Epiduralle sezeryan doğum yapanlar yardım lütfen..

bebeğinin suyunda vs proplem yoksa bekle bence biraz daha
kesinlikle genel anestezi olma
ben doğun sancısıyla alındım sezeryana ne olduğunu anlamadım ama ben bekle derim.normalde doğum için süre 42 haftadır ama doktorlar 40 da sezeryana alıyorlar direk çok meraklı olduklarından

bebeğinizie aşağı taraftan müzik dinletin birde dürtün: ) rahatsız olsun döner belki.banada 37 de artık dönmez bebek ters dediler 1 hafta uğraştım böyle ve dönmüştü:)

ciddimisin :) tamam deniycem ama yinede hayırlısı ne ise o olsun.
ben hamileliğimi baya araştırmayla geçirdim.bunuda netten öğrendim.ve her yerde doğumun 42. haftaya kadar bekleyeceği yazıyor.ama nerdeyse hiçbir doktor bunu beklemiyor.ben doktorumu ısrarla bekletmiştim.gerçi sezeryandan kurtulamadım.merak ettim çatı muaynene yapılıyormu birde sancın oluyormmu

benim doktorum özel olmasına rağmen ısrarla normal doğumu destekleyen bir doktor o yüzden güveniyorum ona hani acele ettirmiyor ama sıvı biraz koyulaşmış dedi en son gittiğimde çatı muayanesi yapmadı, dönmediği için belki de bilmiyorum bende istemedim. bugüne kadar sancım çok olmadı böyle adet ağrısı gibi ama 5-10 saniye kadar olup bir daha olmuyo hiç. nst de kasılmalar gözüküyo ama. bu akşam tekrar randevum var bakalım son durum ne olmuş görücez

ben normal dogum esnasında sancılara dayanamadıgım ıcın son anda epıdural ıstedım cok ınce bı ıgneyle sırtını uyusturuyorlar once tabı solusyonla temızlıyorlar sırtını yan yatıosun veya sırtını dısa verıcek sekılde oturur pozısyonda duruyorsun o ıgneyı cok az hıssedıosun ki ben kalcadan ıgne olamayan bıkızdım dusun o derece ası esıgım dusuk o ıgneyı 3 5 sanıye hıssedıosun ıcındekı ılac cok yakmıo sonra zaten tel takıyorlar sırtına onu hıc hıssetmıosun arkada bıseylerle ugrasıyorlar ama sen hıssetmıosun sondayı zaten hıc merak etme uyustugun ıcın hıssetmıosun ben bas agrısı cekmedım ama ceken arkadaslarım oldu okadarınada katlancaksın artık belde telın cıkarıldıgı yerde 1 ay kadar suren bı hafıf yanma oluyor oda sadece sırtına bısey temas ettıgınde hayırlı dogumlar sımdıden

Merhaba anestezist ve doktora guvenin derim ben spinal oldum tavsiye ile olmuyor bu işler en doğrusu uzmanlara bırakmak bence bana kalsa genel anestezi olacaktı ve o muhteşem anı yaşayamayacaktım bebeğimi gormemin inanılmaz duygu fırtınası ne hissedece ğini ne duşuneceğını bilememek anlatılmaz bir an sağlığım imkan verse normal yapardım hatta

kızlar ben de yavaş yavas doğum şekillerini araştırmaya, kendimi doğuma hazırlamaya çalışıyorum. son ana kadar normalde ya da sezeryanda ısrar etmek istemiyorum çünkü ne olacağı nasıl olacağı belli olmuyor. akışa bırakmayı düşünüyorum yani kendimi, sizce doğru mu yapıyorum ki. bu arada okuduğum yazılardan birinde şöyle yazıyordu: doğum anında başını hareket ettirirsen sonrasında baş ağrısı olma ihtimali daha yüksekmiş burda paylaşmak istedim :KK24:

X