeki makineleri karşılaştırıp söylüyorum.). ama pek tüyüm yok farketmez derseniz en ucuzunu tercih edin ama yine de braun olsun, yıllarca sorunsuz gidiyor.

braunu şiddetle öneriyorum,
daha önceki geçen yılın en ii modeli philips almıştım (yıkanabilir başlıklı)çok şikayetçiyim!
başlıkları sürekli sıyrıldı ve arıza yaptı.ilk bozulmada garantiden sayıldı ama sonra tekrar defalarca bozuldu ve her tamir yani yeni başlık için 30 liraödedim .dolayısıyla extra yeni bir epi.aleti fiyatını çoktan aşınca ,makinem çok yeni olmasına karşı bu durumdan bıktım ve braun aldım.başlıkta defalarca kullanmama rağmen hiç sorun yaşamıyorum,hatta tüyleri daha kolay acısız aldığını farkettim.hiç kızarıklık ve tahriş yapmıyor,deri ve tüy üzerinden 2.kez cihazla geçmeye gerek kalmıyor.

braunun epi.konusunda paradigma yarattı bence...

Kızlar ben de araştırdım ve en sonunda bu modelde akrar kıldım. Benim aradığım özellikler bu modelde toplanmış çünkü.
Braun Sılk-epıl X'elle 5370 Epilatör
23082008171335BX9J59.jpg
Yüklüyor

- 40 cımbızı var (genelde 20 cımbız oluyor epilatörlerde)
- Daraltıcı başlığı var
- Masaj başlığı var
- Yatıp kalmış tüyleri yıkarı doğru kaldırıcı sistemi var
- Işık var
- Çantası, fırçası var

Tek kusuru traş başlığı olmaması. Ancak benim önceki makinam da Braun'du. Onun traş başlığı duruyor, muhtemelen o başlık buna da uyacaktır. Önceki makinaya ne oldu derseniz suya düşürdüm :kedi:

Fiyatı da uygun. 129 TL'ye buldum internette. Oradan alacağım. (%14 indirime girmiş bir yerde, reklam olmasın diye yazmıyorum. Almaya niyeti olan varsa özelden yazabilirim. Ama indirimde son 7 günmüş yani 15 Şubat'ta fiyatı 150TL olacak)

benim makinem de bu sanırım yani görünüş olarak aynı da model kodunu bilmiyorum tam. bence traş başlığını boşver, aslında başta ben de takılmıştım ama sonra da iyi ki yok dedim kendi kendime, yoksa hantallıktan o başlığı sık kullanabilirdim. zaten bir jilet de aynı görevi görüyor. bu arada ben bu makineden memnunum, özellikle ışık ufak bir ayrıntı gibi duruyor ama gözden kaçan tüyleri çok net bir şekilde gösteriyor. masaj başlığı da kesinlikle daha acıyı azaltıyor. tavsiye ediyorum. bu arada benimkinin modeliyle aynıysa eğer ben daha pahalıya almıştım, kaçırma derim...

banimde yukarıda bahsettiğim bu(resimdeki) çok memnunum.fiyatıda gerçekten ii.lazer yaptıracağım için jilet başlığınında çok işe yaradıoğını farkettim.lazerde kökten almayın diyorlar ya bu ay braunun jilet başlığını kullandım,normal jiletten gaha ii,daha ince çıkartıyor ve daha pratik.

epilasyon aleti alacaklara bende resimdekini tavsiye ederim,bir çok epi aleti denemiş biri olarak!

Bende braun silk-epil kullanıyorum bir internet sitesinden aldım almadan önce korkularım vardı fakat şuanda çok memnunun braun 7381 modeli piyasaya göre fiyat acısından bayada uygun bir firma hepinize öneririm ve müşteri temsilcisinin önerisinide dinledim epilasyon aletlerini kullanmadan önce güzelce kese yaparsanız sorun yaşamazsınız demişlerde açıkcası hem verdikleri bilgiden,hem ürünlerinden çok memnunum.

daha önceki epilasyon aletimin traş başlığını yıllarca hiç kullanmadım.(braun)yani pek de kullanışlı değildi zaten hani çok uzun tüyleri kısaltıyordu o kadar.
bugün yeni bi ürün aldım braun 7381.traş başlığı yok,kullanmayacağmı düşündüğüm için gerek duymadım
sizce bu traş başlığı gerçekten geereklimi.
çok şey mi kaçırıyorum başlğıda içinde olan model yani 7781 ise 50tl daha fazlaydı.

Valla ilk kez tüylerimi ağdayla aldırdığımda 17 yaşındaydım annemin zoruyla ve o kabus halen devam ediyor. O yüzden yıllardır epilasyon aleti kullanıyorum. Aslında bir ara jileti de denedim ama ağdadan hiç farkı yok acı açısından, canım acıyordu kızlar, bunu en iyi siz bilirsiniz dimi? Şuanda King k-2384 lady modelini kullanıyorum. Bence epilasyon aletine önemli olan cımbız sayısı ne kadar fazla ise o kadar iyi alır tüyleri ve en az acıyı duyarsınız.

Merhaba bende bu modelden almak istiyorum memnun musunuz acaba?
tek kusuru traş bıçağı olmaması demişsiniz bu önemli birşey mi?
ilk defa epi aleti alacağım için bilmiyorum..cevaplarsanız çok sevinirim.
bu arada acısız mı alıyor :)
Kızlar ben de araştırdım ve en sonunda bu modelde akrar kıldım. Benim aradığım özellikler bu modelde toplanmış çünkü.
Braun Sılk-epıl X'elle 5370 Epilatör
23082008171335BX9J59.jpg
Yüklüyor

- 40 cımbızı var (genelde 20 cımbız oluyor epilatörlerde)
- Daraltıcı başlığı var
- Masaj başlığı var
- Yatıp kalmış tüyleri yıkarı doğru kaldırıcı sistemi var
- Işık var
- Çantası, fırçası var

Tek kusuru traş başlığı olmaması. Ancak benim önceki makinam da Braun'du. Onun traş başlığı duruyor, muhtemelen o başlık buna da uyacaktır. Önceki makinaya ne oldu derseniz suya düşürdüm :kedi:

Fiyatı da uygun. 129 TL'ye buldum internette. Oradan alacağım. (%14 indirime girmiş bir yerde, reklam olmasın diye yazmıyorum. Almaya niyeti olan varsa özelden yazabilirim. Ama indirimde son 7 günmüş yani 15 Şubat'ta fiyatı 150TL olacak)

Merhaba bende bu modelden almak istiyorum memnun musunuz acaba?
tek kusuru traş bıçağı olmaması demişsiniz bu önemli birşey mi?
ilk defa epi aleti alacağım için bilmiyorum..cevaplarsanız çok sevinirim.
bu arada acısız mı alıyor :)

ZehreNur, bence epilesyon aleti için bu kadar çok para vermene gerek yok. Aynı işlevi gören benzerlerine bakabilirsin. Mesela ben 60 küsür birşey diye hatırlıyorum King aldığım. Tıraş bıçaklıların jiletten ne farkı var ki canım, tüylerini yine batık batık çıkaracak ve çabuk çıkacak. Epilasyon aletinden şaşma bence :)

Teşekkür ederim, sağolasın;)
birde kaç günde çıkıyor kıllar ?

ZehreNur, bence epilesyon aleti için bu kadar çok para vermene gerek yok. Aynı işlevi gören benzerlerine bakabilirsin. Mesela ben 60 küsür birşey diye hatırlıyorum King aldığım. Tıraş bıçaklıların jiletten ne farkı var ki canım, tüylerini yine batık batık çıkaracak ve çabuk çıkacak. Epilasyon aletinden şaşma bence :)

bende üstteki resimde olan epilasyon aletini kullanıyorum, memnunum.
Annem azalttığını söylüyor.Fiyatıda uygun bence.
Ben 2006 da 179 TL ye almıştım çünkü..
Markada seçim yapın derim.Eskiden Arçelikten almıştık ve çok can yakmasıyla beraber
kıllarıda artırdı.Bence tavsiyelere kulak verin.
Kıl işi şakaya gelmez.

merhaba kızlar bana da yardımcı olurmusunuz iki model arasında kaldım:7185 40 cımbızlı yıkanabiliyo fakat tek başlılı,diğeri de 5370 40 cımbızlı çift başlıklı fakat yıkanamıyo:(hangisi sizce yıkanıyo olabilmesi mi yoksa çift başlıklı olması mı daha önemli?önerilerinizi bekliyorum..

merhaba kızlar bana da yardımcı olurmusunuz iki model arasında kaldım:7185 40 cımbızlı yıkanabiliyo fakat tek başlılı,diğeri de 5370 40 cımbızlı çift başlıklı fakat yıkanamıyo:(hangisi sizce yıkanıyo olabilmesi mi yoksa çift başlıklı olması mı daha önemli?önerilerinizi bekliyorum..

Back