• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık epidural sezeryan felç riski gercekten varmi ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sade kahve bitter çikolata, sade kahve bitter cikolata, bitter çikolata su, su vişne suyu, sade kahve su, su, bitter çikolata.. :confused:
ilk bir hafta tamamen böyle beslendim ama hayatımda hiç bu kadar baş ağrısı çekmedim.resmen dünyam kararıyordu, mengenelerle sıkıyorlardı kafamı.kendi acı tecrübemden dolayı kimseye tavsiye etmem spinal anesteziyi.
Bende de hiç baş ağrısı olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor demekki.

sade kahve bitter çikolata, sade kahve bitter cikolata, bitter çikolata su, su vişne suyu, sade kahve su, su, bitter çikolata.. :confused:
ilk bir hafta tamamen böyle beslendim ama hayatımda hiç bu kadar baş ağrısı çekmedim.resmen dünyam kararıyordu, mengenelerle sıkıyorlardı kafamı.kendi acı tecrübemden dolayı kimseye tavsiye etmem spinal anesteziyi.

herkesin tecrübesi farklı oluyor herhalde ne çikolata ne kahve ne başka bişey yedim çünkü en ufacık bir başağrısı bile hissetmedim

canım beni acil sezeryana aldılar ben doğurmam daha dediğim için kahvaltı yaptım aç değildim o yüzden spinal dediler sanırım bilemiyorum detay konuşacak vakit olmadı

canım bende de oldu spinalden sonra
o başağrısı çok beter birşey, mahvolmuştum
doktorum migrenin 10 katıdır o ağrı demişti, tek çözümü de nescafe demişti ama işe yaramıyordu
omurilik sıvısının azalması sebebiyle olurmuş 10 kişiden birinde
ama yine de sorarsan hangisi diye
epidural - spinal - genel anestezi diye sıralarım
doğum anını yaşamanın bedeli o başağrısı olacaksa seve seve çekerim
Hoppa

canım bende de oldu spinalden sonra
o başağrısı çok beter birşey, mahvolmuştum
doktorum migrenin 10 katıdır o ağrı demişti, tek çözümü de nescafe demişti ama işe yaramıyordu
omurilik sıvısının azalması sebebiyle olurmuş 10 kişiden birinde
ama yine de sorarsan hangisi diye
epidural - spinal - genel anestezi diye sıralarım
doğum anını yaşamanın bedeli o başağrısı olacaksa seve seve çekerim
Hoppa
sonuna kadar katılıyorum.
o doğduğu anı görmek, yanağını yanağına sürmek, ilk ağlayışına hıçkırışına şahit olmak..
herşeye değer.. ikincisinde de epidural düşünüyorum umarım bu defa baş ağrısı çekmem, başka her türlüsüne dayanırım.ama o ağrı bambaşka bişey.

bende mesela ilk doğumda genel anesteziden sonra çok çektim, aşırı gaz sancısı ve kabızlık sonucu günlerce sadece kayısı suyu, komposto, kayısı suyu, komposto şeklinde beslendim. 3-4 gün ağlayarak geçti

her doğum farklı oluyor işte
bu "her doğum farklı oluyor işte" nin arkasına saklanıp ikinci doğumumu da epidural düşünüyorum.
#direnhadiborazan :))

sonuna kadar katılıyorum.
o doğduğu anı görmek, yanağını yanağına sürmek, ilk ağlayışına hıçkırışına şahit olmak..
herşeye değer.. ikincisinde de epidural düşünüyorum umarım bu defa baş ağrısı çekmem, başka her türlüsüne dayanırım.ama o ağrı bambaşka bişey.

canım benim doktorum ilkinde spinal olmamdan pek hoşnut olmadı, daha doğrusu hastanede olanlardan hoşnut olmadı
çünkü (yazmıştım) epidural diye girdim, misinalar bozuk çıktı diye spinale döndük
bu ağrı olayı biraz da anestezistle ilgiliymiş galiba
çünkü ikinci doğumdaki anestezist ilk doğumla ilgili anlattıklarımı duyunca "ve siz yine epidural mi seçtiniz? tebrikler. ilk tecrübeniz çok başarısızmış, şimdi anlayacaksınız" dedi
ve çok haklı çıktı
ilki ile ikinci arasında dağlar kadar fark oldu memnuniyet açısından
Hoppa

canım benim doktorum ilkinde spinal olmamdan pek hoşnut olmadı, daha doğrusu hastanede olanlardan hoşnut olmadı
çünkü (yazmıştım) epidural diye girdim, misinalar bozuk çıktı diye spinale döndük
bu ağrı olayı biraz da anestezistle ilgiliymiş galiba
çünkü ikinci doğumdaki anestezist ilk doğumla ilgili anlattıklarımı duyunca "ve siz yine epidural mi seçtiniz? tebrikler. ilk tecrübeniz çok başarısızmış, şimdi anlayacaksınız" dedi
ve çok haklı çıktı
ilki ile ikinci arasında dağlar kadar fark oldu memnuniyet açısından
Hoppa
özel mesajın için çok teşekkür ederim.
Aslında ben de doktorumdan da hastanemden de çok çok memnunum başka bi doktora gitmeyi istemiyorum ama dediğin gibi bu baş ağrısının sebebinin genelde anestesiztin hatası olduğunu duymuştum.O yüzden ikinci kere aynı hastaneye gitmek bile bile lades demek gibi bişey yani.
çocukların kaç yaşında?

özel mesajın için çok teşekkür ederim.
Aslında ben de doktorumdan da hastanemden de çok çok memnunum başka bi doktora gitmeyi istemiyorum ama dediğin gibi bu baş ağrısının sebebinin genelde anestesiztin hatası olduğunu duymuştum.O yüzden ikinci kere aynı hastaneye gitmek bile bile lades demek gibi bişey yani.
çocukların kaç yaşında?

9 ve 3 :KK68:

Back
X