- 12 Eylül 2013
- 37
- 1
-
- Konu Sahibi lostpassenger
İğnenin kolay yada zor olması doktorun istediği pozisyonu alabilmekle alakali bence ben o pozisyonu alamadığım için çok zor oldu mesela ama hersey geçiyor bebeğimin sesini duyduğum an herseye değer bir dahakine de Allah nasip ederse yine aynısını tercih ederimTeşekkür ederim her ikinize de cevap verdiğiniz için iğne yapılırken çok acı çektiğini yazanlar var bu konuda ne söyleyebilirsiniz peki ?
Teşekkür ederim her ikinize de cevap verdiğiniz için iğne yapılırken çok acı çektiğini yazanlar var bu konuda ne söyleyebilirsiniz peki ?
Sinek ısırması gibi bile hissetmedim hiç bişey duymadım yaniTeşekkür ederim her ikinize de cevap verdiğiniz için iğne yapılırken çok acı çektiğini yazanlar var bu konuda ne söyleyebilirsiniz peki ?
Merhabalar , ben 38 . haftamdayım öncesinde vajinismusum olduğundan doktor normal doğumu sakıncalı buldu ve sezeryan olacağı 34 . haftadan beri belliydi. Ancak ben genel anestezi olsun bitsin istiyordum. Doktor uyanık kalmamın benim ve bebeğim için daha önemli olduğunu söyledi ve epidural yapa ağız dedi. Ancak ciddi korkularım var . Epidural İğnesi çok acı yapar mı ? Epidural sonrası bel boyun baş ağrınız oldu mu ? Sonda çıkarılırken ne hissettiniz ? Ameliyat sırasında bi sıkıntı yaşadınız mı ? Merak ediyorum tavsiye eder misiniz ? Şimdiden teşekkürler herkesee..
Merhaba bende gecen yil dogum yaptim doktorumda cok iyiydi.Bende genel anestezi istedim ama onun zor olacagini soyledi onun icin epidural oldum.igne vurulurken cok acimadi cikarirkende.Bebegi gorunce iyiki epidural olmusum dedim.Tabi ki doktorumda cok iyi birisi oldugu icin ona da guvendigimden korkuyu aklimdan cikardim.Bel,boyun,baş ağrım olmadı çok şukur.Zaten baş ağrin olmasin diye nescafe icmeni soyluyorlar.Ins saglikla alirsin bebegini kucagina.Merhabalar , ben 38 . haftamdayım öncesinde vajinismusum olduğundan doktor normal doğumu sakıncalı buldu ve sezeryan olacağı 34 . haftadan beri belliydi. Ancak ben genel anestezi olsun bitsin istiyordum. Doktor uyanık kalmamın benim ve bebeğim için daha önemli olduğunu söyledi ve epidural yapa ağız dedi. Ancak ciddi korkularım var . Epidural İğnesi çok acı yapar mı ? Epidural sonrası bel boyun baş ağrınız oldu mu ? Sonda çıkarılırken ne hissettiniz ? Ameliyat sırasında bi sıkıntı yaşadınız mı ? Merak ediyorum tavsiye eder misiniz ? Şimdiden teşekkürler herkesee..
bebeğinin suyunda vs proplem yoksa bekle bence biraz dahaKızlar merhaba öncelikle herkese bebişlerine hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum kavuşanlara da birlikte sağlıklı uzuuuun yıllar dilerim. ben 39.haftama girdim ama prenses dönmediği için doktorum hftaya gün vericek sezeryan için bana ve epidurali öneriyo ama benim için iğnenin acısı ameliyatta hissedilen duygular vs. daha önemli kaygılarım var örneğin pıhtı atması gibi riskli bi durum oluşabilirmi yada alerjik astımım var aspirin ve penisilin alerjisi..epidurale konan ilaçlardan korkuyorum...bir an önce anestezi dr.umla konuşmam lazım sanırım yoksa bu endişeler beni bitiriyor. Size epiduralden önce kan tetkikleri yapıldımı aynı gün mü yapıldı öncedenmi? birde epiduralden önce sakıinleştirici isteyebiliyormuyuz acaba?