Epidural normal doğum yapanlar, düşünenler!!

Arkadaşlar bir haftaya kadar Allah ın izni ile epidural normal Doğum düşünüyorum:))detayları paylaşıcam sizlerle ,dua edin

Arkadaşlar bir haftaya kadar Allah ın izni ile epidural normal Doğum düşünüyorum:))detayları paylaşıcam sizlerle ,dua edin

Bende doktorum ile konuştum, Epidural normal doğum yapıyormuş, inşallah bende düşünüyorum rabbim hayirlisi ile elimize almayi nasip etsin...

Kızlar adet tarihime göre 35+1 ultrasona göre 37+2 haftalık hamileyim. Başını aşağı baya yerleştirmiş vaktini beklemeden gelir dedi doktor. Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi başını aşağı yerleştirdiğinden ne kadar sonra olur Doğum genelde

Dogum tecrubem yok henuz. Ben epidural sezeryan dusunuyorum.
Epidural normal dogumda ikinmalar kontrol edilemiyor ve karindan cok fazla bastiriyorlar bebegi itmek icin diye okumustum.

Dogum tecrubem yok henuz. Ben epidural sezeryan dusunuyorum.
Epidural normal dogumda ikinmalar kontrol edilemiyor ve karindan cok fazla bastiriyorlar bebegi itmek icin diye okumustum.

Hakkımızda hayırlısı bakalım, biz bu haftaya kadar hiç doğum konusmamistik birde ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o nedenle sezeryan olur diye düşünmüştüm ki 160 boy 54 kilo ile hamile kaldım yani herkes beni minyon diye tanımlar, bu gibi nedenlerle hiç normal doğum dusunmemistim ama doktor bu hafta başı doğum kanalına yerleşmiş, şimdilik hersey normal normali deneyeceğiz deyince bende hemen epidural yapiyormusunuz dedim o da evet dedi , bende bir denerim epidural normali olmazsa sezeryana dönerim diye düşünmeye başladım, bir arkadas deneyecek bakalım epidural normal doğumu bakalım ondan yorumlari bekliyoruz allah yardımcısı olsun hepimiz kolayca dogururuz inşallah...

Amin canim. Normal veya sezeryan saglikli olsunlar da.

Amin canim. Normal veya sezeryan saglikli olsunlar da.

Kesinlikle, bazen burda forumlarda yazıyorlar ben kesinlikle sezeryan yada normal isterim diye ya ben herhalde çok korkagim ben hayirlisi diyorum doktora bırakıyorum, şu olsun bu olsunà hiç girmiyorum sağlıklı olsunlarda hakkimizda hayırlısı

Aycan bir gelisme var mı? Senden haber bekliyoruz bak, umudumuz sensin :)
Merhaba arkadaşlar biraz geç geldim :)) ama Harika haberlerim var Çok şükür Allah a o kadar güzel,o kadar keyifli bir prenses Doğum yani normal Doğum yaptım ki kızlar ben bile inanmadım.kesinlikle şiddetle öneriyorum epidüral normal doğumu öyleki bel den yapılan iğne den sonra adeta hiç acı sancı hissetmeden Doğum odasında hemşire ebeler ile sohbet ettik güldük Ve Doğum da bebeğimi kucağıma aldım da mutluluk tan tebessüm vardı yüzümde hem acı çekmeden Doğum yaptığım hem meleğimi kucağıma aldığım için Hepinize diyorum çokkkkk rahat ve relax olun önce Allah a sonra gelişmiş olan tıp dünyasına bırakın kendinizi hepinize hayırlı geceler diliyorum ,,,,,

Maşallah canım ya, bende son haftaya girdim bizde doktorum ile konuştuk epidural normal düşünüyoruz ama benim kız bugün itibari ile 39+2de hala gelmeye niyeti yok gibi, bende çok istiyorum normal doğumu ve doktorum da çok şükür destekliyor, seninki gibi güzel doğum hikayesi bende yazmak istiyorum, bu arada sen kaçıncı haftada doğumu gerceklestirdin, sancın mi geldin, firsatın olursa biraz anlatabilir misin?

Merhaba hangi hastanede ve doktorda dogum yaptiniz ?

Merhabalar,

Ben epidural iki kere vajinal/normal dogum yaptim. Herkese tavsiye ederim. Su anda ucuncuye hamileyim ve herhangi bir sorun cikmaz ise yine epidural ile normal dogum yapacagim.

Hem agrisi, sancisi yok, hem de dogumdan sonra sip diye ayaga kalkiyorsunuz. Hormonlariniz da duzene giriyor hemen ve sutunuz de kolay geliyor (ya da dogum sonrasinda agri, sizi olmadigi icin kendinizi meme emzirmeye daha cok verebiliyorsunuz). Bir cok kadin agridan korktuklari icin sezeryani tercih ediyor, umarim epidural ile dogum yayginlasir, bir cok kadina ulasir ve sezeryana gerek kalmadan bebekler normal yoldan dunyaya gelebilirler, anneler de korkmadan doguma girebilir.

Benim kesigim yok bu arada.

Herkese sevgiler,

O sanci halinede banyo kimin aklina gelir :)panikten çantayi almayi unutmayalim da :)
merak etmeyin unutmazsiniz. sanci basladigi an dogum gerceklesmiyor. birden de o sekilde siddetli sanci gelmez bildiginiz adet sancisi seklinde baslar. sancilariniz 5 dakikaya dusene kadar evde beklemeniz en iyisi. zaten o siddetli sancilar acilmanin son anlarinda vuruyor. bu arada dusunuzu da alirsiniz cantanizi da

Arkadaslar epidural yani agrisiz dogum (asil adi bu) 4 cm acikliktan sonra uygulaniyor. Benim dogum deneyimim yok ama tercih ettigim.yontem simdiden bu.. sezeryanda olsa normla dogumda olsa boyle yapicam
. Hatta epidural yerine kombine yada spinal dusunuyorum... Benim esim sagolsun o yapicak bu uygulamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…