• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Epidural doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bel agrim suanda fazla yok ama dogumdan sonra baya bas agrisi bel agrisi vardi
Kizim iki bucuk yasinda sanirim buda kizmis

Valla ne diyim emzirmede cok agri yapiyor helede bebegin cabuk kilo aldiysa. Allah bagislasin benimde bitane kizim var 4 yasinda.

Cinsiyeti belli oldu mu bebeginde ? Bende icten ice bir kiz bebek daha istiyorum sonrada acaba degisik olsa oglan olsada guzel olur diyorum benim icin o yuzden pek fark etmiyor rabbim hayirlisini saglikli sihatli bebek versin cumlemize insallah.

Valla ne diyim emzirmede cok agri yapiyor helede bebegin cabuk kilo aldiysa. Allah bagislasin benimde bitane kizim var 4 yasinda.

Cinsiyeti belli oldu mu bebeginde ? Bende icten ice bir kiz bebek daha istiyorum sonrada acaba degisik olsa oglan olsada guzel olur diyorum benim icin o yuzden pek fark etmiyor rabbim hayirlisini saglikli sihatli bebek versin cumlemize insallah.
Amin cumlemizr saglikli hayirli evlatlar versin rabbim doktor kiz dedi ama 1ay sonra daha belli olur dedi bi tahmin yuruttu

Ben az daha ölüyordum epidural yüzünden ..hem de kaç kez tekrarladilar anesteziyi. .olmayınca genel anestezi aldım bide üstüne ..genel anesteziden önce ,bir sürü doktor koştu geldi ,felç olacak falan bir sürü konuşmalar ..hepsini duyuyorum ..hemen uyuttular ..çıktıktan sonra uyanamamisim hemen ..uyandığımda hemen bir kriz ..direkt yoğun bakıma ..kısa zaman sonra da bebeğimi kaybettim ..bel ağrısı baş ağrısı herşey mevcut ..

Epidural yapan çok arkadaşım var ..onlar benim gibi olmadı .sadece bel ağrıları var ..yine de kimseye tavsiye etmiyorum..tabiki doktor da çok önemli ..
Bebegini mi kaybettin Cok üzüldüm, doğum sırasında mı oldu? Yani doğumnda yasadıgın sorunlar yüzünden mi Ne diyecegimi bilmiyorum Allah sabır versin

Bebegini mi kaybettin Cok üzüldüm, doğum sırasında mı oldu? Yani doğumnda yasadıgın sorunlar yüzünden mi Ne diyecegimi bilmiyorum Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim .. genel anestezi yapıldıktan sonra neler olduğunu bilmiyorum . Ondan önce yapılan epidural anestezi esnasında çok sıkıntı yaşadım .. üç gün sonra da bebeğimi kaybettim ..

Bluee00 Bluee00 nerde yaptiniz epidural dogumunuzu yani sehir olarak hangi sehirde yasadiniz bu sorunu? Basiniz sagolson rabbim bir daha yasatmasin. Cok gecmis olsun

Kızlar bende bu hafta çatı muaynesei oldum ve normal doğum dedi inşallah üst komşum 2 hafta önce epidural normal doğum yaptı ve çok memnun kalmış neredeyse hiç sancı çekmeden açılması olmuş ve kolayca doğum yapmış bana da cesaret verdi bende aynı doktorda epidural düşünüyorum insallah internet de yorumları okudum genel olarak memnunlar

ilk gebeliğim tüp bebeklerı hep sezaryanla alıyorlar ve bakıyorum sezeryan yöntemlerine kişilerinnin bedeninin ne tepki verdiği piyango gibi resmen tüp bebekle normal doğuran yok mu?:KK17::KK17::KK17:
merhaba, benim kizim da tup bebek ve genel anestezi sezeryan ile oldu ama simdiki aklim olsa ya epudral yada spinal sezeryan ile agrisiz normal dogum yapardim pisman oldum
sizin ilk gebelik ve tüp bebekmi bence agrisiz normal dogum yontemlerini arastirin.simdi ikinciye hamileyim ilki sezeryan diye buda sezeryan olacak normal yaparsam korkarim cok ikinmam gerekecek ve dikis yerlerim patlar die korkuyorum

Ben az daha ölüyordum epidural yüzünden ..hem de kaç kez tekrarladilar anesteziyi. .olmayınca genel anestezi aldım bide üstüne ..genel anesteziden önce ,bir sürü doktor koştu geldi ,felç olacak falan bir sürü konuşmalar ..hepsini duyuyorum ..hemen uyuttular ..çıktıktan sonra uyanamamisim hemen ..uyandığımda hemen bir kriz ..direkt yoğun bakıma ..kısa zaman sonra da bebeğimi kaybettim ..bel ağrısı baş ağrısı herşey mevcut ..

Epidural yapan çok arkadaşım var ..onlar benim gibi olmadı .sadece bel ağrıları var ..yine de kimseye tavsiye etmiyorum..tabiki doktor da çok önemli ..
Cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatnasin cok üzuldum. Bu dogum hangi sehirde yasanmisti merak ettim nerde yapmistiniz?

Kızlar bende bu hafta çatı muaynesei oldum ve normal doğum dedi inşallah üst komşum 2 hafta önce epidural normal doğum yaptı ve çok memnun kalmış neredeyse hiç sancı çekmeden açılması olmuş ve kolayca doğum yapmış bana da cesaret verdi bende aynı doktorda epidural düşünüyorum insallah internet de yorumları okudum genel olarak memnunlar
Cnm nerde yaşıyorsun o dr nerede

Ben de spinal anestezi olacam doktorum öyle uygun gördü.kızımda aynı doktordu kizimin dogumunda sezeryan olmam gerekti ve genel anestezi yapildi.bana tahlil yapmadilar bu yuzden kanimda enzim eksikligini fark edemediler bu yuzden genel anesteziden uyanamamistim saatlerce takii 3 ünite taze kan verilene kadar.o kan sayesinde uyandim.ameliyat masasindayken hastane personellerinin panik olan seslerini ve oksijen maskesini takmalarini hatirliyorum.bu yuzden doktorum sen genel anestezi olamazsin diyor.acaba spinalde sorunn yassarmiyimm .

Ben de spinal anestezi olacam doktorum öyle uygun gördü.kızımda aynı doktordu kizimin dogumunda sezeryan olmam gerekti ve genel anestezi yapildi.bana tahlil yapmadilar bu yuzden kanimda enzim eksikligini fark edemediler bu yuzden genel anesteziden uyanamamistim saatlerce takii 3 ünite taze kan verilene kadar.o kan sayesinde uyandim.ameliyat masasindayken hastane personellerinin panik olan seslerini ve oksijen maskesini takmalarini hatirliyorum.bu yuzden doktorum sen genel anestezi olamazsin diyor.acaba spinalde sorunn yassarmiyimm .
Ben daha once epidural oldum ama spinal anestezi daha iyi diolar bende ogrenmek istiyrm az kaldi doguma

Ben daha once epidural oldum ama spinal anestezi daha iyi diolar bende ogrenmek istiyrm az kaldi doguma
Bende önce epidural sonra spinal anestezi sezeryan oldum ikisinde de sıkıntı yaşamadım ne bel ağrısı ne baş ağrısı aman ama spinal daha rahat ayağa kalktım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bende önce epidural sonra spinal anestezi sezeryan oldum ikisinde de sıkıntı yaşamadım ne bel ağrısı ne baş ağrısı aman ama spinal daha rahat ayağa kalktım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tesekkur ederm paylastiginiz icin bende spinal oluyum diorm epiduralden farki ney onun

Bende 3 buçuk ay önce doğum yaptım yüksek tansiyon sebebi ile spinal oldum. Genel anestezi de uyanamama durumu varmış. Pişman değilim(gerçi bana sormadılar 12 saat sancının sonunda kendileri karar verdi) ama aşırı baş ağrıdı yaptı. Sadece yatar durumdayken hafifliyordu ama emzirirken falan çok fena oldum. Anastezi doktoru sende aşırı yan etkisi oldu die kafamdan 6 tane iğne vurdu yarım saate geçer dedi ama ertesi gün anca geçti. Bel ağrımda var maalesef

Ben kizimi epidural yaptim simdi Allah nasip ederse ikinci bebegimide epidural yapmayi dusunuyorum ama felç kalirsin, bel agrilarin cogalir, basin agrir bebege bakamazsin falan filan bircok laf isittim
Kizimdan sonra evet bel agrim oldu ve gecmedi devam yani epiduraldenmiymis şok oldum
Sormak istedigim siz nasil yaptiniz sikayetleriniz varmi benim bir tek bel agrim var ikinci kez epidural yapan varmi ???

sezeryan mı oldunuz neden bebeğinizi kaybettiniz Allah yardımcınız olsun

Back