Allah bağışlasın inş yavrunuzu , ne güzel normal Doğum yapmışsınız, ama sezeryanın çok zor olduğunu yaşanmadan bilemezsiniz, burda sezeryanı kötülemek gereksiz olmuş bence. Gerekli sezeryan yaşayan biri olarak yazıyorum, ben öğle Doğum yaptım,, akşamına ben de ayaktaydım şükürMerhaba
Kızım şuan 22 aylıkta olsa bende burayı okuyan anne adaylarına moral olması için hikayemi paylaşmak istedimKızıma hamileyken 38+4 te sabaha karşı sancılarım başladı ama ben sancıyı o kadar gözümde büyütmüşüm ki anlamadım doğum sancısı olduğunu Ölücem biticem sanıyordum gayet kaldırılabilir derecede başladı dr umu aradım hastaneye gittim nst de çok sancı görünmüyordu eyvah sabah sabah telaşa verdim ortalığı derken nöbetçi dr benim dr umun talimatıyla alttan muayene etti 4 cm açıklık varmış hemen yatışım yapıldı eşimi eve gönderdim evle yakındı hastane eşyalarımızı alsın diye geri döneceğimizi sandığım için almadım hiç yanıma birşey neyse ben gayet normal sancıları karşılıyorum güle oynaya 2 saat sonra bir kez daha baktılar ne kadar açılma var diye 8 cm olmuş hemen ortalık karıştı bir anda druma haber verdiler hemen geldi ilk doğum olduğu için akşamı bulur sanıyordu eli ayağına dolaştı adamın sancılar şiddetleniyordu ama yine kaldırılabilirdi kızıma kavuşmanın mutluluğundan ay bile demedim bağırmadım hiç dr um geldi suyumu patlattı o an ben başka bir boyuta geçtim ama ondan 10 dk sonra kızım doğdu zaten dünyanın en güzel duygusuymuş Allah isteyen herkese yaşatsın normal doğumdan korkmayın şartlar elverişliyse normale korku yüzünden sezeryan seçmeyin anne adayları doğum yaptım akşamına ayaktaydım kızımın herşeyiyle ilgilendim sezeryan çok zor normale göre herkese hayırlı doğumlar
Kusura bakmayın öyle bir niyetim yoktuAllah bağışlasın inş yavrunuzu , ne güzel normal Doğum yapmışsınız, ama sezeryanın çok zor olduğunu yaşanmadan bilemezsiniz, burda sezeryanı kötülemek gereksiz olmuş bence. Gerekli sezeryan yaşayan biri olarak yazıyorum, ben öğle Doğum yaptım,, akşamına ben de ayaktaydım şükür
Çok şanslısınız ama herkes sizin kadar şanslı normal Doğum yapmıyor maalesef :) ben üç hafta önce normal Doğumla 4 aylık düşük yaptım. Bebeğim çok aşağı düşmüştü doktorların yapıcak bişeyi kalmadığı için tek çare düşürmekti. Bebeğim canlı olduğu için sancımı azaltmak için ilaç yada serum veremediler ve ben 12 saat aralıksız Doğum sancısı çektim. Düşükten sonra belki anesteziye gereksinim olur diye ne bir damla su nede yemek vermediler. Bi sesim yerde bi sesim gökte o sancıyı çektim ve 24 saat sonunda doğumhaneden elim boş çıktım
Çok üzüldüm Allah sabır versinİnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kolayca kucağınıza alırsınız bebeğinizi tarifi yok denilecek sözün bittiği yer Allah sabır versn
Merhabamerhaba.
birşey merak ediyordum. ben normal doğumdan değil de sonrasından korkuyorum. genişleme, sarkma, dikişlerde sorun olması, estetik açıdan kötü görünüm.. siz neler yaşadınız bununla ilgili?
merhaba.
birşey merak ediyordum. ben normal doğumdan değil de sonrasından korkuyorum. genişleme, sarkma, dikişlerde sorun olması, estetik açıdan kötü görünüm.. siz neler yaşadınız bununla ilgili?
ne güzell:) darısı bana ve herkese inşallah:)MerhabaBen herhangi bir problem yaşamadım.Doğumdan bir süre sonra herşey eski haline döndü
teşekürler cevap için:) sağolun içim rahatlıyor bunları okudukça. artık allaha sığınıp normale girecem. tabi herşey yolunda giderse.Bu bence vücut yapısına göre kişiden kişiye değişir canım. Ben düşük yaptığım saatlerde bi gebe Doğum yaptı ve hiç dikiş bile atmadılar. Ama tanıdığım bi kaç kişiyi dar olduğu için bi çok yerden kestiklerini de biliyorum.. ama sağlıklı bi yavru için yine de normal Doğum isterdim :)
teşekürler cevap için:) sağolun içim rahatlıyor bunları okudukça. artık allaha sığınıp normale girecem. tabi herşey yolunda giderse.
hayırlısı olsun evet akışına bıraktım:) çok teşekkür ederim aminn. allah evladını sana bağışlasın.
Her zaman herşeyin hayırlısını iste canım :) Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin. Maşallah hatika bir dığum gerceklestrmişsnz herkese nasip olmaz. Merak ettiğim şey açılmalar cok cabuk olmuş bunun için özel bişey yaptnz mı cok yürüyüş egzersiz falan gibi herhangi birşey yaptnz mı merak ettm. Ben de 39. Haftama girdm. Yürüyüş yapmaya calışıyorm ama etkisi ne derece olur bilemiyorum. Yoksa gerçekten vücut yapısıyla mı alakalı?Merhaba
Kızım şuan 22 aylıkta olsa bende burayı okuyan anne adaylarına moral olması için hikayemi paylaşmak istedimKızıma hamileyken 38+4 te sabaha karşı sancılarım başladı ama ben sancıyı o kadar gözümde büyütmüşüm ki anlamadım doğum sancısı olduğunu Ölücem biticem sanıyordum gayet kaldırılabilir derecede başladı dr umu aradım hastaneye gittim nst de çok sancı görünmüyordu eyvah sabah sabah telaşa verdim ortalığı derken nöbetçi dr benim dr umun talimatıyla alttan muayene etti 4 cm açıklık varmış hemen yatışım yapıldı eşimi eve gönderdim evle yakındı hastane eşyalarımızı alsın diye geri döneceğimizi sandığım için almadım hiç yanıma birşey neyse ben gayet normal sancıları karşılıyorum güle oynaya 2 saat sonra bir kez daha baktılar ne kadar açılma var diye 8 cm olmuş hemen ortalık karıştı bir anda druma haber verdiler hemen geldi ilk doğum olduğu için akşamı bulur sanıyordu eli ayağına dolaştı adamın sancılar şiddetleniyordu ama yine kaldırılabilirdi kızıma kavuşmanın mutluluğundan ay bile demedim bağırmadım hiç dr um geldi suyumu patlattı o an ben başka bir boyuta geçtim ama ondan 10 dk sonra kızım doğdu zaten dünyanın en güzel duygusuymuş Allah isteyen herkese yaşatsın normal doğumdan korkmayın şartlar elverişliyse normale korku yüzünden sezeryan seçmeyin anne adayları doğum yaptım akşamına ayaktaydım kızımın herşeyiyle ilgilendim sezeryan çok zor normale göre herkese hayırlı doğumlar
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?