- Konu Sahibi dilekdilek
braun çok iyi canmbayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu 7781in fiyatı çok artmış.
bir de çok önemli bir soru sorucam cevaplarsanız sevinirm.
tüylerimizi suda aldığımız zaman batıklar daha fazla artmaz mı.çünkü epilasyondan sonra en az iki saat suyla temastan kaçınmak gerektiği bilinen bir şeydir.kullanan arkadaşlar lütfen yorum.bu ürünü almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var.
bi de yüz bölgesi bikini bölgesi aparatlarını ve jilet aparatlarını kullanmıyorum.sadece bacak ve koltuk altı.sizce bu ürün uygun mu.
Kızlar ben de araştırdım ve en sonunda bu modelde akrar kıldım. Benim aradığım özellikler bu modelde toplanmış çünkü.
Braun Sılk-epıl X'elle 5370 Epilatör
Yüklüyor
- 40 cımbızı var (genelde 20 cımbız oluyor epilatörlerde)
- Daraltıcı başlığı var
- Masaj başlığı var
- Yatıp kalmış tüyleri yıkarı doğru kaldırıcı sistemi var
- Işık var
- Çantası, fırçası var
Tek kusuru traş başlığı olmaması. Ancak benim önceki makinam da Braun'du. Onun traş başlığı duruyor, muhtemelen o başlık buna da uyacaktır. Önceki makinaya ne oldu derseniz suya düşürdüm :kedi:
Fiyatı da uygun. 129 TL'ye buldum internette. Oradan alacağım. (%14 indirime girmiş bir yerde, reklam olmasın diye yazmıyorum. Almaya niyeti olan varsa özelden yazabilirim. Ama indirimde son 7 günmüş yani 15 Şubat'ta fiyatı 150TL olacak)
Merhaba bende bu modelden almak istiyorum memnun musunuz acaba?
tek kusuru traş bıçağı olmaması demişsiniz bu önemli birşey mi?
ilk defa epi aleti alacağım için bilmiyorum..cevaplarsanız çok sevinirim.
bu arada acısız mı alıyor :)
ZehreNur, bence epilesyon aleti için bu kadar çok para vermene gerek yok. Aynı işlevi gören benzerlerine bakabilirsin. Mesela ben 60 küsür birşey diye hatırlıyorum King aldığım. Tıraş bıçaklıların jiletten ne farkı var ki canım, tüylerini yine batık batık çıkaracak ve çabuk çıkacak. Epilasyon aletinden şaşma bence :)