• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epila Tüy Dökücü Sprey kullanan var mi?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Bilgisi olanlar?
Sadece üç dk sonra, sprey sıkılan bölgeyi durulamak yeterliymis..bebek teni gibi oluyor. .izledim ama araştırıyorum arkadaşlar..

Tüy dökücü kullanmistim weet un sokuyor ama jiletten farksiz

سبحان

Sprey veya krem fark etmez ki tüy dökücülerin hepsi aynı.

bende internette ürünü şikayet etmek için resmi bir site arıyordum ki burda konu açıldığını gördüm. ben yandım bari sizler yanmayın diye yorum yazayım bilgilenin dedim.

epila tüy dökücü krem hiç bir işe yaramıyor. para tuzağı resmen. aldatmaca. kokusuz diyor yalan. çamaşır suyu gibi kokuyor çok keskin banyoda nefes alamadım. tüy döküyor diyor o da yalan. 5 dakika beklediğime eminim ama hiç tüy dökmedi. Allahtan ciltte yanık felan oluşmadı. bu dolandırıcılardan o da beklenir çünkü.

Epila ya verdigim parayı asla helal etmiyorum. Bildiginiz hamam otunu sulandirmislar. Daha kokusunu duydugum gibi kaziklandim dedim. İnce tuylu olmama rağmen dökmedi bile. Döktüğü yerlerde ertesi gun çıkmıştı. Yazık ki para tuzağına bende kandım. Ay birde tüyleri yok ediyor diyor. O para ile komple ağda yaptırır 4 hafta mis gibi gezerdim. Hiç hiç tavsiye etmem

Ayyy aman aman bence de kullanmayın. Ben veet kullanmıştım epey önceleri. Jilet at adı jilet olsun bari :KK52: bi de bu kıldan tüyden işlerinizi para verip halletmek istiyorsanız muhakkak bir kuaföre gidin en azından esnaf kazanır :KK49:

sakin aman sakin.
Markasi farketmez hepsi ayni.
Ben bi tuy dokucu krem kullanmistim.
Bi kac dakika sonra kivradi tuylerimin hepsi.
Yanina plastik bisey vermislerdi, jilette yapar gibi kaydirmak icin.
Aldi tuyleri ama bildigin jiletle aldigim gibi oldu.
Tuylerin koku daha besbelliydi hatta jilettende daha kotu belliydi.
Ama ertesi gun bi sivilce gibi bisey cikti( deneme olarak direk maglum bolgeyi secmistim akilsiz kafam)
Ve o sivilce buyudukce buyudu, oturamaz oldum acidan,
Cok acayip buyudu ve irin geldi bi zaman sonra, bi kac gun gecmesine ragmen ve irin cikmis olamsina ragmen hala tas gibi kaldi bi kac gun.
Zamaninda kulagimin kenarindada buna benzer bi sivilce cikmisti gun gun buyudu ve en sonunda beklediklerinden zor gecen bi ameliyatla kurtuldum sukur.
Ama kulagimin kemiginden bi parca almak zorunda kaldilar taa kemige sicramis enfeksiyon.

Oyle cok korktumki o bolgemede ameliyat gerekicek diye.
Doktora nasil gosterirdimki orayi?
Ama ya ilerde bi sorun yasanirsa ben ihmal ettgim icin? dedim.
Cok sukur zamanla gecti.

asla kullanma.

Sipariş verme gafletinde bulundum ve bana tarihi geçmiş ürün gönderildi, iade etmeye çalışıyorum fakat ilgilenen yok!!! Yani herşey satana kadar... Bu davranış ve ticaret ahlakı ile ( daha doğrusu ahlaksılığı ile ) ne kadar ilerlenir merak ediyorum doğrusu...

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 352
Arkadaşlar ben aldım ve daha yeni kullanmaya başladım sadece denemek amaçlı kolumdaki tüylere sıktım spreyi ve 3 dk deil 15 dk bekledim sıktığım yerdeki tüyler tamamen gitti kokusu biraz farklı ama ben pek okadar rahatsız olmadım zaten benim için önemli olan kokusu falan değil benim için önemli olantüyler sonradan daha sert bi şekilde gelmesin ben bunun için aldım. Bunu deniyip size bildiricem spreyin üstünde 3 dk yazıyor ama süresi 3dk değil 15 dk 20dk falan.

Bu ürünlerin jiletten hiç farkı yok çoğu kılı da almıyor zaten yarım yamalak alıyor. Reklamlarda ki 4 hafta saçmalığına da inanmayın. Maksimum üç gün sonra çıkmaya başlıyor daha 4 hafta idare eden bı kremle tanismadik

Back