Epilactiva Multieffect Tüy Dökücü Krem

Sweety21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
48
0
86
35
Diyarbakır
arkadaşlar aranızda epilactiva kullanan varmı.Merak ettim acaba gerçekten işe yarıyomu?

Tüylerin üzerine sürüyorsunuz bir kaç dk bekletip yıkıyorsunuz ve 8 veya 18 ay içersinde tüylere kökten çözüm sunuyormus

arkadaşlar bende sıtesınden baktım eğer öğleyse güzel gibi kullanan varsa yorumlarını beklıyoruzyerimseniben

vışşşş
baktım içeriğe kabaca
kremleştirici ,korucu maddeleri geçiyorum.bi kremleştiriciler içinde potasyum hidroksit kurutucu etki yapar ve yağ salgısını bi nebzede olsa azaltır ama içerisindeki gliserin(nemlendirir),trigliserit türevi gördümki ı-ıhhh dedim.
limon,greyfurt,beyaz zambak,çilek yaprağı filan var içerikte.
çilek yaprağında ellagic acit bulunur,astringent(sıkılaştırıcı) etkidedir,tüylerin uzamasını geciktirir ,sağdan soldan baskı yapar sıkılaştırır kıl etrafını ama içerik bütünüyle ele aldığında bana kalırsa öyle 18 ay sonra filanda olsa kökünden bitirmesi imkansız.
bi epilixire güvenmiştim oda hayal oldu benim için
ah ah kızlar bu kıl işine birgün kim son verecek çok merak ediyorum....

Bütün ürünler bu tip ümitler veriyorlar fakat sonrasında kullanıcı yorumlarıyla beraber fos oldukları ortaya çıkıyor ,keşke gerçek olsa

valla bu kıl tüy işine kim çare bulursa sabah akşam dua edicem onaa
ama bendekiler öyle çokkii kolay kolayy bitmezz
bitmesini bırakk keşke birz geç çıksalaar onada razıyımm
hergün bielimde cımbız bi elimde aynaa

tüy dökücülerden lazerli epilasyon gibi tamamen tüylerden kurtulma beklentim yok fakat daha fazla beslemesinden jilet etkisinden korkuyorum. göğüs bölgeme sır ağda yapınca tahriş oluyor tüy dökücü kullansam bir faydasını görürmüyüm bilgisi olan varmı?

tüy dökücülerin kılları daha kalın ve daha çok çıkardığını farkettim bu yüzden kullanmanı tavsiye etmiyorum tatlım

bende yeni gördüm internette merak edip bir baktım ama gerçekten öyleyse süper birşey tüy dökücü krem kullanmıştım batık sorunu yapıyor ve jilet ondan daha iyi diyebilirim ama bu kremin batık sorunu falan yapmadığından bahsediyor kafam karmakarışık oldu bayanlar ne olur işinize yarayan bir yöntem olursa ömür boyu duacı olacağım emla falan denedim memnun kaldım ama 1 hafta sonra çıkan tüy için sürekli emla kullanmanın zarar vereceğini düşünüp onuda bıraktım offfffff

Bayanlar ben kullandım.E hadi dedim belki bu sefer olur...Aldığım gün getirdiler. Tüyler kökünden filan çıkmıyor,normal tüy dökücüler gibi üstünden kopuyor,3-4 gün sonra da yine uzuyorlar. Memnun kalmadım iade edeceğim diye aradım arkadaşlar iadeden size iki gün içinde dönecekler dediler dönmediler. Yine aradım yine aynı şey. Sonuçta bir aylık süre bitsin de geri veremeyeyim diye beklettiler! İnsanları nasıl kandırıyorlar!Haram olsun aldıkları para. SAKIN ALMAYIN TAMAMEN YALAN! HİÇBİR İŞE YARAMIYOR!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…