• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Epidural doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Epiduraldeki felç riski çok düşük bir ihtimal omuriliğinin sonu farklı bir omurgada bitiyorsa var. Anatomik bir varyasyon. Yani yapısal bir farklılık. Bir kere epidural olduysan ve felç kalmadıysan sende böyle bir risk olmaz. Anestezi için kan tahlilleri isterler bir sıkıntı görürlerse yapmazlar zaten.
Tesekkurler bel agrim kaldi ama ikinci bi epidural acaba daha fazlalastirirmi
Ben dogumdan sonra ayaga kalktigim an bayilmistim birde

Tesekkurler bel agrim kaldi ama ikinci bi epidural acaba daha fazlalastirirmi
Ben dogumdan sonra ayaga kalktigim an bayilmistim birde

canim bel agrin nasil bir bel agrisi. Epiduralden olduguna eminmisin ?

Bende epidural yaptim ama bana fizyoterapi onerdi doktorum. Epidural dogumdan degilde kaslarimin gevsedigi icin agrilarimin oldugunu soylemislerdi. O yuzden kaslarimi guclendirmeye calisiyoruz.

Ayrica ben hic bir yan etki hatirlamiyorum epidural dogumdan. Bende ikinci cocuguma hamileyim ve icten ice tekrar epidural istiyorum. ilk cocugumda son anda doktor tavsiyesiyle yaptim cunku epidural yoksa tamamen normal dogum olucakti

canim bel agrin nasil bir bel agrisi. Epiduralden olduguna eminmisin ?

Bende epidural yaptim ama bana fizyoterapi onerdi doktorum. Epidural dogumdan degilde kaslarimin gevsedigi icin agrilarimin oldugunu soylemislerdi. O yuzden kaslarimi guclendirmeye calisiyoruz.

Ayrica ben hic bir yan etki hatirlamiyorum epidural dogumdan. Bende ikinci cocuguma hamileyim ve icten ice tekrar epidural istiyorum. ilk cocugumda son anda doktor tavsiyesiyle yaptim cunku epidural yoksa tamamen normal dogum olucakti
Belimde cekilmeler oluyor agriyla birlikte az ayakta diruyum ozellikle mutfakta tezgah basinda mahvediyor

Belimde cekilmeler oluyor agriyla birlikte az ayakta diruyum ozellikle mutfakta tezgah basinda mahvediyor

peki doktorun epidural yuzunden oldugnu soyledi mi baska birsey olmasin ? Bende oyle cekilme falan yok sadece bel agrisi sanki 8 aylik hamileymisim gibi bel agrilarim var.

peki doktorun epidural yuzunden oldugnu soyledi mi baska birsey olmasin ? Bende oyle cekilme falan yok sadece bel agrisi sanki 8 aylik hamileymisim gibi bel agrilarim var.
Epiduralden sonra bel agrisi kaliyor demek istedigim bu yani sizdede varmis iste bel agrisi benim konu acmamdaki sebep ikinci kez epidurl olan varmi yani

Epiduralden sonra bel agrisi kaliyor demek istedigim bu yani sizdede varmis iste bel agrisi benim konu acmamdaki sebep ikinci kez epidurl olan varmi yani

Iste bende sizin gibi dusunuyordum. Epidural oldugum icin mi acaba diye cunku internette baskalarinda ayni sekil sikayet etikklerini duydum. EMAR cekildi sonra ailecek tanistigimiz doktorlara gittim hepsi ayni seyi soyledi. Sert sport yapmam gerektigini kaslarim gevsedigini soyledilerde o yuzden. Yani aslinda sunu soyliyim epiduralle alakasi olabilicek hic bir isaret yoktu. O yuzden epidural olunca bel agrisi kaliyor diyemem.

Ayrica gercekten sert spor yapinca mekik vesaire gercekten azaldigini fark ediyorum. Ayrica benim isim bilgisayar basinda oldugu icin butun gun oturmakta tabi zararli bel icin bu da agri yapiyor.

Ben suan ikinci bebegime hamileyim ve tekrar epidural dusunuyorum. Epidural cok kolaylik oluyor.

Bir yakin tanidigim var 2 defa epidural oldu ama her ikisindede bel agrisi olmadi. Sadece dogumdan sonra bir kac gun igne yerinin agridigni soylemisti sonrada bir sikayeti yok.

Kızlar inşallah bende normal doğum istiyorum epidural meselesesini doktor ile konusacam pazartesi bir de sorun olacak doğumdan kaç gün önce ağda ya falan gideceksiniz 19 gün var benim erken mi henuz

Kızlar inşallah bende normal doğum istiyorum epidural meselesesini doktor ile konusacam pazartesi bir de sorun olacak doğumdan kaç gün önce ağda ya falan gideceksiniz 19 gün var benim erken mi henuz
Hazirlikli olmak gerekir agda dogumuda erkene alir ozel bolgeye de gideceksen..
Bir hafta kala hazir ol bence

Hazirlikli olmak gerekir agda dogumuda erkene alir ozel bolgeye de gideceksen..
Bir hafta kala hazir ol bence
Pazartesi çatı muayenesi olmak için yaptırdım canım mecbur ama inşallah bir daha gerek kalmaz jilet falan kullanamiyorum ben

Bende ikinciye hamileyim kac aylik dogum ne zman sizin

sanirim bana sormussun canim yeniyim daha ben ya. 9 haftalik ama iste cok korkuyorum dogumdan. Birde ilk kizimda ben once agri cektim sonrasinda epidural oldugum icin bidaha o agrilari cekmek istemiyorum. Daha cok var doguma ama ben tekrar epidural istiyorum. O yuzden konuyu takip ediyorum. Sen bu agri konusunu iyice arastirinca banada haber verirsen cok memnun olurum.

Ayrica ben hamile sporu yogasi gibi birsey yapmak istiyorum belki faydasi olur diye ilk hamileligmde yapmamistim. Sen yaptin mi ?

Sen ne kadar hamilesin canim ?
Rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin

Pazartesi çatı muayenesi olmak için yaptırdım canım mecbur ama inşallah bir daha gerek kalmaz jilet falan kullanamiyorum ben

Valla zor bir konu. Doktorlar jinekologlar tavsiye etmiyor agdayi. her ne kadar olsada jilet veya makinede kisa sureli cozum oluyor. Napmak lazim bilemedim gitti.

ilk gebeliğim tüp bebeklerı hep sezaryanla alıyorlar ve bakıyorum sezeryan yöntemlerine kişilerinnin bedeninin ne tepki verdiği piyango gibi resmen tüp bebekle normal doğuran yok mu?:KK17::KK17::KK17:

sanirim bana sormussun canim yeniyim daha ben ya. 9 haftalik ama iste cok korkuyorum dogumdan. Birde ilk kizimda ben once agri cektim sonrasinda epidural oldugum icin bidaha o agrilari cekmek istemiyorum. Daha cok var doguma ama ben tekrar epidural istiyorum. O yuzden konuyu takip ediyorum. Sen bu agri konusunu iyice arastirinca banada haber verirsen cok memnun olurum.

Ayrica ben hamile sporu yogasi gibi birsey yapmak istiyorum belki faydasi olur diye ilk hamileligmde yapmamistim. Sen yaptin mi ?

Sen ne kadar hamilesin canim ?
Rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin
Benimki 12 haftalik bende baya bekledim bel agrisi cekmistim kizimda baya sonradan epidurle karar verdi dr.

Benimki 12 haftalik bende baya bekledim bel agrisi cekmistim kizimda baya sonradan epidurle karar verdi dr.

Tebrik ederim sende yeniymissin. Hayirlisiyla insallah saglikla kucagina alirsin. Ilk cocugun kac yasinda ?

abende bu felc kalma olayi falan korkmustum hatta yok istemiyorum epidural diyorum bir yandanda agliyorum agridan. Annem esim doktor hepsi bence epidural olmalisin dediginde olmustum iyikide olmusum dunya varmis ya. bosuna o kadar aci cekmisiz.

Suan peki nasil canim bel agrilarin ? ayrica bende dogumdan sonra asiri D vitamini eksikligindende butun kemiklerim agriyordu sukur o gecti bakalim hayirlisi.

Tebrik ederim sende yeniymissin. Hayirlisiyla insallah saglikla kucagina alirsin. Ilk cocugun kac yasinda ?

abende bu felc kalma olayi falan korkmustum hatta yok istemiyorum epidural diyorum bir yandanda agliyorum agridan. Annem esim doktor hepsi bence epidural olmalisin dediginde olmustum iyikide olmusum dunya varmis ya. bosuna o kadar aci cekmisiz.

Suan peki nasil canim bel agrilarin ? ayrica bende dogumdan sonra asiri D vitamini eksikligindende butun kemiklerim agriyordu sukur o gecti bakalim hayirlisi.
Bel agrim suanda fazla yok ama dogumdan sonra baya bas agrisi bel agrisi vardi
Kizim iki bucuk yasinda sanirim buda kizmis

Back